Hamişlerle Sohbet

merhaba kızlar benim çok uykum oluyor ve çok fazla mide bulantısı kendimi çok halsiz hissediyorum .4 haftalık daha çok yeni , hiç lekelenmem olmadı

teşekkür ederim canım Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi

Hepsini görürsün sirayla cnm karnin buyucek en guzeli cinsiyetten sonra alisverise baslicaksn ne guzel duygular

Selam hanımlar...
Ben de eksik kalmayayım... Bir süre önce bu sitenin dış gebelik topiklerinde dolaşırken çok sukur ki şimdi hamile muhabbetlerine bakıyorum. 9 yaşında bir kızım var ve şimdi ikinci bebeğime bekliyorum. Arayı epeyce acanlardanim ben de :)
11+0 dayız bugün ve bu hamilelik ben şimdi 10 haftalik miyim yoksa artık 11 mi demeliyim de dahil olmak üzere hamileliğe dair ne kadar tecrübem varsa sildi supurdu :)) 5. Haftadan beri mide bulantısı ve kusma destekli reflü ataklariyla uğraşıyorum. Ilkinde bu haftalarda zıp zıp zıpliyordum halbuki... :) bunda ugrasaçağa benziyoruz ama yeterki sağlıklı olsun Rabbim sabrını da verecektir insallah. Neyse benden şimdilik bu kadar rabbim hepimize sağlıklı huzurlu bir hamilelik ve doğum nasip etsin insallah.öptüm herkesleri :)

Benim annem 19 sene acti arayı:) sağlıkla kucagina almak nasip olsun cnm ewladna arkadas kardes yoldas sirdas geliyor ne mutlu sizlere

En son Nisan3te yazılmış ama şansımı deneyeyim belki topik aktif kullanılmaya başlar.
Cuma günü randevum var, çok heyecanlıyım inşallah cinsiyetini öğrenebilirim, öğrenemezsem bir sonraki kontrole kadar çatlarım ben..

Ooooo beybimmmmm ogrenirsin merak etme kac haftalik bebegin kzuum benmki göstermedi bende rahimden ultrason yaptrdm 1 cirpida gosterdi olurda doktor goremezse rahim ici ultrason yaparak bakabilirmsnz dersn:)❤

Ooooo beybimmmmm ogrenirsin merak etme kac haftalik bebegin kzuum benmki göstermedi bende rahimden ultrason yaptrdm 1 cirpida gosterdi olurda doktor goremezse rahim ici ultrason yaparak bakabilirmsnz dersn:)❤

14. haftamın içindeyim. Gittiğim gün yani cuma günü 14. haftam bitmiş olacak. İnşallah görürüm ya. Söylerim olmazsa dediğin gibi, teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…