kabullenemiyorum nasıl yapacağımı bilmiyorumYok tabii
Git babana hakliymissin de ozur dile.kabullenemiyorum nasıl yapacağımı bilmiyorum
bende öyle düşünüyorum ama babama söyleyemiyorum kendisine bitti dedim zaten istemiyorum dedim ama babam beni çok zorluyor Allahım keşke nişanlanmamış olsaydık ne kadar çok isterdim bunuAffetme devamı geliyor,gelmese bile sen yapsan o affetmez adını çıkarırdı
Oncelikle sakin ol bi iyice dusun oyle karar ver kizlara ne sekilde mesaj atmis kizlar tanidigi tipler mi normal hayatinda?.Once dusun tasin bi sure ara ver hatali karar verme.Belki salakca atilmis mesajlardi nisanlin nasil bi insandir sorumsuz capkin bu hareketi neden yapmis olabilir?Hepsini dusun affedeceksen de ayrilacaksanda icin rahat olsun.En dogru karari vermen dilegimleselam kızlar. size danışmam gereken bir konu var. ben şuan nişanlıyım. nişanlım eğitim de ( askeriye) biz yaklaşık bir haftadır konuşmuyoruz. geçen hafta onun mail adresinden kendi mailime bişey göndermek için hesabına girdim. saçma sapan bir siteden mesaj gelmiş. üye olmuş buraya ve bir kaç kıza mesaj atmışlar arkadaşlarıyla görünce başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen. ( saçma sapan insanların üye olduğu kızların özellikle ego tatmini için üye olup saçma sapan fotoğrafların paylaşıldığı bir site) mesaj attım ben bitirmek istiyorum diye ailesine söyledim anne babası ağladı resmen. yalvardı ben böyle olacağını bilmiyordum tahmin edemedim üzgünüm pişmanım bir daha olursa adım atmak dahi nasip olmasın diye yeminler ediyor (klasik) ben şuan ne yapacağımı bilmiyorum babam çok zor kabul etmişti daha erken diyerek kendi ailesini karşısına alarak verdi beni. anneme söyledim ama babamınn karşısına geçip olmadı baba diyemiyorumve ailesiyle herhangi bir sorunu yok benim ailemin de benimde. nişanlımla da yoktu. affedilir bir yanı yok dimi kendimi kandırıyorum ben? ne yapacağım kafam çok karışık yardım edin bana
mesajlar yakın tarihte atılmış. merhaba falan yazılmış. gülmüş falanIyi de ne mesajlar atmıslar ki, ve sizden önceki zamanlar olmadığına emin misin?
ne olursa olsun bir şansı haketmiyor değil mi?Attığı mailleri alıntılayıp babanıza gösterin ve sen çok haklıydın babacığım deyip, ayrılın.
biliyorum ama girmeseydim haberim olmayacaktı evet yanlış ama pişman değilim. kendisine ait hesap arkadaşlarıyla birlikte yazılmış mesajlar. erkek muhabbeti gibi işte. pişmanım böyle olacağını tahmin edemedim falan diyor ama inanmıyorum. ne yapacağımı bilmiyorum babama söylediğim an bittiği için barıştığım an barıştığım için pişman olacağım biliyorumBelki önceden uye olmustu veya bır arkadası onun maılını kullanark uye oldu ?olamaz mı nedn kendısıne sormadın ve neden mailine gırdın gırmemelıydın biliyorsun
seviyor artık zor kabul etti ama benimsedi şuan sorun etmez arkamda durur evet ama üzülür biliyorum yüzüm yok utanıyorum bilmiyorum ne yapacağımıBabana söyle. Zor bir sey degil.. zaten zor kabullenmis bence sorun etmez..
seviyor artık zor kabul etti ama benimsedi şuan sorun etmez arkamda durur evet ama üzülür biliyorum yüzüm yok utanıyorum bilmiyorum ne yapacağımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?