Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ama edam masalalhh cok calisiyo benim ikinci versiyonumm her mesaja verecek bi cevabi varr masalalahh hamiliminnörnek al saana diyom gel yanimiza yaz biseyler dinlemiyon sonram eksik gibiyim diyonn

öslemimm bastir kiscemm 5 kalpcik yapacaz senii

gız hep bu topikteyim valla sevdirdim kendimi bide kimseyi cevapsızz bırakıvermiyom gariiii hepicinizi öpüyom gariiiii ünlü olmak kolay değil garde gariiiiiiiiiiiii

gız bn senin versiyonunu yiyim gariiiiiiiiiiiiiiii kaynaşı verdik işte oluverdi kalpcikler gariiiiiiiiiiiii

gızz bacılarr ben bişi sorcama sizee benden beyaz akıntı geliyu habu neyin nesi bilenninz var mı herii :26: afedersnz ama bi ara altıma yaptm sandm bi baktm beyaz akıntı daha 10 gün var bat mı ne ise u andıra

kivircik kuzum yumurtlaama degil cünkü batina on gün varmiss:44::44:iltihapta degilsee düsünüyorumm olabilirmi diyee bekliycez kuzumm sabrett hayirlisi insalalhh

neyseeee bendeee oynayı oynayı verreyımdeee kalpcıklerımııı cogaltımm yarında morem gelınce bu edaaa kafayımı yemıs derrr yok moremmm kafayı yemedmmm sadece kalpcıklermın acıl cogalması gerekkk

gız benim kalpcikler çoşturdu oynayıverk gariiiiiiiiiii zilleri takalım gız yandannnn ohhhh ohhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…