- 4 Ocak 2014
- 8
- 2
- 6
- Konu Sahibi gel bebeqim
-
Canimcimmmm benziyo ikimizinde son adet tarihin kacti 24 agustostu benim allah bebeciklerimizi sag salim tam saglikli bi sekilde kucagmiza almayi nasip etsin insallah akli yerinde saglikli eksiksz bi bebegimiz olur amiiiinnnnMerhabalar , bende inşallah haziran da kucağıma alıcam bebeğimizi .. Beta HCG 1263 çıktı benim şuan 6. Haftaya girdim .. İlk gebeliğim çok heyecanlıyımm
Benim de son adet tarihim 27 Ağustostu. 29 eylül de evde yaptığım test ile hamile olduğumu öğrendim . 30ubda doktoruma gittim 1263 beta cıktı.. Çok mutluyum Allah herkesin gönlüne göre versin isteyen herkese bu duyguyu tattırsın ... İnşallahh sağlıkla sağ salim kucağımıza alırız bebeklerimizi... AminnnnnCanimcimmmm benziyo ikimizinde son adet tarihin kacti 24 agustostu benim allah bebeciklerimizi sag salim tam saglikli bi sekilde kucagmiza almayi nasip etsin insallah akli yerinde saglikli eksiksz bi bebegimiz olur amiiiinnnn
Benim de son adet tarihim 27 Ağustostu. 29 eylül de evde yaptığım test ile hamile olduğumu öğrendim . 30ubda doktoruma gittim 1263 beta cıktı.. Çok mutluyum Allah herkesin gönlüne göre versin isteyen herkese bu duyguyu tattırsın ... İnşallahh sağlıkla sağ salim kucağımıza alırız bebeklerimizi... Aminnnnn
Ben daha kalp atışını duymadım ama 7-8 haftalarda duyuluyormus doktorum 13 ekim de çağırdı kontrole.. Sanırım kalp atışlarını bu kontrol de duyarız diye tahmin ediyorum canım ..Canm benmde 26 ağustos son adet tarıhm bugün tam 6+0 olduk kesemizi falan görüyoruz ama kalp atışı için 19 ekime gün verdi doktor siz duydunuz mu yada ne zaman duymaya gidiceksiniz
Ben daha kalp atışını duymadım ama 7-8 haftalarda duyuluyormus doktorum 13 ekim de çağırdı kontrole.. Sanırım kalp atışlarını bu kontrol de duyarız diye tahmin ediyorum canım ..
İnşallah duyarız canım.. Ben bodrumda oturuyorum devlet hastanesine gittim ilk ultrasonda baktı ama hiç bişey demedi o yüzden bilmiyorum ilgisizler biraz acıbademe gidicem 13 ünde o zaman herşeyini öğrenicem inşallahİnşallah duyarız ya beni neden 19 ekimde çağırdı acaba peki senin kese kaç mm
İnşallah duyarız canım.. Ben bodrumda oturuyorum devlet hastanesine gittim ilk ultrasonda baktı ama hiç bişey demedi o yüzden bilmiyorum ilgisizler biraz acıbademe gidicem 13 ünde o zaman herşeyini öğrenicem inşallah
Tabi canım haber veririm :)Evet devlet ilgilenmiyor hiç bende gittim bana kese yok görünmüyo demişti özele gittim kesem göründü inşallah duyarız sende 13ünde gidince haber verir misin peki bana bende ona göre gideyim :)
Selam kızlar ben dün silik çizgiyle bugunde kan testinde öğrendim 3+3 hamişim ve bebişim tahmini haziranda doğacak inşallah peki siz ne zaman ögrendiniz kaç haftalıksınız belirtileriniz ne haydi tanışıp kaynasalım
Biraz beklemek gerekiyo zaten eger ikinci çizgi hiç çıkmazsa olmuyor zaten ama kesin cevap almak istiyorsan bence kan testi yaptırmamda fayda var diye düşünüyorum ..Kızlar merhaba.Ben de bugün idrar testiyle öğrendim fakar şöyle bir şey var testi sabah uyanınca yaptım 5-6 dakika kadar bekledim negatif çıktı..sonra tekrar uyuyayım dedim 1 saat kadar sonra uyandım tekrar teste baktım pozitifti ...ikilemde kaldım...yardımcı olurmusunuz? İkinci çizgiyi görünce mutluluktan uçtum resmen ama hevesim kursağımda kalsın istemiyorum
Reglim 3 gün gecti.Saniyorum bende hamileyim.Acikcasi test yapmaktan korkuyorum.1 bucuk yasinda bi oglusum var .Daha kucuk.
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Daha 22 yaşındayım. Bebgimde henüz emiyor.Nasil kesicem memeyede duskundu .o yüzden bütün sıkıntım yoksa rabbim verdi tabiki dogurup buyutucem allahın izniyle yarin test yapaym kaçışı yok sanırım=bebeqim, post: 42905041, member: 705151"]Ay öyle deme arkadaş olurlar beraber büyürler olmuş artık kan testi yaptır eğer yoksa korunmayı ihmal etmeyin varsa da ikinci bebiş geliyor demektir allah analı babalı büyütsün sağlıkla dogsun demekten başka bişey gelmez elimizden :)
ayni durum bendede varKizlar selam Ben Cok usuyorum be kasiklarim Cok agriyor sizde durum ne
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Daha 22 yaşındayım. Bebgimde henüz emiyor.Nasil kesicem memeyede duskundu .o yüzden bütün sıkıntım yoksa rabbim verdi tabiki dogurup buyutucem allahın izniyle yarin test yapaym kaçışı yok sanırımtekrar teşekkür ederim.
Aldim battaniyeyi uzattim bacaklarimi vallaayni durum bendede var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?