hamis ve hamis olmak isteyen ankaralilar

teşekkür ederim kızlar
sanırım ben yine fatihe devam edeyim aslında ben çok memmunum oradan
çok az fark alıyorlar tavsiyede ederim ama doğumunu orda yaptıran biriyle henüz görüşmediğim için biraz tereddütlüyüm doğum için
üniverste devlet üniversite hastaneleri çok kalabalık ve resmi işlemler insanı bezdiriyor
o yüzden hiç düşünmüyorum
neyse kızlar tekrar teşekkür ederim....

kızlar merhaba gelen herkes hoşgeldi iki gündür doğru dürüst giremedim
nurgüncüm seninle aralık anneleri bölümünde konuşuyorduk ankara tıp a gidiyorum
bugünde gidicem
ecenim ve brooke kasım anneleri bölümünden tanışıyoruz zaten
diğer arkadaşalarla da tanışacağız bakalım herkes tekrar hoşgeldii

Canım fatihi ben pek tavsiye etmiyorum doğum için neden tam teşekküllü kadın doğum hastahanesini düşünmüyorsun..hem evrak işi içinde uğraşmıyosun yatıyosun herşey doğumdan sonra ödeme bile doğumdan sonra 1ay içinde yapılıyor canım benim...
orada günde doğum yapan yülerce kadın var hem teşekküllü hastahane olduğu için her an herşeye hazırlıklılar..
inşallah sağlıklı bebekler dünyaya getirisiniz..

slm kızlar ben de eryaman da oturuyorum, kc ye çok yakınız,işyerim emek te assortie ciğim kc ye sık sık giderim eşinin işyeri neresi merak ettim,

canım ben burcu hanımdan randv.aldım allalalal bı yanlıslıkmı oldu acaba ben bı tekrar arayayım uzun zamandır gıtmıyordum ben bı arayayyım
:bbo:

canım ben burcu hanımdan randv.aldım allalalal bı yanlıslıkmı oldu acaba ben bı tekrar arayayım uzun zamandır gıtmıyordum ben bı arayayyım
:bbo:

yokkk şimdi konustumm burcu hanım hastanede dogum ıznınde degılmıs henuz izne ayrılmamıs :dance::teytey::sm_cool:

canım sen ne yaptın gıttınımı dr.yıgenımız ne olacakmıs çatlatmayın beni meraktan yaaaaaa:uhm:

kızlar mesayı çok iyi diyorlar birçok kişiden duydum donanımlı bir hastanemi acaba
benim kanamam zor duruyor ve trombosit vermek gerekebilirmiş acaba bi sorsammı oraya
adresini yada tlf verirmisiniz

canım ben sana şiddetle tavsıye edıyorum mesayı hem donanımlı hemde mıs gıbı bır hastane benım için cok önemli temiz olması yerimsenibenyerimseniben
tel 292 9900
http://www.mesahastanesi.com.tr/ dıger ayrıntılarada buradan ulasabılrısın

aramıza yenı katılan tum arkadaslara da tekrardann hosgeldinizzzzzzz diyorummmmm

aaa bende halime hanıma gidiyorum:) ve memnunum canım..
ilk gebeliğim düşükle sonuçlanmıştı maalesefo zaman mesaya cüneyt beye gitmiştim bir iki kere,hastane de imkanlarıda cüneyt beyde süpperdi,ama şimdi ayrılmış ordan..
şimdi bayındıra gidiyorum ve biliyorumki doğum imkanları,hizmet süpper,yeni doğum yapan arkadaşlarım var,halime hanımada o arkadaşımın tavsiyesiyle gitmiştim zaten.

ya kızlar benım hesabıma gore benım bhcg suan1300 lerde olması lazım keseyı gormeye persembe gıdecektım ama dayanamıyorum eve yakın yerde tıp merkezı var ben dayanamıcam oraya bı gıdıp baktırıcam gorunurmu ki bu sevıyelerde kese yaaa nolurrr bişeyy diyinnnn ben dayanamıyyommmmm

cimcimecim merhaba eşimin iş yeri bay kumpir var en üst katta
orası canım benim sen nerede oturuyorsun
bu arada güzel bir kızım olacak teyzeleri meleğim çok güzeldii

ay çok mutlu oldum halime hanıma giden birini bulduğuma. gerçi aramızda 1 hafta olan bi arkadaşımda halime hanıma gidiyo o da memnun. ama sen bizden çok daha tecrübelisin canım. halime hanım çok rahat birisi di mi .insanı strese sokmuyo. şuna dikkat et bunu yapma falan diye sıkmıyo insanı. hamileliği doğumu doğal bi süreç olarak görüyo di mi?tavsiyelerin olursa beklerim drla ilgili falan.

asortie ciğim canım ben bir kumpir manyağıyım ve eşinin yerine de gittim çok da beğenmiştim tesadüfe bak sırnaşık şey,polsan konutlarında oturuyoruz canım ama 1 aya kadar taşınıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…