hamişligini yeni öğrenen haziran anneleri hadi tanısalım

Merhaba hanimlar , ben de dun ogrendim gebeligimi :) ikinci gebeligim , kizim 8 yasinda .
Ilk gebeligim cok problemli olmustu , zor bir gebelikti .Korkudan kardes yapamadik .Simdi rabbim nasip etti . Yas 35 oldu ,bakalim bu gebelik daha.mi zor gecer
Yine de evlat dunyanin en guzel seyi ..

Hayirli olsun :)

E

Aynı yastayız inanmıyorum :) 2. Demek hayırlısı olsun ya bi şekilde memeden kesmek lazım yoksa kardeşine kalmaz bişey kıyamam yaaa :))
19 yasimda evlendim ve ilk gece hamile kaldim bundada tek seferde oldu olduysa [/QUOTE]

Bende 19 evlendim ama bi türlü olmamıştı nr gzel hemen bebeğinin olması :)

Selam millet benim de 4 hafta 6 gün değer 972 nasıl acaba herkesin değişik çıkıyor

19 yasimda evlendim ve ilk gece hamile kaldim bundada tek seferde oldu olduysa

Bende 19 evlendim ama bi türlü olmamıştı nr gzel hemen bebeğinin olması :)[/QUOTE]
Tabiki cok GGuzel rabbim isteyen herkese versin. Ikincisi erken biraz daha birini buyutememisken hayırlısı boyleymis demekki nasip sende inşallah saglikla kucağına alirsin yavrunu

Bende 19 evlendim ama bi türlü olmamıştı nr gzel hemen bebeğinin olması :)
Tabiki cok GGuzel rabbim isteyen herkese versin. Ikincisi erken biraz daha birini buyutememisken hayırlısı boyleymis demekki nasip sende inşallah saglikla kucağına alirsin yavrunu[/QUOTE]

Amin inşallah :) sende sağlıkla al inşallah bebeğini kucağına olmuş artık dikkatsizlik diyelim :S

TE="gel bebeqim, post: 42913934, member: 705151"]Tabiki cok GGuzel rabbim isteyen herkese versin. Ikincisi erken biraz daha birini buyutememisken hayırlısı boyleymis demekki nasip sende inşallah saglikla kucağına alirsin yavrunu[/QUOTE]

Amin inşallah :) sende sağlıkla al inşallah bebeğini kucağına olmuş artık dikkatsizlik diyelim :S[/QUOTE]
Teşekkür ederim yapacak bişey yok

Merhaba,
6 haftalık hamileyim en başından beri hafif hafif aralıklarla kahve rengi kanamam geliyor. İlk doktora gittiğimde kese çizgileri düzensiz dedi.
İkinci gittiğimde kesenin içinde kan pıhtısı var sağlıksız gebelik kürtaj yapmamız gerekli dedi. He birde şu seçeneği sundu istersen bekle kanamam aktifleşince gel dedi. Şuan 6 haftalık ve kanama daha az ve lekelenme şeklinde. Ve doktor aynı şeyleri tekrar ediyor. İçinde bebek oluşmamış kan pıhtısı var ve sağlıksız gebelik. Kaç gündür kafam sürekli olarak bunula meşgul her an kanamam gelecek ve düşük olacak korkusu. Yarın başka bir doktora gideceğinim. Kan değerlerim yüksek çıkıyor ve bir yenisini yapınca daha yüksek çıkıyor. Ve kesenin bugün büyüdüğünüde söyledi. Bu durumu yada benzerini yaşayan varmı?

hayırlı olsun sana ve herkese..ben de dün öğrendim gebeliğimi..17 aylık bir kızım var ayrıca :) Allah her isteyene nasip etsin..Drumu aradım 1 hafta sonra keseyi görebiliriz dedi.dün kanda Beta HCG 491.3 çıktı sizler keseyi ne zaman gördünüz kizlar?

selammm kızlarrr yeni üye oldum ben de dün öğrendim hamile olduğumu aşılama yapmışık geçen hafta beta 5,2 geldi gebe değilsin dediler. dün bidaha baktırdım 213 geldi :)

günaydın kızlar..

satwa ben henüz gitmedim ,ilk gebeliğimde erken gidip vajinal usg zorunda kalmıştım , geç gidip kese ve bebeği birlikte görmeyi düşünüyorum nasipse.. 7 haftadan önce görünmez onlar da..

selammm kızlarrr yeni üye oldum ben de dün öğrendim hamile olduğumu aşılama yapmışık geçen hafta beta 5,2 geldi gebe değilsin dediler. dün bidaha baktırdım 213 geldi :)

canım hoş geldin.. ben de yeni öğrendim..ama sizin aşılama imiş çokk sevindim..

canım hoş geldin.. ben de yeni öğrendim..ama sizin aşılama imiş çokk sevindim..
çok teşekkür ederimmm ben 4 aylık evliyim aslında ama iki yıl önce ameliyat olmuştum yumurtalıklarımdan doktorum 3 ay kendiniz deneyin olmazsa hemen tedaviye başlayalım dedi çok şükür hemen oldu :) gözümüz aydın ikimizin de :)

Selam.kizlar bende mayis sonu haziran.basi olur heralde tup bebekle.hamileyim .kendiliginden olan bi oglum.var. bende.bulanti falan yok.hicbi belirti de yok :) gerci oglumda da yoktu ama kacinci haftada basliyo bulanti falan

Selam.kizlar bende mayis sonu haziran.basi olur heralde tup bebekle.hamileyim .kendiliginden olan bi oglum.var. bende.bulanti falan yok.hicbi belirti de yok :) gerci oglumda da yoktu ama kacinci haftada basliyo bulanti falan

Ben 6. Haftanın içindeyim bende başladı bile sabah bulantıları çok kötü

Canm benm 4+6 de karından görüldü sende 5 haftalık olunca git kesin görünür

Ben 4+6 da keseyi karndan gördüm hayrlı olsun bu arada kızın daha küçükmüş isteyerek mi yaptınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…