hangi ara nişanlandım hangi ara bu duruma geldik?

Benim babamda eski nisanlimi cok zor Kabul etmisti, Nisanlimda beni aldati ayrildik inan babam sevindi bile ayrildigimiza, suan baskasiyla evliyim bir bucuk yasinda bir kizim var.

herkes duymamış olsaydı ne kadar ciddi olduğumu anlamayacaktı söylediğim için pişman değilim. bir tek babam kaldı ona söylemeye hem utanıyorum hem yüzüm yok bu aralar çok gergin biraz zaman geçmesini bekliyorum

Benim babamda eski nisanlimi cok zor Kabul etmisti, Nisanlimda beni aldati ayrildik inan babam sevindi bile ayrildigimiza, suan baskasiyla evliyim bir bucuk yasinda bir kizim var.
babam da sorun yapmaz sıkıntı çıkarmaz ama ailesine karşı mahçup olacak yani onları karşısına aldı çünkü. sorun bu evlenmiş olsaydım boşanmak istiyor olsaydım da babam gelme demezdi zaten

şuan babama söyleyecek cesaretim yok zaten daha doğrusu çekiniyorum aramız çok aman aman iyi değil zaten babamla

erkeklerle muhabbet ettiyse ayrılmana gerek yok gibi görünmüyor mu? ama babana söylediysen onun kararlarindan cok eminsen ve o dönmüyorsa sen de dönme madem ikiniz de istemiyorsunuz uzatmanın gereği yoktur.
erkeklerle değil malesef aslında bir muhabbet yok yazmış ama konuşma yok bi kız geri dönüş yapmış tekrar cevap vermemiş

benim güvendiğim ilk ve tek insandı ama şuan çok büyük hayal kırıklığı yaşıyorum

Nasıl bu kadar emin oldunuz benim mail adresimede geliyor hemde ne atesli mesajlae ama ben üye degilim kendimden de eminim
kendisinin üye olduğundan eminim malesef öyle bişey değil

konuşma görüşme yok üye olması bile beni çileden çıkarmaya yetti. kızın biri cevap vermiş tekrar dönüş yapmamış ama aklamıyor onu gözümde

konuşma görüşme yok yani evet aldatma bu ama bire bir konuşma yok kimseyle. aynı şey hemen hemen biliyorum da işte

malesef bunun bende farkındayım bunları duymak istedim

herkes yazmış zaten keşke başka türlüsü olsa ama böyle olaylar genelde yüz göz olmayla bitiyor.. bunu affetseniz devamı gelir..

Sizin düşünceniz önemli. Böyle bir olayı ilerde hiç hatırlamadan sonsuz güvenle inanıp bu adama güvenebilecek misiniz?
Babanız demekki onay vermemekte haklıymış. Anne ve babalar her zaman biliyor..
Bir hocamız demişti kadın erkek fark etmez aldatan tekrar aldatır diye

Sürekli acaba diyeceğin bir ilişki ya da evlilik olucak. Güvenin bittiği yerde aşk sevgi olmuyor

Birinin çıkıp affet gitsin bunda ne var ayrılacak demesini bekliyorsun. Ayrılmayı göze alabileceğini sanmıyorum.
Bu arada savunurken arkadaslarimla yazdık deyip suçunu arkadaşlarıyla bölüstürmüş ben inanmıyorum.. kendi yazdı..

Benim eski erkek arkadaşım yapmıştı aynısını. İnsan hem karşısındakinden tiksiniyor hemde kendini çok degersiz hissediyor böyle bir durumda. Ben hemen ayrılmaya cesaret edememiştim onu aklamaya çalışmıştım kafamda, ki iliskim biterse yalnız kalicam diye odu kopan bir tiptim zaten herzaman :))
ama aslında o gün bitirmiştim o ilişkiyi kafamda sadece fiiliyata dokmek için hazır olmaya beklemistim sanırım. maalesef eskisi gibi olması çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…