- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #34.321
gızzz insallah of çok istiyom ama eşim ara verelim yine diyo bu ayda olmadı yaaaaaaaa
midem bulanır benimm kusarımm beawww
hamil isminin sonuna e harfi eklenisice
eyvallah cankuşşşşdeğişiklik oluuu cankuşşş herşeye açığızzz
üzüzlme aynurum kime yetisiyosan ona cevap verben öyle yapiyom bazen kaciriyom bende yazillanalrii
gözünü ve burnunu kapatipp öyle belkim yapilirdi aama mikrop kapilirrr karamelimin dedigi gibi
yaw pantolon kullansakk olumuki
ooff yahu saatii 1,30 yaptımm bak görümüsünüz başıma gelenii :95::95::95::95::95::95::95:
yarın gene kocişim surat yapcakkk
nazım insan mecbur kalınca herşeyi deniyor ama ilk önce eldeki imkanları değerlendirmek lazım sonrasında elbette eskilerin dedikleride yapılabilir ama mutlaka işinin ehli biri yardım etmeli yani iyi bilmeli yoksa biz alsak ne yapıcaz düşünsene :44::44:
belkide öyle bir hale getiriyorlarki gerçekten yararlı oluyordur
rabbim dert verip derman aratmasın
nazım insan mecbur kalınca herşeyi deniyor ama ilk önce eldeki imkanları değerlendirmek lazım sonrasında elbette eskilerin dedikleride yapılabilir ama mutlaka işinin ehli biri yardım etmeli yani iyi bilmeli yoksa biz alsak ne yapıcaz düşünsene :44::44:
gız kavanın üstüne naylon geçiriyolarmış ü bikaç yerinden deliyolarmış oturuyolarmışş gariiiiiii
gözünü ve burnunu kapatipp öyle belkim yapilirdi aama mikrop kapilirrr karamelimin dedigi gibi
yaw pantolon kullansakk olumuki
ooff yahu saatii 1,30 yaptımm bak görümüsünüz başıma gelenii :95::95::95::95::95::95::95:
yarın gene kocişim surat yapcakkk
burdada 12.30bende cikacam birazdann
öslemim korunmayin aama dikkatte etmeyinnnnn oluruna birakinn
nazım yat sen artık
eniştenin bizim yüzümüzden canı sıkılmasın :18::18::18::18::18::18:
ehh bizahmetttt
akşamı unutmadımmm yaniii
koruncam diyo gızzz napıyım ben korunmak istemiyom yaaaaa
yok moree canımı sıkmaz en fazlaa kendini kaçırır sabah sevdirmezzz haytaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?