- 22 Eylül 2015
- 78
- 38
- 3
- 31
- Konu Sahibi gel bebeqim
-
Bende kat kat giyindim lahana gibiAldim battaniyeyi uzattim bacaklarimi valla
Hayirli olsun :)Merhaba hanimlar , ben de dun ogrendim gebeligimi :) ikinci gebeligim , kizim 8 yasinda .
Ilk gebeligim cok problemli olmustu , zor bir gebelikti .Korkudan kardes yapamadik .Simdi rabbim nasip etti . Yas 35 oldu ,bakalim bu gebelik daha.mi zor gecer
Yine de evlat dunyanin en guzel seyi ..
19 yasimda evlendim ve ilk gece hamile kaldim bundada tek seferde oldu olduysaE
Aynı yastayız inanmıyorum :) 2. Demek hayırlısı olsun ya bi şekilde memeden kesmek lazım yoksa kardeşine kalmaz bişey kıyamam yaaa :))
Kizlar selam Ben Cok usuyorum be kasiklarim Cok agriyor sizde durum ne
19 yasimda evlendim ve ilk gece hamile kaldim bundada tek seferde oldu olduysa
Tabiki cok GGuzel rabbim isteyen herkese versin. Ikincisi erken biraz daha birini buyutememisken hayırlısı boyleymis demekki nasip sende inşallah saglikla kucağına alirsin yavrunu[/QUOTE]Bende 19 evlendim ama bi türlü olmamıştı nr gzel hemen bebeğinin olması :)
Aynen bende tatlıdan nefret ettim ama çok yeni daha ay nasıl sevinfm şimdi eşime de dedim kızımız oluyor diyehayırlısı olsun saka tabi sağlıklı olsun cınsyet problem değil ama her kadın ister bi kızı olmasını :)
selammm kızlarrr yeni üye oldum ben de dün öğrendim hamile olduğumu aşılama yapmışık geçen hafta beta 5,2 geldi gebe değilsin dediler. dün bidaha baktırdım 213 geldi :)
çok teşekkür ederimmm ben 4 aylık evliyim aslında ama iki yıl önce ameliyat olmuştum yumurtalıklarımdan doktorum 3 ay kendiniz deneyin olmazsa hemen tedaviye başlayalım dedi çok şükür hemen oldu :) gözümüz aydın ikimizin de :)canım hoş geldin.. ben de yeni öğrendim..ama sizin aşılama imiş çokk sevindim..
Selam.kizlar bende mayis sonu haziran.basi olur heralde tup bebekle.hamileyim .kendiliginden olan bi oglum.var. bende.bulanti falan yok.hicbi belirti de yok :) gerci oglumda da yoktu ama kacinci haftada basliyo bulanti falan
hayırlı olsun sana ve herkese..ben de dün öğrendim gebeliğimi..17 aylık bir kızım var ayrıca :) Allah her isteyene nasip etsin..Drumu aradım 1 hafta sonra keseyi görebiliriz dedi.dün kanda Beta HCG 491.3 çıktı sizler keseyi ne zaman gördünüz kizlar?
Ben 4+6 da keseyi karndan gördüm hayrlı olsun bu arada kızın daha küçükmüş isteyerek mi yaptınız :)hayırlı olsun sana ve herkese..ben de dün öğrendim gebeliğimi..17 aylık bir kızım var ayrıca :) Allah her isteyene nasip etsin..Drumu aradım 1 hafta sonra keseyi görebiliriz dedi.dün kanda Beta HCG 491.3 çıktı sizler keseyi ne zaman gördünüz kizlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?