Hamişlerle Sohbet

Aynenya bende öyleyim benm haftalara gelirsen hiç bitmiyo ağrı sızı hiç rahat edemiyosun
Emzirme yastığı diktircem anneme belki onunla rahat ederim
Ayy senin hala devam ediyosa hiç geçmicek mi acepp??
Geceleri belimi rahat ettircem diye nasıl yatıyosa artık sabahları boynum kollarım başım heryerim ağırıyo

Geçmiyo canım malesf ben bi saat bike duramıyorum ayakta belimn ağrısından birde hiçbişey fayda etmiyo mecbur çekecez

Kizlar merhaba birşey sormak istiyorum iki gün önce yumurtlama akintisini gördüm ve degerlendirdim. Dun çok hafif ara ara akintim oldu.bugün yine yumurta beyazi kivamindaki akintiyi gördüm.ilk defa boyle oluyor.normalde yumurtlama akintisini bir defa görürdüm biterdi. Sizce nedendir.adetine 13 gün var? Çift mi yumurtladim.yoksa hamilelik belirtisi olabilir mi?

Canim bende seninle ayni durumdayim.adetine 13 gün var ve ilk defa yumurtlama akintisina benzer yumurta kivami seklinde akintim var bugün.iki gün önce yumurtlama gunumdu değerlendirdikleri.sebebini bende merak ediyorum

Canim bende seninle ayni durumdayim.adetine 13 gün var ve ilk defa yumurtlama akintisina benzer yumurta kivami seklinde akintim var bugün.iki gün önce yumurtlama gunumdu değerlendirdikleri.sebebini bende merak ediyorum
Aynen canm ya heyecanli gunler basladi merakla bekliyorum benm kaldi son bi hafta ama akintim okadar yok yani o beyaz gecti simdid oluyosa arada bir sulu ama kasigimda batma oluyo arada bir bide tam seyimin ustunde anlayamadim gitti

hamişler merhaba .. bend e2. bebeğime hamileyim.. 1.den çok farklı zor geçiyor.. gün boyu geçmeyen bir bulantım var gece dahi uyandığımda içim coşmuş vaziyette uyanıyorum.. oğlumad böyle değildim onda tiksinme çokdu bunda bulantı.. lekelenme bendede koyu kahve tonunda 6. haftada oldu 2 gün az az progestan kullandım şuan yok.. birde 2 buçuk yaşında çocuğum olunca 2 biraz daha zor oluyor.. rabbim hepimizinkine sağlık versinde artık bu hamilelik sonuçda içimizde bir can büyüuor bukadar olacak.. cinsiyetleri öğrendinizmi ? ben çokk merak ediyorum şuan

Benimde ayni... Mide bulantima kalkiyorum... Ac geziyom

Kızlar merhaba .. Bu gece rüyamda bebeğimin cinsiyetini gördüm.. 1 kızım olacakmış.. sağlıkla doğsun İnş. Bakalım rüyam doğrumu yoksa bir paşa dahamı gelecek ailemize.. Hayırlarla..

Kızlar ben daha dün öğrendim hamile olduğumu ve dün toplu iğne ucu kadar iki kere kahve akıntı geldi bu sabah biraz daha fazla geldi mercimek tanesi kadar. Doktorumu aradım ameliyattaymış çok korktum Allahın izniyle bir şey yoktur di mi? Kasıklarımda ağrıyor, içim gaz dolu

Canım bu çok korkulacak bişey değil.. ilk öğrendiğimde bendedeoldu.. doktora git ama korkma bekklenen bir durum.. kahverengide olsa doktorlar buna kanama diyolar.. progestan kullandım hemen geçti devam etmedi.. bebeğin yerleşme anındaki kanama bu kendine yer açıyor yavrucuk.. korkma canım ama artarsa hemen doktora git.. hoşcakal.

Bende 1 gun boyunca kahverengi akinti olmuştu... Seninki daha hicbise.. Korkma... Ama doktorunada soyle... Arkadasin dedigi progestan vermisti banada belki sanada verir...

Bende 1 gun boyunca kahverengi akinti olmuştu... Seninki daha hicbise.. Korkma... Ama doktorunada soyle... Arkadasin dedigi progestan vermisti banada belki sanada verir...

kızlar Allah sizden razı olsun, içime su serptiniz. Sabah doktoru aradım ama ameliyattaymış hala dönmedi inşallah benimde kesilir hemen. bu arada sürekli uyumak istiyorum kafamı kaldıramıyorum.

kızlar Allah sizden razı olsun, içime su serptiniz. Sabah doktoru aradım ama ameliyattaymış hala dönmedi inşallah benimde kesilir hemen. bu arada sürekli uyumak istiyorum kafamı kaldıramıyorum.
E hamilesin ben nerdeyse hiç kalkmıyom... Sürekli benimde uykum geliyo... Yorma kendini uykun gelsiyse uyu...

Kızlar merhaba .. Bu gece rüyamda bebeğimin cinsiyetini gördüm.. 1 kızım olacakmış.. sağlıkla doğsun İnş. Bakalım rüyam doğrumu yoksa bir paşa dahamı gelecek ailemize.. Hayırlarla..
Inanirmisin bnm esimde ruyasinda kz görmüş ne istersen gönlünce.olsun. cnm

Bu ne demek. Oluo bilgili arkadaslar yazsn

Akintilarda dikkatli olun kizlar fazlayda doktora git düşük olabiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…