• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Canım benimki de arada sıkıntıliydi da batikon sürdum geçti birde çok aglamasin ikinmasin sen sürekli ekşi kayisidan Hoşaf içersen çişini kolay yapar daha hassas kuzumun kırkı çıksa bile günü tamamlanmadi ki
Ay valla iki üç gündür benimki guluyor resmen yiyecem yiyecem 🥰🥰🥰🥰bunları bize kim verdi nasıl verdi ne iiyi insanlarmisiz hakettik ayy deliricem
Ayyyy ne tatlııı yaa gerçekten nasıl hakettik bunları çok şükür ediyorum her gün 🩷🩷🩷
Benimki yara değil canım batikon vs sürülecek yer yok sadece göbek deliği dışarı çıktı içe dönük olur ya Normalde doktordan cevap bekliyorum bakalım burdada bu sıkıntı işte cevap verecekte randevu verecekte öyle gideceğiz yani smdi alıp gidemiyorum doktora

julettae julettae canım resmini çekebilirmiisn benimki de bir tık sis gibiydi içinden su geliyordu indi kapandı

julettae julettae canım resmini çekebilirmiisn benimki de bir tık sis gibiydi içinden su geliyordu indi kapandı
Dün içerdeyi bir anda çıkmış dışarı normalde bizim göbek deliğimiz gibiydi 🥹 şimdi dışardayız da tekrar çekerim altını değiştirirken tam net çekememişim sabah çekmiştim bunu

Eklentiler

• IMG_2043.webp
    IMG_2043.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 46
Kordon dolanması benim oğluşumdads vardı gecen haftalarda doktorumun dediğine göre geri açmış kordonu 3-4kez dolaşmıştı benim yaramazım tek tur doladıysa açar bence sen hangi şehir hangi hastanede takiplisin canım❤️
İnşallah pazartesi gittiğimde açılmış olur çünkü doktorum suni sancı veremem kordon dolanmışken dedi. kendiliğinden gelmesini bekleyeceğiz ama pazartesi de 40 haftalık oluyor Ekim annesine doğru gidiyoruz 🥲 Trabzondayım canım ben Medical Karadeniz’e gidiyorum burada sen? 🌸

Dün içerdeyi bir anda çıkmış dışarı normalde bizim göbek deliğimiz gibiydi 🥹 şimdi dışardayız da tekrar çekerim altını değiştirirken tam net çekememişim sabah çekmiştim bunu
Aynen Aylin'inkide böylydi canım gecti hiç korkma bezinin markası nedir ? etkilermi bilmiyorum ama primaya geçince düzeldi benimkisi

Aynen Aylin'inkide böylydi canım gecti hiç korkma bezinin markası nedir ? etkilermi bilmiyorum ama primaya geçince düzeldi benimkisi
Prima benimde canım ne kadar sürdü geçmesi ? Doktor iltihap yoksa gelmeyin diye cevap verdi iyice canım sıkıldı aptallar keşke bir baksaydınız bir kere de ilgilenseler işlerini yapsalar şaşırırdım zaten

Prima benimde canım ne kadar sürdü geçmesi ? Doktor iltihap yoksa gelmeyin diye cevap verdi iyice canım sıkıldı aptallar keşke bir baksaydınız bir kere de ilgilenseler işlerini yapsalar şaşırırdım zaten
Kendiliginden geçer sıkma canını çok mu ağlıyor yada çişini yaparken kendini zorluyor bziimki kan alınırken çıkmıştı ve ben bir daha o denli aglatmadim

Kendiliginden geçer sıkma canını çok mu ağlıyor yada çişini yaparken kendini zorluyor bziimki kan alınırken çıkmıştı ve ben bir daha o denli aglatmadim
Yaa kıyamam benimki gaz sancısından sürekli kendini sıkıyor çiş yaparken değil de hem kaka hem gaz zor yapıyor bakalım inşallah dediğin gibi geçer kendi 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

İnşallah pazartesi gittiğimde açılmış olur çünkü doktorum suni sancı veremem kordon dolanmışken dedi. kendiliğinden gelmesini bekleyeceğiz ama pazartesi de 40 haftalık oluyor Ekim annesine doğru gidiyoruz 🥲 Trabzondayım canım ben Medical Karadeniz’e gidiyorum burada sen? 🌸
İnşallah canım ben hiç beklemiyordum açmasını ama bu bıdıklar çok değişik şaşırtıyorlar hep annelerini❤️kendi sancınla sağlıkla doğum yaparsın inşallah Ben İstanbul dayım canım❤️

