hamişligini yeni öğrenen haziran anneleri hadi tanısalım

İnsallah yarin pit pit duyarsin kalp atislarini

Bende hep kiz hissediydum demekki annenin icine doguyo bende ogrenince anladim.herkes bana erkek olcak diyodu ben kiz hissediyodum kiz cikti.:)
Ay neguzel ben diger iki dusugumde erkek hissettmistim suan kiz hissediuorm hayirlisi olsun insallah

Neden dis gebelik denildi canim beta hcg artisindami sorun vardi rabbim hepimize kucagimiza almayi nasip etsin yavrularini

Aminnn canim insAllah..
beta hcg degerim her doktora gore degisti acikcasi biri super diyodu biri az dedi ama ortalama iyiydi ..
dis gebelik demesinin sebebi benim beta hcg degerim 829 ken bakti ve kese goremedi.. goremeyince kesin dis gebelik dedi ameliyat felan gerekli dedi yumurtagin alincak dedi sok oldum.. halbuki hic bi agrim kanamam yoktu..
doktor 10 dakika gitti baska doktorla gorustu bu sefer de 829 degeri daga erkenmis 1500 olmadan gozukmezmis dedi ne bicim doktorsa artik.. 2 gun sonra baska doktora gozuktun ve kese rahimdeydi canim dis gebelikle alakasi yokmus bosuna ameliyat diyip morelimi 0ra indirdi sagoolsun

Allah korusun canm her diploma alan dr olamiuor malasef artis katlanmasi nasildi en bastan yani 2 gunde 2 katimiydi beta

Allah korusun canm her diploma alan dr olamiuor malasef artis katlanmasi nasildi en bastan yani 2 gunde 2 katimiydi beta

Her doktora guvenilmedigi cok ii anladim vAllaha
vallaha canim benimki tup bebek
Yerlestirildikten 10 gun sonra
39 cikti 12. gun sonra 40
17. 149
20. 829
22. 2289
24. 4098
biri iyi dedi
oteki sonuncu tam 2 kat artmamis diye dusuk olabilir fln dedi.. gecen hafta kesin dusuk olcak dedi ama yarin gidicem doktara cok sukur biseyim yok simdilik gayette uyi hissediyorum kendimi :)

Masallah canm ilk betadan 2 gun sonra yukselne cok az olmus ama sonra duzelmis sukut benmde ilk asilamann 14. Gunu 179.3
16. Gunu 281 di 2 gin once tekrarlmadm henuz dr kotu degilg dedi ama ben korkyrm yinede

Masallah canm ilk betadan 2 gun sonra yukselne cok az olmus ama sonra duzelmis sukut benmde ilk asilamann 14. Gunu 179.3
16. Gunu 281 di 2 gin once tekrarlmadm henuz dr kotu degilg dedi ama ben korkyrm yinede

Onemli olan morelin yuksek olmasi canim.. korkutma kendini ve bebisine guven:)
cok sukur yolundaymiss bak hersey.. kac hafta oldu ??

Slm arkadaşlar yarın yola cık cam iki gündür temizlik. Yaptım yorgunluk ve bel ağrısı var bunu önemsemedim çünkü adetime 4 gün var belirti ise artık hiç aramıyorum test iki üç aydır yapmıyordum bügün öğlene kadar wc ye gittikce su gibi akıntım dikkatımı cekti caba dedim ve öğlen test yaptım ilk beş dak. Görmedim dikkatlide bakmadım. Kardeşime gittim eve geldimkğ test bu şekil sizde görüyormusunuz. Çok çok silik gölge gibi çizgiyi yoksa benmi görüyorum ..

Eklentiler

• image.webp
    17 KB · Görüntüleme: 132

Canim umudunu kirmak istemem ama bence degil.. veyada cok erken daha cok az hcg vardir idrarinda cikmamistir..

