hamişligini yeni öğrenen haziran anneleri hadi tanısalım

Kızlar benim bulantım azaldı gibi iştahımda atınca koşa koşa doktora gittim resmen çık şükür pıt pıtları duyduk rahatladım bugün 8 haftalik olduk Allah sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin

Mrb canım ben de 8 haftalık gebeyim benimde bulantılarım azaldı çok korktum doktora gittim bugün çok şükür bebeğim iyi ara ara bulaniyorum sen de mi benim gibisin

Ben çok kötüyüm birsey yiyip içemiyorum herşey kötü kokuyor soğuk su içmek istiyorum sadece

Slm arkadaşlar ben bugün dr a gittim ama malesef iki kesede boş çıktı dr perşembe alalım dedi ama ben biraz daha beklemek istedim.pazartesiye kadar beklicez kürtaj için.başına böyle bişe gelen var mı?

Slm arkadaşlar ben bugün dr a gittim ama malesef iki kesede boş çıktı dr perşembe alalım dedi ama ben biraz daha beklemek istedim.pazartesiye kadar beklicez kürtaj için.başına böyle bişe gelen var mı?
cnm geçmiş olsun benim başıma böyle bsi gelmedi kalp atışı için beklendiğini biliyorum 8.haftaya dek ama sanırım sende bebek yok kese içinde yolk kesesi yok di mi Rabbim en yakın zamanda tekrar tattirsin canım inşallah ne demeliyım bilemiyorum

Cuma akşamı kanamam başladı ve cumartesi dr a gittim Allahın bir mucizesi diğer kese boş ve kanamalıydı ama sağlıklı olan kesede bebeği gördük ve kalp atışlarını duyduk :) dr perşembe günü alıcaktı ben iyiki pazartesiye kadar bekliyelim diye ısrar ettim yoksa o da gidicekti :S tamam dr larımıza güvenelim ama kesinlikle annelik hislerimize dahada güvenelim

Allah sana bagislasin canim hepimizide tezzamanda kurtarsin saglikli doguralim

İyiki duygularına güvenmişsin ,Allah korusun yavrularımızı

canım çooook sevindimmmmmm

Kızlar hiç Sesiniz çıkmıyor bulantılar ne alemde :) cinsiyet öğrenneler oldu mu.biz de haftaları sayıyoruz..
.arada sırt üstü yatarken sanki bebisimi hissediyorum göz seyirmesi gibi sanki .aynı yerde hep .sağ kasığımda az ustunde.daha çok erken biliyorum ama mümkün olabiliyormus çevreden duyuyorum.dr lar pek kabul etmiyorMuş ama.erkek çocuklar daha erken oynar diyorlar.kızım 5 aylık olana kadar boyle seyler hissetmemistim.çok saskinim.barsak hareketine de benzemiyor.
bu arada ikili test yaptıran lar oldu mu

Satwa bende pek bulantı yok maşallah.ama senin dediğin gibi arada seyirmeler bende hissediyorum bakalım cinsiyerleri ne olcak.bende kızımı 4 aylıkken hissetmeye başlzmıştım bakalım bu sefer ne olucak.:)

bulantilar siddetle devam ediyor yedigimi tutamiyorum hep yatiyorum canim... ilk gebeligim

Ben aslında diğer haziran annelerinde zaman geçiriyodum daha çok ama satımızın yakın olduğu kişileride gördüm burada bir bakayım dedim

Ben aslında diğer haziran annelerinde zaman geçiriyodum daha çok ama satımızın yakın olduğu kişileride gördüm burada bir bakayım dedim
Selam ben de senin gibi orayı da okuyorum ama burda daha yakınız benim de tahmini doğum 7 si olması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…