Hamişşler burda mısınızz??

Kızlar bide doktorum demişti ki
İğneden sonraki gün ve ertesi gün iki gün ilişki dedi biz birinde yapabildik benim yumurtlama günümdü..ertesi gün yapamadık
Bi etkisi olmuş mudur yani illa yumurtlama gününde mi hamiş kalınıyo

Igneden 36 saat sonra ve devaminda gun aşırı oluyo genellikle

Aynen kadın olmak çok zor..
Bu ay dedim klomen ve iğne oldum dedim yine adet agrım başladı işe yaramayacak :) umutlar gelecek aya

Olsun..Sen moralini bozma ilk aydan olacak diye bir şey yok elbette insan umut etmeden hayal kurmadan edemez ama bunları olumlu olarak kullanmak gerek..Güzel düşün güzellikler seni bulsun inşallah..

Olsun..Sen moralini bozma ilk aydan olacak diye bir şey yok elbette insan umut etmeden hayal kurmadan edemez ama bunları olumlu olarak kullanmak gerek..Güzel düşün güzellikler seni bulsun inşallah..
Ayy ne güzel konusuyorsun canım kitap gibi :) teşekkür ederim..
İnsan işte umut ve hayallerle yaşıyo
Çok beklenti içine girmemek lazım aslında oluruna bırakmak gerek

Ayy ne güzel konusuyorsun canım kitap gibi :) teşekkür ederim..
İnsan işte umut ve hayallerle yaşıyo
Çok beklenti içine girmemek lazım aslında oluruna bırakmak gerek

Ne demek canım..Bende yaşadım.Çok iyi bilirim her anının heyecanını sabırsızlığını gizli ağlamalarını boğazında düğümlenen cümleleri..

Evet beklentiyi yüksek tutar isen olumsuz olduğunda o kadar canın acır bunu da biliyorum.Ama şunu da çok iyi biliyorum ki umutsuzluk çok daha kötü bir şey sana da hormonlarına da zarar veren bir şey.

Etrafında tedavi görmeye başladığını bilenler vardır.Onlara kulak asma ne söyler ise söylesinler asla ama asla kafana takma.Bana laf atan soran laf sokan tonla insan oldu.Kendi içimde cebelleşir iken bir de o insanların asalak fikirleri ile yorumları ile mücadele ettim.Bu yüzden sadece kendine ve eşine bakacaksın.Kimi zaman eşini bile duymayacaksın..

Aynen canım ben kendime ve eşime bakarım sadece..yoksa agzı olan konusuyo kv şmdiden telde söylüyo olsa da sevsek filan..
Bide diyorum ya hiç olmazsa nolcakk

Aynen canım ben kendime ve eşime bakarım sadece..yoksa agzı olan konusuyo kv şmdiden telde söylüyo olsa da sevsek filan..
Bide diyorum ya hiç olmazsa nolcakk

Çok kolay canım onlara konuşmak.Ama düşünmezler bunun sıkıntısını yaşan ben , bedenen de ruhen de yıpranan ben..

sana sukadarını söyliyeyim durmadan lavaboya gidip adet oldummu diye bakıp ped bile bıraktıgımı bilirim dışarı çıktıgımda bacaklarım cekilir belim kırılır karnım normal adet sancısı ha oldum olacam ama velakin hamişmişim 6 haftalık 3.bebişim

Ooo maşallah canım Rabbim sağlıklıca kucagına almayı nasip etsin:)
Ben de gelip gidip bakıyorum wc ye
Ped koyuyorum geri çıkarıyorum
Ama bu agrı diyorum aynı adet agrısı diyorum sanki hamiş olsam suan bu ağrıdan olmaz farklı agrılarım olur gibi düşünüyorum bilmiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…