slm kızlar. ben de ankaradayım. kasım annesi olacam inşallah. ben çkurambarda oturuyorum ama yakında yaşamkente taşınacak gibiyiz. bayındırda halime hanıma gidiyorum. memnuniyetsizliğim yok. hala dra karar verememiş olanlara denemelerini tavsiye ederim. bu arada özlemby cım mesanın doğum servisinin çok iyi olduğunu ve mesada burcu hanımın çok iyi olduğunu duymuştum ama şu anda doğum izninde diye biliyorum. hatta kasıma geri gelme ihtimali varmış diye duyduğum için doğuma ona mı gitsem diye düşündüm ama takip eden drun doğuma girmesinin daha iyi olacağını düşündüğüm için vazgeçmiştim.
canım ben burcu hanımdan randv.aldım allalalal bı yanlıslıkmı oldu acaba ben bı tekrar arayayım uzun zamandır gıtmıyordum ben bı arayayyım
:bbo:
kızlar merhaba gelen herkes hoşgeldi iki gündür doğru dürüst giremedim
nurgüncüm seninle aralık anneleri bölümünde konuşuyorduk ankara tıp a gidiyorum
bugünde gidicem
ecenim ve brooke kasım anneleri bölümünden tanışıyoruz zaten
diğer arkadaşalarla da tanışacağız bakalım herkes tekrar hoşgeldii
slm cnm aynı semtten arkadaşların olması çok hoş, benim bebeiş şu ana teyzesii 12+2 günlük , cumartesi 2 li teste girdik maşallah herşeyi normal
kızlar mesayı çok iyi diyorlar birçok kişiden duydum donanımlı bir hastanemi acaba
benim kanamam zor duruyor ve trombosit vermek gerekebilirmiş acaba bi sorsammı oraya
adresini yada tlf verirmisiniz
slm kızlar. ben de ankaradayım. kasım annesi olacam inşallah. ben çkurambarda oturuyorum ama yakında yaşamkente taşınacak gibiyiz. bayındırda halime hanıma gidiyorum. memnuniyetsizliğim yok. hala dra karar verememiş olanlara denemelerini tavsiye ederim. bu arada özlemby cım mesanın doğum servisinin çok iyi olduğunu ve mesada burcu hanımın çok iyi olduğunu duymuştum ama şu anda doğum izninde diye biliyorum. hatta kasıma geri gelme ihtimali varmış diye duyduğum için doğuma ona mı gitsem diye düşündüm ama takip eden drun doğuma girmesinin daha iyi olacağını düşündüğüm için vazgeçmiştim.
slm kızlar ben de eryaman da oturuyorum, kc ye çok yakınız,işyerim emek te assortie ciğim kc ye sık sık giderim eşinin işyeri neresi merak ettim,
aaa bende halime hanıma gidiyorum:) ve memnunum canım..
ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı maalesefo zaman mesaya cüneyt beye gitmiştim bir iki kere,hastane de imkanlarıda cüneyt beyde süpperdi,ama şimdi ayrılmış ordan..
şimdi bayındıra gidiyorum ve biliyorumki doğum imkanları,hizmet süpper,yeni doğum yapan arkadaşlarım var,halime hanımada o arkadaşımın tavsiyesiyle gitmiştim zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?