Hamişlerle Sohbet

Kizlar bi sorum olucakti size acaba daha erkenmi yoksa piskolojik olarakmi iki ay once kimyasal gebelik gecirdim ilk adetimi oldun ikinci adet olmama on gun var ama bende degisiklikler oldu sag kasigimda batmalar oluyo bide akintimin rengi degisti beyaz bazen seffaf sumuksu bi akinti oluo bazen cok usuyorum bianda sicaklik basiyo sizce daha cokmu erken gebelik icin

Mide bulantın halsizliğin varmı

Değil canım benim belirtilerim reglden 10gün önce başladı, eğer psikolojik değil diyosan erken değil herkeste herşey farklıdır..

Değil canım benim belirtilerim reglden 10gün önce başladı, eğer psikolojik değil diyosan erken değil herkeste herşey farklıdır..
Yani fazlada piskolojik olarak sanmiyorum canm cunku akintida piskolojik olmazki seffaf bembeyaz akintim var ilk dusuk gebeliktede oyleydi

Nasıl gidiyo hamilelikk
Benim şuan bel ağrım var. Çok erken gibi geliyo bel ağrısı içinn

Yok niye erken olsun insanlar bel ağrısını hamilelik belirtisi olarak yaşıyor sonuçta canım.. Bende yok bel ağrısı, uyku hali ve sabah bulantılarım vardı fazla olarak onlarda bu hafta hafifledi

Kuzular yeni gelen annelr hepiniz hosgeldiniz bel ağrılarınzn olmasi cok normal sıkça dinlenin çook uykuluyumm cokk bebegimm uyku yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…