Hamişliğim kesinleşti kızlar.....

tuxgxbaa

elif sena'm hoşgeldin....
Kayıtlı Üye
8 Mart 2008
228
1
96
43
İstanbul
SLM KIZLAR...ASLINDA HAFTAYA CUMARTESİ ÇAĞIRMIŞTI DOKTOR AMA BUGÜN İLAÇ YAZDIRMAYA GİDİNCE DOKTORUM DAYANAMADI VE BAKTI NORMALDE 5 HAFTALIK OLMASI GEREKİRMİŞ AMA 6 HAFTALIK GÖZÜKÜYOR KIZLARkaydirigubbakcemile2 OLEYYYYYYYYYYY......SANA HAMD OLSUN RABBİM...VE KIZLAR RABBİM İSTEYEN ÇABALAYAN HERKESE BU DUYGULARI NASİB ETSİN...BEN HEPİNİZE DUA EDİYORUM...NE OLUR SİZDE BANA DUA EDİN... BEBİŞİM HAYIRLISIYLA DOĞSUN DİYE HEPİNİZİ ÖPÜYORUM KOCAMANŞeniz Şeniz

Son düzenleme:

Heyyy ilk tebrik benden.. Allah hayırla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah..
Çok mutlu oldum gerçekten.
Tüp bebek hamişlerine çooook daha fazla seviniyorum.
Çok zor yollardan geçtiniz çünkü.
Tekrar tebrik ederim gözünüz aydın.. Hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah..

cnm saol allah razı olsun darısı sizlerinde başına inş....her şeyin başı sabır ve moral arkadaşlar...bu yollardan geçmeyene kadar anlamıyosunuz ve tabiki de bol bol dua:Saruboceq: :Saruboceq:

hayrlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

ne kadardır bebiş istiyodunuz

Tugba
canım cok sevındım allahım kucagına almayıda nasıp etsın ınsallah
kendınede bebesınede ıyı bak

tuğba hayatım,
adına çok sevindim darısı benim başıma inşallah cuma günüde ben gideceğim. Allahım sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inşallah

tuğba hayatım,
adına çok sevindim darısı benim başıma inşallah cuma günüde ben gideceğim. Allahım sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inşallah

cnm bende haftaya cumartesi gidicem doktora ...bugün anneme ilaç yazdırmaya gittim kendi doktoruma...(mimarobada)tüp bebek yaptığımızı bildiği için merak ettim bakıcam dedi cnm...yoksa benimde aklımda yoktu...haftaya kalp atışlarınıda duyarsınız dedi cnm...inş. herkese nasib etsin rabbim...kaydirigubbakcemile2gamyoncuiremsu

canımm allah tamamına erdirsinn insallah sag salim bebeğini kucagına alırsınn darısı benim basımaaa ve burada bulunan tüm anne adaylarına :)

hayrlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

ne kadardır bebiş istiyodunuz

amin cümlemize inş. cnm...2007 sonlarına doğru normal yolla hamile kalmıştım ama düşük yaptım cnm...ve sonra öğrendik eşimin sperm sayısı ve hareketliliği az...aşılama yaptırmadan direk tüp bebek istedik ve rabbim nasib etti...:Saruboceq: her şeyin bir zamanı var....

Tugba
canım cok sevındım allahım kucagına almayıda nasıp etsın ınsallah
kendınede bebesınede ıyı bak

kaydirigubbakcemile5 allah razı olsun darısı hepinizin başına kızlar ya...o kadar değişik duygularki anlatılamıyo...inş. hepiniz yaşarsınız canlarım...Şeniz

canımm allah tamamına erdirsinn insallah sag salim bebeğini kucagına alırsınn darısı benim basımaaa ve burada bulunan tüm anne adaylarına :)

delikafadulden amin inş. cnm...inş. en kısa zamanda seninde hamiş haberlerini alırız cnm...tedavi aşamasındamısın yoksa başlıycakmısın....:CüvCüv:

allah sag salim kavustursun canım rabbim isteğen herkese de bu güzel duygu yüce olan anneliği nasip etsin... allah kurtarsın

tuğba merhaba. online olduğun için sana sormak istedim hemen. benim bugün transferimin 9. günü ve hcg sonucu 31.8. sence iyi mi?

tuğbaa tebrik ederim,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
bende bekleme aşamasındayım.transferin 5.günü. sana klasik bi soru soracağım:herhangi bir belirti ya da değişiklik hissettinmi vücudunda bebeğe dair?

kaydirigubbakcemile5 slm cnm...saol isteyen herkese inş...inan cnm hiç bir belirtim yoktu sadece belim ağrıyodu ayakta olunca ve göğüslerim hassastı biraz o kadar...test ten bir gece mncesi oturdum ağladım hiç belirtim yok hamile değilim diye...kaydirigubbakcemile3
ama eşim saolsun başından beri bana hamilesin dedi ve çıktı....şu an 6 haftalık ama inan hiç belirtim yok...her insanda aynı olacak diye bir şey yokmuş cnm..moral önemli bide allahım hakkımızda hayırlısını nasib etsin...kaydirigubbakcemile5 inş. herkese nasib olur...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…