hamişligini yeni öğrenen haziran anneleri hadi tanısalım

Kızlar bugün özellikle önce solda sonra sağda böyle batma gibi ağrı gibi hissettim. Bunlar bebis hareketi değildir dimi rahim mi dir . Ama yukarida erkek dahà çabuk hissedilio diye de yazınca arkadaş ümitlendim oğlum mu olacak die. .
Bu arada ne mide bulantısı ne kusma yaşamadım. Bundan sonra olur mu acaba

Satwa bende pek bulantı yok maşallah.ama senin dediğin gibi arada seyirmeler bende hissediyorum bakalım cinsiyerleri ne olcak.bende kızımı 4 aylıkken hissetmeye başlzmıştım bakalım bu sefer ne olucak.:)
Aaaa çok şaşırdım evet insan böyle şeyler duyabiliyor çevreden.. ilki senin de kızdı demek..hayırlısı..Bunlar da kız olursa iki kız kardeş paylaşımlar da başka olur..erkek olursa da kız olursa da kabulümüz...yeter ki sağlıklı hayırlı olsunlar insallah...2 gündür dik pozisyonda oturamamaya başladım karnim baskı yapıyor ..darlık geliyor..biraz sivrildi karnim..arkama yastik koyup uzanmak istiyorum az biraz..sen nasilsin

şimdiye kadar bulantı olmadiysa artık olmaz canım sanmiyorum..bu arada kasılmalar batmalar hafif aci hali bilhassa ani hareketlerde bu aralar çok normal..benim tarif ettiğim başka bsi..sanki güp güp hareket ediyo..göz seyirmesi gibi..acı batma hali gibi degil..sırt üstü yatarken ben..dinlenmeye geçince..gün sonu genelde..gün içinde hissetmemiz çok zor zaten..daha çok kcukler..bakalım..hayırlısı..

Evet canım aynen dediğin gibi kızda erkekte olsa Allah hayırlı ve sağlıklı versin inşallah.bu arada sen ne kadar oldun ben 8+3 oldum

Evet canım aynen dediğin gibi kızda erkekte olsa Allah hayırlı ve sağlıklı versin inşallah.bu arada sen ne kadar oldun ben 8+3 oldum
evet cnm hayırlısı..ben 11.haftanın içindeyim.10 hafta bitti şükür.ilk 10 hafta çok önemli organ değişimi için.drlar düşük riskinin de %25 ten %5 e düştüğünü söylüyorlar 10.haftadan sonra.benim de ilk gebeliğimde bu haftadan sonra kolay kolay düşmez demişti.o yüzden çok şükür bu Haftalara geldik.tabii ki her şeyin hayirlsii versin Allah..Yaratan Rabbim geri almak isterse emanetini kul ne yapabilir..hayırlısı olsun inşallah hakkımızda canım..ben yakinda 2li tarama testlerini yaptiracagim.11-14.haftalarda yapiliyor

cnm sen de hamilelik takvimi yapsana altta çıksın benimki gibi biz de oradan takip edelim senin haftanı :)

Merhabalar canım bizim aramızda bi gün var satın ne zaman acaba :))

İnşallah hepimiz için herşeyin en iyisi olur.sağlıklı olsun hepimizin bebişleri inşallah.ama günler nasıl geçicek bilmiyorum :)

İnşallah hepimiz için herşeyin en iyisi olur.sağlıklı olsun hepimizin bebişleri inşallah.ama günler nasıl geçicek bilmiyorum :)
hayırlı olsun hamilelik takvimin ya evet zaman hiç geçmeyecek gibi geliyo ama nasıl da geçiyor..baksana reglim gecikti kan testi şu bu derken 3.ayin içindeyiz...hele 3.aydan sonra 4D cihazlar varsa gittiğimiz hastanelerde, renkli ultrason görüntüleri alicaz..bebisler büyüdükçe keyfi gör :) ben 1 ay boyunca bir ultrason fotosunu eskitiyodum nerdeyse seve seve öpe öpe :) bu arada jinekoloji ve gebelik sayfasına da bakıyorum arada ben o da güzel bilgiler sunuyor tavsiye ederim google a jinekoloji ve gebelik yaz cikar

Hm bakayım bakalım bende şu siteye ikinci olmasına ramen sanki ilkmiş gibi herşeyi yeniden öğreniyomuş gibiyim :)

Hm bakayım bakalım bende şu siteye ikinci olmasına ramen sanki ilkmiş gibi herşeyi yeniden öğreniyomuş gibiyim :)
bende de heyecan var hemen gideyim göbek kordonunu başını bacağını her yerini göreyim istiyorum ondan sonraki randevuda da cinsiyet ogrenicez ..heyecan dorukta :)

Sizin randevu nezaman bizim bu cumartesi.ama bizin cinsiyet öğrenmeye çok var :S
ya aslında bu aralar gitmek lazım 2li tarama için ama eşim 13.haftada gidelim dedi.beklemek biraz zor olacak :)
13 te taramaya gidersek 16 da da cinsiyete gideriz herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…