- 14 Kasım 2014
- 109
- 44
- 43
- 32
- Konu Sahibi zeynep2709
ya bu dokuz ay nasi gecicek bebisimi görmek onu hissettmek icin sabirsizlaniyorum zaman gecirmek icin tavsiyeleriniz varmiii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya bu dokuz ay nasi gecicek bebisimi görmek onu hissettmek icin sabirsizlaniyorum zaman gecirmek icin tavsiyeleriniz varmiii![]()
a.selam cnm hayirlisiyla olur inslahSelamlar, benim bebegimde tahmini 26 Temmuz 2015 de dogacak insaallah :)
keske oyle bi aliskanligim olsa ama gzl fikirBol bol kitap okuyun :)
hep burdayiz zatenkk ya takilip bdv konularina dalin : ))))
Amin :)a.selam cnm hayirlisiyla olur inslah
oyle cnm ama insan kucagina alup sevmek ona bakmak kokusunu icine cekmek istiyooBebisinize kavusmak icin sabirsizlanmsya gerek yok suan size en yakin yerde
sana az kalmis bana daha cookkk varAyy bende çok sabırsızım ya![]()
onu denedim cnm gurbette oldugum icn ogretecek kmse yokbebişine bir şeyler örebilirsin canım...
ben hiç anlamam ama teyzem gebeliği boyunca battaniyeler, hırkalar falan örmüştü renk renk..
sana göre az kaldı benim ama bana çok gün geliyo halasana az kalmis bana daha cookkk var![]()
oyle cnm ama insan kucagina alup sevmek ona bakmak kokusunu icine cekmek istiyoo![]()
inslah cnm saol rabbim isteyenherkeze nasip etsnSaglikla gelsin bebisin insalllah![]()
yaa sana cok az kalmis ne guzel saglikla alirsin inslah kucaginaHic acele etme, nasil olsa o gunler de gelecek Allahin izniyle. Sen bugunlerin tadini cikar, asil bugunleri ozleyeceksin.
Benim artik gunlerim bebegimin kipirdayislarini dinlemekle geciyo, kucagima almanin tadi elbette baska olacak ama bu kipirtilari coooookkkk ozleyecegim. Son gunlerde zaman cok cabuk geciyo zaten.
Bi de dogunca herkesin kucaginda gezecek, simdi bitek benimmm:)
Dogunca cok kiskanicam oglumu![]()
Film izle, kitap oku :) Ben çalışıyordum, zaman çabuk geçti. sen çalışmıyorsun sanırım. bu yaşadıklarımızla ilgili çok güzel kitaplar. sana tavsiye edebileceğim Doğuma Hazırlık kitabı. Dr. Hülya Okumuş. ya da Tracy Hogg un kitaplarıya bu dokuz ay nasi gecicek bebisimi görmek onu hissettmek icin sabirsizlaniyorum zaman gecirmek icin tavsiyeleriniz varmiii![]()
benden bi tane dahaaHic acele etme, nasil olsa o gunler de gelecek Allahin izniyle. Sen bugunlerin tadini cikar, asil bugunleri ozleyeceksin.
Benim artik gunlerim bebegimin kipirdayislarini dinlemekle geciyo, kucagima almanin tadi elbette baska olacak ama bu kipirtilari coooookkkk ozleyecegim. Son gunlerde zaman cok cabuk geciyo zaten.
Bi de dogunca herkesin kucaginda gezecek, simdi bitek benimmm:)
Dogunca cok kiskanicam oglumu![]()