- Konu Sahibi gel bebeqim
-
Mrb canım ben de 8 haftalık gebeyim benimde bulantılarım azaldı çok korktum doktora gittim bugün çok şükür bebeğim iyi ara ara bulaniyorum sen de mi benim gibisinhayirli olsun anneler bulantilar zamanla gececek.. benim bulantim cok dengesiz bi kac gun suyu bile dusunsem ne dusunsem midem bulaniyo.. tvde reklamds yenek cikinca bile.. bazende hic hissettmiyorum.. cok zor olursa gjnlerce yemek yiyemiyosaniz doktora gidin en azindan bulanti icin ilac veya serum verir kendinizi toplarsiniz.. bana gerek kalmadi gecti arada bulanti oluyo yine
cnm geçmiş olsun benim başıma böyle bsi gelmedi kalp atışı için beklendiğini biliyorum 8.haftaya dek ama sanırım sende bebek yok kese içinde yolk kesesi yok di miSlm arkadaşlar ben bugün dr a gittim ama malesef iki kesede boş çıktıdr perşembe alalım dedi ama ben biraz daha beklemek istedim.pazartesiye kadar beklicez kürtaj için.başına böyle bişe gelen var mı?
Cuma akşamı kanamam başladı ve cumartesi dr a gittim Allahın bir mucizesi diğer kese boş ve kanamalıydı ama sağlıklı olan kesede bebeği gördük ve kalp atışlarını duyduk :) dr perşembe günü alıcaktı ben iyiki pazartesiye kadar bekliyelim diye ısrar ettim yoksa o da gidicekti :S tamam dr larımıza güvenelim ama kesinlikle annelik hislerimize dahada güvenelimcnm geçmiş olsun benim başıma böyle bsi gelmedi kalp atışı için beklendiğini biliyorum 8.haftaya dek ama sanırım sende bebek yok kese içinde yolk kesesi yok di miRabbim en yakın zamanda tekrar tattirsin canım inşallah ne demeliyım bilemiyorum
Allah sana bagislasin canim hepimizide tezzamanda kurtarsin saglikli doguralimCuma akşamı kanamam başladı ve cumartesi dr a gittim Allahın bir mucizesi diğer kese boş ve kanamalıydı ama sağlıklı olan kesede bebeği gördük ve kalp atışlarını duyduk :) dr perşembe günü alıcaktı ben iyiki pazartesiye kadar bekliyelim diye ısrar ettim yoksa o da gidicekti :S tamam dr larımıza güvenelim ama kesinlikle annelik hislerimize dahada güvenelim
İyiki duygularına güvenmişsin ,Allah korusun yavrularımızıCuma akşamı kanamam başladı ve cumartesi dr a gittim Allahın bir mucizesi diğer kese boş ve kanamalıydı ama sağlıklı olan kesede bebeği gördük ve kalp atışlarını duyduk :) dr perşembe günü alıcaktı ben iyiki pazartesiye kadar bekliyelim diye ısrar ettim yoksa o da gidicekti :S tamam dr larımıza güvenelim ama kesinlikle annelik hislerimize dahada güvenelim
canım çooook sevindimmmmmmCuma akşamı kanamam başladı ve cumartesi dr a gittim Allahın bir mucizesi diğer kese boş ve kanamalıydı ama sağlıklı olan kesede bebeği gördük ve kalp atışlarını duyduk :) dr perşembe günü alıcaktı ben iyiki pazartesiye kadar bekliyelim diye ısrar ettim yoksa o da gidicekti :S tamam dr larımıza güvenelim ama kesinlikle annelik hislerimize dahada güvenelim
Tşk ederim ama hala endişeliyim başına böyle bişe gelen ve bebeği sağlıklı bir şekilde dünyaya gelen var mı acaba?canım çooook sevindimmmmmm
Allah tamamina erdirsin canim hrpimizunkini insallah saglikla alalim kucagimizaİnşallah arkadaşlar Allah yardımcımız olsun
bulantilar siddetle devam ediyor yedigimi tutamiyorum hep yatiyorum canim... ilk gebeligimKızlar hiç Sesiniz çıkmıyor bulantılar ne alemde :) cinsiyet öğrenneler oldu mu.biz de haftaları sayıyoruz..
.arada sırt üstü yatarken sanki bebisimi hissediyorum göz seyirmesi gibi sanki .aynı yerde hep .sağ kasığımda az ustunde.daha çok erken biliyorum ama mümkün olabiliyormus çevreden duyuyorum.dr lar pek kabul etmiyorMuş ama.erkek çocuklar daha erken oynar diyorlar.kızım 5 aylık olana kadar boyle seyler hissetmemistim.çok saskinim.barsak hareketine de benzemiyor.
bu arada ikili test yaptıran lar oldu mu
Slm hoşgeldinSelamlar
Selam ben de senin gibi orayı da okuyorum ama burda daha yakınızBen aslında diğer haziran annelerinde zaman geçiriyodum daha çok ama satımızın yakın olduğu kişileride gördüm burada bir bakayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?