hamis ve hamis olmak isteyen ankaralilar

asortie yerim ben o lokumu maşallah çok tatlı olmuş kızın.ne çabuk büyüyorlar..oturuyor mu kızın, 3 ayda oturması doğru mu.ay ben çok bilgisizim galiba biraz netten ders çalışayım..
bizde kırkımızı çıkardık geçen hafta rahatladı çok şükür oğlum biraz,annemde gitti kaldık başbaşa..

cnm tam oturtmuyorum sadece resim çekmek için poz verdükk
40 ınız hayırlı olsun canımm artık bebişin daha rahat olur

asorticim buralardayım şeker bazen bu topik gerilere kayıyor sürekli güncel degil başka sayfalara kayınca unutyoruz ister istemez ama bugün aklıma geldi daha dogrusu seni başka topikte yazını gördüm hemen şu syfayı bulup getireyim dedim...asortie cim aşık ben hamileyim şükür allahıma ....sanırım 5 hafataya girdik net bilmiyorum..perş.keseyi görmeye gidecez...yeni ögrendim ben 3 4 gün oldu..rabbim olmayanlarada nasip etsin ..

mavidenizcim buradanda kutlamak isterim seni sende benim gibi kasım annesi olacaksın inşallah
allahım tamamına erdirsin kucağınıza aldığınız günleride görün inşallah

BU DA BENİM LOKUMUM

Allahım Allahım Allahım maşallah Barik Allah sana tosbaam benim..Asortie cim ya bu çok fena enfes bişi olmuş..Canım ne güzel dimi bak aldık yavrularımızı kucağımıza ahh ahh..Sağlıkla büyü teyzecimm

nurgÜn canım teŞekÜr ederım evet aldık sonunda senın kı de bÜyÜmÜŞ maŞallah
mavı denızım canım benım Çok ıyıyız bız sende ınŞallah ıyısındır gÜzelım bebeĞın de ıyı mı fıstıĞımm

hey herkes neredee
mavı denız cok sevındım hamıleymıssın allah tamamına erdırsın

Selam Ankara nın gülleri, sayfamız arkalara kaymış yine, getireyim dedim, Asortie, Aşık, Özlem ve diğer arkadaşlar, hepinizi sevgiyle kucaklıyorum, umarım hepiniz iyisinizdir. Ben denemeye devam ediyorum, malesef hala bebiş yok ( Temmuz ayında kısmetse tedaviye başlayacam, benim için dua edin.

selam millet ben de ankaradayım..eryaman...hepinize kucak dolusu sevgiler.bebek bekleyenlere rabbim sağlıklı eylesin hamileliğini.bebebk isteyenlere de hayırlısıyla versin inşallah...

günaydın kızlar bende ankara eryamandayım 1 yılır bebiş istiyorum ama hamile kalamadım, bu ayda aşılama yaptırmıştım sonucum negetif çok mutsuzum

bebeği olan arkadaşlar sağlıcakla büyütsün, bebek bekleyenler rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı kısmet etsin ve benim gibi bebişinin yolunu gözleyenler en kısa zamanda kavuşsun inşallah

selam arkadaşlar ben de ankaralı anne adayıyım. 17 haftalık oldu oğluşum. Tüm bebek isteyenlere Allah nasip etsin, benim gibi bebek bekleyenlere sağ ve sağlıklı doğumlar diliyorum.

selam arkadaşlar ben de ankaralı anne adayıyım. 17 haftalık oldu oğluşum. Tüm bebek isteyenlere Allah nasip etsin, benim gibi bebek bekleyenlere sağ ve sağlıklı doğumlar diliyorum.

canım merhaba demek 17 haftalık oldu oğluşun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah, hakan şatıroğlunda tedavi olmuştun yanılmıyorsam ben ona gitmeyi düşünmüştüm ama herkese hitereskopi yapıyor dediler diye korkumdan gidemedim :kedi: sen memnunmuydun canım dr undan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…