SLM KIZLAR...ASLINDA HAFTAYA CUMARTESİ ÇAĞIRMIŞTI DOKTOR AMA BUGÜN İLAÇ YAZDIRMAYA GİDİNCE DOKTORUM DAYANAMADI VE BAKTI NORMALDE 5 HAFTALIK OLMASI GEREKİRMİŞ AMA 6 HAFTALIK GÖZÜKÜYOR KIZLARkaydirigubbakcemile2 OLEYYYYYYYYYYY......SANA HAMD OLSUN RABBİM...VE KIZLAR RABBİM İSTEYEN ÇABALAYAN HERKESE BU DUYGULARI NASİB ETSİN...BEN HEPİNİZE DUA EDİYORUM...NE OLUR SİZDE BANA DUA EDİN... BEBİŞİM HAYIRLISIYLA DOĞSUN DİYEHEPİNİZİ ÖPÜYORUM KOCAMANŞeniz Şeniz[/QUOTE
tebrikler,rabbim sag salim kucaginiza almayida nasip eder insallah..darisi bizlerin basina...AMIN
tebrikler,rabbim sag salim kucaginiza almayida nasip eder insallah..darisi bizlerin basina...AMIN
Heyyy ilk tebrik benden.. Allah hayırla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah..
Çok mutlu oldum gerçekten.
Tüp bebek hamişlerine çooook daha fazla seviniyorum.
Çok zor yollardan geçtiniz çünkü.
Tekrar tebrik ederim gözünüz aydın.. Hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah..
tuğba hayatım,
adına çok sevindim darısı benim başıma inşallah cuma günüde ben gideceğim. Allahım sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin inşallah
hayrlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
ne kadardır bebiş istiyodunuz
hayırlı olsun canım allahım sagsalim kucagına almayı nasip etsin inş...
Tugba
canım cok sevındım allahım kucagına almayıda nasıp etsın ınsallah
kendınede bebesınede ıyı bak
canımm allah tamamına erdirsinn insallah sag salim bebeğini kucagına alırsınn darısı benim basımaaa ve burada bulunan tüm anne adaylarına :)
tuğbaa tebrik ederim,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
bende bekleme aşamasındayım.transferin 5.günü. sana klasik bi soru soracağım:herhangi bir belirti ya da değişiklik hissettinmi vücudunda bebeğe dair?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?