Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

gidiyorumm tatlimmmm.. esim sabah gidecek ise ben yatmadan uyumuyor. uykum yok ama gideyim de o uyusun bari.. haydi Allah rahatlik versin herkese....

anaaaaaaa miamoremm yaww hosgeldın dedımm hmencıkkk dee güle güle diyimm yaniiiiiii

neysee kuzum esın söz konusuuu ıyı gecelerrr allah rahatlık versınn bebısıne ıyı bakk byeee

bizim oranın şivesinden yani demek istedm kiii sesime gel yanıma gel demek istedm

kuzu cok zormus yaw sizin oranin sivesi aama ögrenirim azimliyimm bak simcik hatirladim edamda karadenizli samsunluydu galibaaa

Son düzenleme:

geçmiş olsun gızzzzzzz bende 5 günlük üyeyim ama cok çabuk gaynaşıverdik gariiiiiiiiiii bnde anne olmayı çok istiyorum gızz allah herkese nasip etsin gariiiiiiiiiiiiiiiii

abbayyim benle senin sorunun ayni benimde tsh yüksek cikti onu düsürelim dedi dr önce yosam hamile kalmak zorlasirmiss haftaya endokrinoloji dr gitcemmm hapa basliycamm:26::26::26:

gızz bacılarr ben bişi sorcama sizee benden beyaz akıntı geliyu habu neyin nesi bilenninz var mı herii :26: afedersnz ama bi ara altıma yaptm sandm bi baktm beyaz akıntı daha 10 gün var bat mı ne ise u andıra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…