Hamişşler burda mısınızz??

Klomen kullandigim 3.ay hamile kaldim arkadasim oglum simdi 27 aylik,2.bebegime ise tek birgun korunmadim onda hamile kalmisim...Rabbim en kisa surede bebegine kavustursun insallah beklemek zor cok iyi biliyorum

Elbette olacak o heyecan sabırsızlık sonu güzel olsun inşallah =) Az sabır bol dua inşallah..

Klomen kullandigim 3.ay hamile kaldim arkadasim oglum simdi 27 aylik,2.bebegime ise tek birgun korunmadim onda hamile kalmisim...Rabbim en kisa surede bebegine kavustursun insallah beklemek zor cok iyi biliyorum
Amin canım teşekkür ederim
Rabbim analı babalı büyütsün bebişlerinizi
Klomenle birlikte iğne de kullandın mı? Ben doktora sorduğumda 2kez kullanılıyor demişti ozaman 3-4oluyormus demekki..
Püff beklemek sıkıcı her ay canım ya adet olmak istemiyorum inan artık

Iğne kullanmadim cnm bana 3 kere deneyelim demisti sonrasinda rahim filmi cekilecekti...3.de hattta doktor kontrolumde bile icmemistim ama o ay hamile kalmisim

Iğne kullanmadim cnm bana 3 kere deneyelim demisti sonrasinda rahim filmi cekilecekti...3.de hattta doktor kontrolumde bile icmemistim ama o ay hamile kalmisim
Ne güzel canım..peki klomen sana da agrı yaptı mı adet agrısı gibi??
Gebeliği ilk nasıl ögrendin? Günün mü geçti peki günün geçtiği halde adet olacakmıs gibi agrın oldu mu??

İnşallah canım da
O sabır bende yok her konuda böyleyim :)
Bide yaşım 30a geldi artık ne biliyim biyandan şimdi rahatım diyorum bi yandan çok istiyorum

Öyle oluyor aynı yaştayız emin ol bende aynı şeyleri hissetmiştim =) Kadın olmak böyle duygular sarmaşık gibi hep birbirine geçiyor işte =)

Yok daha tedavi görmüyorum canım doktora her gidişimde yumurtaliklarin rahmin çok iyi durumda bi sorun yok diyor.biz de1 sene dolmadan kafamiza takmayalim diyoruz ama ben takiyorum
1sene dolmadan takma canım bi sene bi dolsun bi tedaviye başla bakalım olur inşallah

Tabi ki var bende hep adet olacagimi saniyordum ama hamileydim oyle agrilar oluyo yani dusun artik gerisini
Böyle hafif kasık agrısı değil de hani adetten bi gün önce olur ya hep ya da adet günü agrır ya oyle agrıyo bilmiyorum valla bende umut yok
Belki bu ay hamiş kalanlar olur yazar buraya bize umut olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…