- 24 Mart 2016
- 28
- 12
- 3
- 28
- Konu Sahibi -MinikAnnecik-
-
Degil ewet cnmmmmm korkuom 3 aylik hmn kucagma alml istiom[/QUOT
Rabbim sapasağlım kucağımıza almayı nasip eylesin yavrularımızı
Mide bulantın halsizliğin varmıKizlar bi sorum olucakti size acaba daha erkenmi yoksa piskolojik olarakmi iki ay once kimyasal gebelik gecirdim ilk adetimi oldun ikinci adet olmama on gun var ama bende degisiklikler oldu sag kasigimda batmalar oluyo bide akintimin rengi degisti beyaz bazen seffaf sumuksu bi akinti oluo bazen cok usuyorum bianda sicaklik basiyo sizce daha cokmu erken gebelik icin
Degil ewet cnmmmmm korkuom 3 aylik hmn kucagma alml istiom
Halsiz oluyorum ama mide bulantim yok sabah kalkinca bi tuhaf oluyorum okadar sadece akintilar beni yanildi diger dusuk gebeliktete oyle olmustuMide bulantın halsizliğin varmı
Kizlar bi sorum olucakti size acaba daha erkenmi yoksa piskolojik olarakmi iki ay once kimyasal gebelik gecirdim ilk adetimi oldun ikinci adet olmama on gun var ama bende degisiklikler oldu sag kasigimda batmalar oluyo bide akintimin rengi degisti beyaz bazen seffaf sumuksu bi akinti oluo bazen cok usuyorum bianda sicaklik basiyo sizce daha cokmu erken gebelik icin
Yani fazlada piskolojik olarak sanmiyorum canm cunku akintida piskolojik olmazki seffaf bembeyaz akintim var ilk dusuk gebeliktede oyleydiDeğil canım benim belirtilerim reglden 10gün önce başladı, eğer psikolojik değil diyosan erken değil herkeste herşey farklıdır..
Yani fazlada piskolojik olarak sanmiyorum canm cunku akintida piskolojik olmazki seffaf bembeyaz akintim var ilk dusuk gebeliktede oyleydi
Insallah canm ya acaba erkenmi diye suphelendim ama bakalim artik kismetimizde varsa zamani gelince rabbim veririr. Kimsenin kucagini bos birakmasin hayirli neyse o olsunO zaman vardır bişiler inşallah
Hayırlısı canm yaaa. Güzel düşün güzel olsunnInsallah canm ya acaba erkenmi diye suphelendim ama bakalim artik kismetimizde varsa zamani gelince rabbim veririr. Kimsenin kucagini bos birakmasin hayirli neyse o olsun
Nasıl gidiyo hamilelikkMerhaba canım.
Insallah canmHayırlısı canm yaaa. Güzel düşün güzel olsunn
Nasıl gidiyo hamilelikk
Benim şuan bel ağrım var. Çok erken gibi geliyo bel ağrısı içinn
Ne kadarlık hamişsin bendede çok oluyo bel ağrısıya hiç rahat edemiyorum 17+5 günlük oldukNasıl gidiyo hamilelikk
Benim şuan bel ağrım var. Çok erken gibi geliyo bel ağrısı içinn
13+4 bugünNe kadarlık hamişsin bendede çok oluyo bel ağrısıya hiç rahat edemiyorum 17+5 günlük olduk
Aynenya bende öyleyim benm haftalara gelirsen hiç bitmiyo ağrı sızı hiç rahat edemiyosun13+4 bugün
Bende ne yatarken ne otururken hiç rahat edemiyorum. Belime yastık koyuyorum ama bazen o bile fayda etmiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?