Hangi anne evladina boyle beddua eder? benim annem ediyor iste(resimli)

üzülme canım ya bende bilirim bu yüzden kavga ettiğimi vanilya paketlerinin üzerinde tarif var diye onları bile atmaz ben alıyorum gözünün önünde yırtıp çöpe atıyorum inan her seferinde böyle olur elinde tablet var istediği tarife zaten ulaşabiliyor anında ister söylensin duyma sen yüzde verme karşılıkta verme temizlik imandan sonuçta

Cidden olay tam olarak anlattığın gibiyse annenin psikolojik sorunları var ve acilen tedavi olmalı.:KK57:

Oyle ota b.ka her beddua kabul olmaz merak etme. Annenin psikolojisi cidden cok bozuk. Tedavi etmeyi denediniz mi?

Kizlar bugun annem evde yokken evi topladim, duzenledim sevinsin mutlu olsun diye, sonra da arkadasima gittim.
Annemle bu diyologlarin gecmesinin sebebide; annem hicbirr seyi atmayan bir tip. Ne bulsa biriktirir ama oyle boyle degil. Kapali balkonumuz var orayi temizledim bugun. Yemin ederim kaplarin icinde bozulmus pekmez, kurtlanmis cevizler, posetler, legenler.. O balkona girilmiyo vallahi. Bide oyle pis kokuyor ki, annem hep boyle ama inanin eve arkadasimi getirmeye cekinir oldum ya, sen topla diyceksiniz. Ben toplayinca da boyle beddualar yiyorum. Elim ayagim baglaniyo, cok uzuluyorum. Bir anne neden evladina boyle laflar soyler ki?
Copleri kapinin onune bile atamadim gorur alir diye, evin yukarisina attim.
Keske evimizi bir gorme ihtimaliniz olsa, heryer heryerde derler ya aynen oyle. Ranzalarin altlari, dolaplarin ustleri, komidinlerin bile ustleri, mutfak heryer tikis tikis heryer cop ya.
Mutfagimiz kucuk mutfagi yaptiralim anne diyorum, yok diyor. Mutfaga kapakli utu masalari olur ya onu sokmus, kavonozlari onun icine koymak icin. Ya durumu olan biriyiz ve bu benimde, cevremdekilerinde cok gozune batiyor. Mutfak dolaplari kucuk olan bir insan, degistirmek ister dimi ama yok iste
Annemle aramiz cokk cok iyi normalde ama bu beddualari yuzunden ondan sovuyorum artik. Universiteye hazirlaniyorum, ve tek okuyan benim ailemde fazlasiyla istiyor benim okumami, ama bana ettigi beddualara bakin. Sütünü bile haram etti
Benimle utanmadan dalga gectin demeside, ben ona ses kaydi gonderdim , canim annem kizmis mi bana falan diye o. Simdide eve geldim tripli bana baska odaya gecti
Oturdum odamda agliyorum, benimde sinirlerimi bozuyo
Nolursunuz bana bir cozum yolu soyleyin

canım geçmişte çok yoksulluk mu çekti annen, genelde öyle insanlar hiçbirşeyini atamaz
çok haklısın cnm çok zor bir durum, bu senin ilerdeki yaşamını da etkler, eve görücü gelse ortalık dandini
annenin psikolojisi bozulmuş olabilir bir psikoloğa götürme şansınız yok mu, belli ki geçmiştn gelen bi durum bu

Annenizle yalnız mı kalıyorsunuz ? Evde başka kimse yok mu ne tepki veriyorlar bu çöp ev durumuna ?

Psikolojik sorunları var.. Bizim mahallede bir teyze vardı tıpkı o ''Dispozofobi'' hastası kendisi. Baya çöp biriktirir. Bir gün belediyeden adamlar geldi temizlemek için komşular şikayetçi olmuştu kokudan. Ama nafile.
Sen önlem almadığın sürece annen sana böyle davranmaya devam edecek. Merak etme bu beddualar boş. O Anne ise, Sende Evlatsın. Sessiz kalma.. Uzun uzun mesajlar sende yaz kırmalısın anneni. Hatasını anlar.
Hiçbir şeyi alttan almamalısın aç ağzını kibar dille kırmaya bak kendisini senin ona söylediklerin onu çok düşündürecek emin ol.