Bizim burda genellikle 3 dakka sonra okunan testlerin sonucu yanlistir 3 dakika icerisinde okumak lazm.. sizin test nasil bilemiyorum yanlis bilgi vermek istemem

Belkide üşüttüm akıntı o yüzdendir ümitlenmek istemiyorum zatende artık ümitlenemiyorum eğer gebelik varsada kalp atışını duyana kadar kimseyle paylaşmıycam hayırlısıysa olsun ve burda tüm hamil leride tebrik ediyorum Rabbim kucağınıza lamayı nasip etsin

Cevabin için teşekkür ederim canım umudum kırılmıyo bende sen gibi düşündüm zaten ama yinede sorma ihtiyacı duydum hakkımızda hayırlısı tekrar sağol kafam rahat yatıcam

Cevabin için teşekkür ederim canım umudum kırılmıyo bende sen gibi düşündüm zaten ama yinede sorma ihtiyacı duydum hakkımızda hayırlısı tekrar sağol kafam rahat yatıcam

canim umutsuzluga kapilma..
seni cok iyi anliyorum.. 2 sene icinde her ay kesin 3 4 tane test yapar hr seferinde morelim bozulurdu.. en onemlisi sabir vardir bundada bir hayir.. ben herseyden vaz gecmisken hayata kusmusken.. bir anda yillardir konusmadigim halam sayesinde takrar pesine dustum.. yasadiklarini benimle paylasti ve sakin kendini birakma dedi.. o gunden beri kendini toparladim ve tup bebek yaptirdim..
canm arkadasim kendini birakma.. rabbim isteyen herkesin yuzunu guldurecektir yeterki herseyden vaz gecme..

Sagol canm allah en ksa zamanda sanada nasip etsin ins

Allahtan ümidimi kesmedim O'ndan başka çalacak kapımızmı var ?
Sadce yorulduğumu hissediyorum aylarca adet önce testler yapar belirtiler yapar heycanla gün sayardım kendi kndimi yıpratmış ve çok yormuşum kendimi başka yere yönlenmek istedim olıcaksa olur tıbben bir sorunum yok eşimde öyle olmuyorsa vardır bir hikmet vardır elbet vaktı saatı diyorum, tüp bebek yaptırdım erken doğumla kaybettım sonra kimyasal gebelik gecirdim ve şimdi ise hamile kalamıyorum kaybettiğim evladımın yerini o acının boşluğunu hemen doldurmak istemekle piskolojik ve duygusal olarak kendimi çok yormuşum 2 ay önce kendimi fark edince neden kendimi bukadar geriyorum benim elimde değilki Rabbim ol derse geç lucak bunu bile bile kendime zülüm ettiğimi fark edip herşeyden vaz gectim daha doğrusu kendimi yormaktan boğmaktan ağlamaktan, spora gidiyorum fitness pilates eğitim kurslarına iki aydır çok şükr piskolojım daha iyi doktorlara gitmektende yoruldum bayadır ara verdim sorun yok tüp bebeğe bile gerek yok dmişlerdide ben sabırsız davranmıştım şimdi tekrar aynı tedavileri olmak için ne maddi nede manevi hazir değilim bir kac ay sonra kendimi daha iyi hissederse tekrar başlarım herhalde.
Ama şu bir gerçekki malesef anne olma isteğini neyaparsak yapalım tamamn atamayız fıtratımızda var Rabbim öyle yaratmış bizi tamamen kafadan silemiyoruz bu düşünceleri işte bu yüzden kendimi test yapmış buldum oysa yapmamaya karar vermiştim 2 aydır yapmıyordum bu ay akıntımın farklılığı beni teste zorladı. Daha önceki tüp bbek le hamile kalışımda aynı bu şekil su gibi akıntım oluyorudu. Hakkımızda hayırlısı olsun inş.
Şimdiden herkesin bayramını kutluyorum bügün yolcuyum hamileydemde değilsemde Rabbime hamd olsunki sağlığım elimde . Hepiniziz bayramı kutlu olsun

Canım var var benımde öyleydi el feneri tutupda görüyodum 2 gün sonra kesin sonuç veren testten al 15 TL Eminm onda cıkıcaktr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…