- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #33.281
allaaha emanet olun iyi geceler miamoremm
gidiyorumm tatlimmmm.. esim sabah gidecek ise ben yatmadan uyumuyor. uykum yok ama gideyim de o uyusun bari.. haydi Allah rahatlik versin herkese....
bizim oranın şivesindenyani demek istedm kiii sesime gel yanıma gel demek istedm
karamelim senin olaydan haberin yokmusimcik bu hamil buraya geldi bi soru sordu yeniymis bizde bu niye yazip kaciyo diye süphelendik erkek sandik kizi kovmaktan beter ettik yine ben ve edam fazla üstüne varmadikta loorim kovdu cocuk git sütünü ic dedi .morem sen kimsinn dedi bilmemis kis oldugunuu of bu kisda yazik gitmedi o kadar lafa karsi kaldi ispatliycam ne dedi facesi verdide is hallolduu film gibiydikk
gız bi öpim gellll gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
canım yenimisin:26::26: hoşgeldin 1 hafta 10 gündür çok yoğundum kızlardan uzak kaldım neyse canım ben 4 yıllık evliyim 4 düşük oldu sonra pıhtılaşma problemimin olduğunu öğrendim 7 aydır gebe kalamadım geçen hafta da tsh ımın yüksek olduğunu öğrendim anlayacağın bazı sağlık sorunlarıyla uğraşan ve anne olmayı herşeyden çok isteyen biriyim, öğretmenim çocuklarla duygularımı bastırmaya çalışıyorum Şanlıurfa da yaşıyorum senin de ilk gebeliğin olcak herhalde inş Allah hepimize nasip eder aminnnnn
kuzu cok zormus yaw sizin oranin sivesi aama ögrenirim azimliyimm bak simcik hatirladim edamda karadenizli samsunluydu galibaaa
canım yenimisin:26::26: hoşgeldin 1 hafta 10 gündür çok yoğundum kızlardan uzak kaldım neyse canım ben 4 yıllık evliyim 4 düşük oldu sonra pıhtılaşma problemimin olduğunu öğrendim 7 aydır gebe kalamadım geçen hafta da tsh ımın yüksek olduğunu öğrendim anlayacağın bazı sağlık sorunlarıyla uğraşan ve anne olmayı herşeyden çok isteyen biriyim, öğretmenim çocuklarla duygularımı bastırmaya çalışıyorum Şanlıurfa da yaşıyorum senin de ilk gebeliğin olcak herhalde inş Allah hepimize nasip eder aminnnnn
geldimmmmm gariiiii
geçmiş olsun gızzzzzzz bende 5 günlük üyeyim ama cok çabuk gaynaşıverdik gariiiiiiiiiii bnde anne olmayı çok istiyorum gızz allah herkese nasip etsin gariiiiiiiiiiiiiiiii
aynennn habıbtemmmmkaradenizliyukkkk daaa
aynennn habıbtemmmmkaradenizliyukkkk daaa
gız ben ne çekmişim yaaaaaaaaaa
anaammm edaaa sen samsunlu musun bacılııkkk
gız sen daha burdamısın ahanda sölücm moreme banane gariiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?