annenizde istifçilik hastalığı olabilir bence araştırıp bi doktora götürmelisiniz pislenmiş küflenmiş şeylerden bahsediyorsunuz istifçilikte artık een son kulak pisliği filan saklıyorlar

canım geçmişte çok yoksulluk mu çekti annen, genelde öyle insanlar hiçbirşeyini atamaz
çok haklısın cnm çok zor bir durum, bu senin ilerdeki yaşamını da etkler, eve görücü gelse ortalık dandini
annenin psikolojisi bozulmuş olabilir bir psikoloğa götürme şansınız yok mu, belli ki geçmiştn gelen bi durum bu
Bu konuda aynen size katılıyorum çünkü annem aynısı,kendisi söylüyor, ben çok yokluk çektim, çöpten ev yapmaya çalıştım, şimdi atmaya kıyamıyorum, üzülüyorum diyor.. Bizim de maddi durumumuz çok çok iyi, evde yeni eşya çok ama eskileri de atmıyor, biz çöpe attık mı çok kızıyordu, bunlar kolay kazanılmıyor diyor ama ben evli olmama rağmen gittikçe çöplükleri seçip, kapıcıyı tembihleyerek attırıyorum :-)

Başkalarına karşıda böyle mi anneniz ? Yani sinirlendiği herşeye herkese böyle beddua eder mi ?
Eğer böyleyse ciddi bir tedavi olması lazım böyle nefret boyutuna gelmemeli her durumda :KK43:

sizim daha önce bir konunuz daha vardı ....annem sapık sitelere giriyor......diye:confused:

Seni çok iyi anlıyorum. Annemde her şeyi biriktirir. Bizim için çöptür onun için ihtiyaç. Ev döküntüyle dolu. Atmaya atmaz satmaya satmaz biz düzenleyelim desek elletmez. Tarihi geçmiş ilaçları dahi atarken içi sızlar. Bu bir hastalık ama asla kabul etmez tedaviye yanaşmaz. Dağınıklığı düzensizliği tıkış tıkışlığı yüzüne vursan darılır görmezden gelsen sen çıldırırsın. Seni çok iyi anlıyorum ama çözüm önerim yok. Kelin ilacı olsa keşke..

Bence anneniz siz eksiklerinu giderince olayi bastirman adina bu sekilde davraniyor kesinlikle utandiginu dusunuyorum
Kendi yapmiyor yapincada utaniyor ciddi anlamda zor bir durum ama anne iste iyi yonleri ile hayatinizi surdurucaksiniz bu yastan sonea degismez

Kizlar bugun annem evde yokken evi topladim, duzenledim sevinsin mutlu olsun diye, sonra da arkadasima gittim.
Annemle bu diyologlarin gecmesinin sebebide; annem hicbirr seyi atmayan bir tip. Ne bulsa biriktirir ama oyle boyle degil. olsun.balkonumuz var orayi temizledim bugun. Yemin ederim kaplarin icinde bozulmus pekmez, kurtlanmis cevizler, posetler, legenler.. O balkona girilmiyo vallahi. Bide oyle pis kokuyor ki, annem hep boyle ama inanin eve arkadasimi getirmeye cekinir oldum ya, sen topla diyceksiniz. Ben toplayinca da boyle beddualar yiyorum. Elim ayagim baglaniyo, cok uzuluyorum. Bir anne neden evladina boyle laflar soyler ki?
Copleri kapinin onune bile atamadim gorur alir diye, evin yukarisina attim.
Keske evimizi bir gorme ihtimaliniz olsa, heryer heryerde derler ya aynen oyle. Ranzalarin altlari, dolaplarin ustleri, komidinlerin bile ustleri, mutfak heryer tikis tikis heryer cop ya.
Mutfagimiz kucuk mutfagi yaptiralim anne diyorum, yok diyor. Mutfaga kapakli utu masalari olur ya onu sokmus, kavonozlari onun icine koymak icin. Ya durumu olan biriyiz ve bu benimde, cevremdekilerinde cok gozune batiyor. Mutfak dolaplari kucuk olan bir insan, degistirmek ister dimi ama yok iste
Annemle aramiz cokk cok iyi normalde ama bu beddualari yuzunden ondan sovuyorum artik. Universiteye hazirlaniyorum, ve tek okuyan benim ailemde fazlasiyla istiyor benim okumami, ama bana ettigi beddualara bakin. Sütünü bile haram etti
Benimle utanmadan dalga gectin demeside, ben ona ses kaydi gonderdim , canim annem kizmis mi bana falan diye o. Simdide eve geldim tripli bana baska odaya gecti
Oturdum odamda agliyorum, benimde sinirlerimi bozuyo
Nolursunuz bana bir cozum yolu soyleyin
Malesef benim annemde boyleydi nezamn degisti biliyinmu evlenince temizlik konusunda degil beddua cok agliyodum evenince bide hasta olunca kuymete bindim bazen dusunuyorum tuttumu beddualari diye hasta oldum yada evlattan cikar derler ya acisi bendenmi cikiyo acaba Allah yardimcin olsun.i

Back
X