hamişligini yeni öğrenen haziran anneleri hadi tanısalım

benim eşim de ısrarla bence ikiz diodu hep ama tek kese görülmüştü, geçen kontrolümde doktor ikinci kese görünebilir dedi. sonradan görülebilir mi ki?

bu konuyu takip eden arkadaslar konuyi acan arkadaşımız neden yok ben hamileligi ogrendigimde o vardı sadece hamile olan sat aynıydı ister istemez onu merak ettim inşallah aksi bi durum yoktur bilgisi olan var mi
ben de merak ediyorummn

bende 6 hafta + 1 günlük hamileyim .. Muhtemel doğum tarihim . 20 haziran 2016 kısmetse kucağıma alıcağım.. cinsiyetini çok merak ediyorum.. 2016 için kız senesi diyolar bakalım hayırlısı :)

Merhabaa arkadaşlar ben de 7+3 günlük hamileyim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin keyifli bir dönem bizi bekliyor inşallah

bende 6 hafta + 1 günlük hamileyim .. Muhtemel doğum tarihim . 20 haziran 2016 kısmetse kucağıma alıcağım.. cinsiyetini çok merak ediyorum.. 2016 için kız senesi diyolar bakalım hayırlısı :)
benim bir kizim var bu da kız olursa birbirlerine hemcins olarak daha başka destek olurlar gibi geliyor :) benim de ablam var..iki kizkardes bambaşka oluyor..hayırlısı tabi .erkek de olsa kız da olsa sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar insallah

Merhaba kızlar bulantım çok midem de yanıyor hiçbişey yiyemez oldum çok üzülüyorum benim gibi olan varmı nasıl çözümler getiriyorsunuz

mrb kızlar bende 7+0 hft lık hamileyim.. ilk bebişim olduğu için daha bi heyecanlıyım. 16 haziran gibi doğacak inşallah. bulantılarım başladı ve aç kalınca artıyor. su içmeye korkar oldum artık

mrb kızlar bende 7+0 hft lık hamileyim.. ilk bebişim olduğu için daha bi heyecanlıyım. 16 haziran gibi doğacak inşallah. bulantılarım başladı ve aç kalınca artıyor. su içmeye korkar oldum artık
Canim ben de ayni durimdayim surekli yatiyorum yemek yedikten sonra hareket etmemem lazim yiksa direk kusuyorum. Zaten yiyebildiklerim ekmek haslanmis patates cubuk kraker

Canım inşallah bir an önce geçer bulantilar. Çalışan bayan olarak çok zor çünkü

hayırlı olsun ve geçmiş olsun cnm aç kalmamaya çalış aman vücut direnci de hemen düşüyor bulantı başlıyor bir de dediğin gibi

O bulanti ve kusmalardan hastanelik oldum ben serum taktirdim 4 vakit kustum resmen neyiyorsam felc oldum ya ise gitmek azap oldu yol tuutyor bir de ne yapacam bilmiyorum cok kotuyum cok mutsuzum

Merhaba tüm hamişler... Ben 4 yıl sonunda hiç beklemediğim ayda hamile olduğumu öğrendim. 5 haftam bitmek üzere, 4+5 de dr gittim ama kese göremedik, salı gitcem inşallah görürüm gün sayıyorum resmen...

Kuzum tebrik ederim, allah sonunu görmeyi hepimize nasip etsin. Bebisin daha çok küçük onun için gorunmemis 6 hafta olunca usg yaptir.

O bulanti ve kusmalardan hastanelik oldum ben serum taktirdim 4 vakit kustum resmen neyiyorsam felc oldum ya ise gitmek azap oldu yol tuutyor bir de ne yapacam bilmiyorum cok kotuyum cok mutsuzum
cnm bebisin ve bebis sahibi olamayanlari düşünüp sabredeceksin dua edeceksin zahmet rahmet vardır zor biliyorum ama inşallah 2 haftaya hafifler 12.haftadan sonra genelde bitiyor benim 14.haftada kesilmişti drum demişti genelde 12.haftada biter sende az uzun sürdü demisti

hayirli olsun anneler bulantilar zamanla gececek.. benim bulantim cok dengesiz bi kac gun suyu bile dusunsem ne dusunsem midem bulaniyo.. tvde reklamds yenek cikinca bile.. bazende hic hissettmiyorum.. cok zor olursa gjnlerce yemek yiyemiyosaniz doktora gidin en azindan bulanti icin ilac veya serum verir kendinizi toplarsiniz.. bana gerek kalmadi gecti arada bulanti oluyo yine

Cok sukur tabi ama ceken bilir bugunde hastaneye giderken su cikarttim cok kotuydum ama bebisimin hareletlerini gosterdi o an hersey gecti bicir bicir hakereketleri vardi elleri ayaklarini oynatti o an dunyalar benim oldu cok sukur allah olmaynlara nasip etsin birde bulanti kusma olmasa insallah gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…