babam zaten direk gelip yüzüklerini alsınlar der. affı yok bir kere baba bitti dersem bin kere baba barışmak istiyorum desem de boş. düşünüyorum aslında bitirdim ama nasıl yapacağımı ne yapacağımı bilmiyorumKafani topla once karsilikli konusun.Baban direk ayril gibi baski yapabilir cunku senin uzulmene dayanamaz.Sen kendi kararuni verip babana aciklaki pismanligin olmasin.Sen arkasinda durup nisanlanmissin ayrilma kararida sana ait olsun.Dunyanin sonu degil merak etme kimse vazgecilmez değil
Güven bitiyor. Sonra saygıda kalmıyor zaten.affettikten sonra ne oldu da ayrıldın? eskisi gibi olmuyor dimi
anladım canım iyi olmuş senin içinGüven bitiyor. Sonra saygıda kalmıyor zaten.
Eskisi gibi olmuyor tabiki ben asker bekliyordum o Zaman çok kavga ediyorduk ailesiyle oturacaktık falan o askerdeyken ayrılma kararı aldım aileside tuhaf insanlardı. Aynı evdede oturtmazdım. Askerden geldiği gün ayrıldım.
Senin içinde Hakkı'nda hayırlısı olur umarımanladım canım iyi olmuş senin için
inşallahSenin içinde Hakkı'nda hayırlısı olur umarım
Ben sizin gibi düşünmüyorum.selam kızlar. size danışmam gereken bir konu var. ben şuan nişanlıyım. nişanlım eğitim de ( askeriye) biz yaklaşık bir haftadır konuşmuyoruz. geçen hafta onun mail adresinden kendi mailime bişey göndermek için hesabına girdim. saçma sapan bir siteden mesaj gelmiş. üye olmuş buraya ve bir kaç kıza mesaj atmışlar arkadaşlarıyla görünce başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen. ( saçma sapan insanların üye olduğu kızların özellikle ego tatmini için üye olup saçma sapan fotoğrafların paylaşıldığı bir site) mesaj attım ben bitirmek istiyorum diye ailesine söyledim anne babası ağladı resmen. yalvardı ben böyle olacağını bilmiyordum tahmin edemedim üzgünüm pişmanım bir daha olursa adım atmak dahi nasip olmasın diye yeminler ediyor (klasik) ben şuan ne yapacağımı bilmiyorum babam çok zor kabul etmişti daha erken diyerek kendi ailesini karşısına alarak verdi beni. anneme söyledim ama babamınn karşısına geçip olmadı baba diyemiyorumve ailesiyle herhangi bir sorunu yok benim ailemin de benimde. nişanlımla da yoktu. affedilir bir yanı yok dimi kendimi kandırıyorum ben? ne yapacağım kafam çok karışık yardım edin bana
iyi de bunu nişanlıyken yapmış,normal mi bu sizce ?Ben sizin gibi düşünmüyorum.
Ben de eşimle nişanlıyken eşimin mailin de bir dolu bekar erkeklerin üye olduğu sitelerden mailler gördüm hatta eşimin sitede ki nickini ezberleyip kendisine öyle seslenmeye başladımÖnce anlamadı bende söyledim o da güldü bekarken iş olsun diye kayıt olmuştum ama silmeyi beceremedim dedi sonra beraber oturduk hepsini sildik falan.Hatta bir kadın eşimin fotorğafından ve özelliklerinden yola çıkarak eşime resmen yalvarıyor nerdeysen adres ve geleyim diye
O zaman yeni evliydik tabi eşime okuttum nasıl gülüyoruz anlatamam hatta eşime dedim kadın çok zenginmiş yol yakınken dön falan diye eşim de o zaman çom bozulmuş ve utanmıştı.Sonra hepsi geçti bitti zaten.Bana ne benden önce yediği b..lardan ben benden sonrasına bakarım.
Or....uluk huydur dişisi erkeği yoktur.
İnsanın için de o....luk varsa buna kimse mani olamaz kendisi bile
Sizi aldatmamış ve inan bu zaman da klisede ki rahipler dışında bakir ve düzgün erkek bulmak imkansız.
Nişanlını seviyorsan abartma derim ama sevmiyorsan bahaneye gerek yok direk ayrıl gitsin.
iyi de bunu nişanlıyken yapmış,normal mi bu sizce ?
Vallahi size cvp yazmayı açıklamayı çok isterdim zira geçen gün uslubumu bozmadan kibarca hakaret içermeyen bir bayanın sorduğu soruya cvp yazdım diye Kk beni 4 gün polemik sebebiyle siteden uzaklaştırdı.iyi de bunu nişanlıyken yapmış,normal mi bu sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?