Yaa kıyamam benimki gaz sancısından sürekli kendini sıkıyor çiş yaparken değil de hem kaka hem gaz zor yapıyor bakalım inşallah dediğin gibi geçer kendi 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Aynen canım bol bol kimyon kayısı hoşafı içersen Bebek rahatlıyor benimki şeytan kulağına kurşun bir kaç gündür daha toparladı 🧿🧿🧿 ama dediğim gibi ne işim olursa olsun bırakıp onun duşunu gün aşırı aldırıyorum bebe yağı ile de her banyo sonrası masaj yapınca sakinleşiyo

Aynen canım bol bol kimyon kayısı hoşafı içersen Bebek rahatlıyor benimki şeytan kulağına kurşun bir kaç gündür daha toparladı 🧿🧿🧿 ama dediğim gibi ne işim olursa olsun bırakıp onun duşunu gün aşırı aldırıyorum bebe yağı ile de her banyo sonrası masaj yapınca sakinleşiyo
Maşallah 🧿 bende öyle yapıyorum sadece hoşaf yok hiç kendiniz mi yapıyorsunuz? Kimyonlu su içiyorum ama doktor senin yediğin içtiğin etkilemez diyor ya bunlar bir şey bilmiyor bence 😁 bugğn hepsine karşı aşırı sinirliyim bakalım şu günleri bir atlatayım ya çok stres oldum

Maşallah 🧿 bende öyle yapıyorum sadece hoşaf yok hiç kendiniz mi yapıyorsunuz? Kimyonlu su içiyorum ama doktor senin yediğin içtiğin etkilemez diyor ya bunlar bir şey bilmiyor bence 😁 bugğn hepsine karşı aşırı sinirliyim bakalım şu günleri bir atlatayım ya çok stres oldum
Resmen bilmiyor o doktor tövbe yarabbim bir gün turşu yedim kız sabah kadar ağlamaktan bir hal oldu eşime diyemedim hele mercimek çorbası ilk zmanlar nasıl gaz yaptı hoşafı kendim kaysii ve üzümle yapıyorum içine elma şeftali çilek vişne ne bulursan atabilirsin canım aroması hoş oluyor

Resmen bilmiyor o doktor tövbe yarabbim bir gün turşu yedim kız sabah kadar ağlamaktan bir hal oldu eşime diyemedim hele mercimek çorbası ilk zmanlar nasıl gaz yaptı hoşafı kendim kaysii ve üzümle yapıyorum içine elma şeftali çilek vişne ne bulursan atabilirsin canım aroması hoş oluyor
Meyve alayım da yapayım içine şeker mi atıyorsun sonra kaynatıyor musun? Baya da kilo aldırır o bana ama içeceğim inşallah işe yarar çok teşekkür ederim

Meyve alayım da yapayım içine şeker mi atıyorsun sonra kaynatıyor musun? Baya da kilo aldırır o bana ama içeceğim inşallah işe yarar çok teşekkür ederim
Canım ilk kuru üzümü iyice yıkayıp kaynatiyorum on dakika falan şişiyor sora kayısıları iyice yıkayıp ekliyorum taze olanları soradan eklesende olur üzüm çok olursa şekeri iyi oluyor ben şeker atmıyorum ama az olursa tadına bakıp atabilirsin hem süt yapıyor beni de rahatlatıyor bebegide

Cevabınız için teşekkür ederim bebeğin yeterli beslenip beslenmediğini anlamak için büyük tuvaletine mi yoksa idrar bezine mi bakılması lazım
Çiş takibi diye biliyorum günde 6–8 çişli bez olması gerekmiş. Parasetemolde parolla aynı diye biliyorum

Benim de bugün iş çok kuzum bebeği yıkama işini gün aşırı yapınca bebek hızlı ilerliyor
pazartesi
Nice kv ile kırk mevlidi düzenleyecez cam silecem perde Atacam pasta sipraisi verecem anahtarlıklari geldi lokum icin küçük kutular aldım ne güzel heyecanlar ben inançlı biri degilim hatta bir ara bütün dinleri de saçma bulurdum neyse işte 😅😅sanırsın doğum günü kutluyorum gibi düşünüyorum
ortlaik birbirine girmiş durumda bakalım nasıl edeceksem
Ay maşallah kolay gelsin. Bende dini değerlere çok bağlıyım ama hiçbir şey yapmayacağım 😅 TV den duaları açıp çocuğu iyi niyetle yikayacagiz KV ile 😅😂 pazartesi ikimiz için de büyük gun. 😅

Canım ilk kuru üzümü iyice yıkayıp kaynatiyorum on dakika falan şişiyor sora kayısıları iyice yıkayıp ekliyorum taze olanları soradan eklesende olur üzüm çok olursa şekeri iyi oluyor ben şeker atmıyorum ama az olursa tadına bakıp atabilirsin hem süt yapıyor beni de rahatlatıyor bebegide
Ya ben her şeyi yiyip icebilirim ama hoşaf içemiyorum ya kuru üzümden de yaptilar asla icemedim meyve suyu içiyorum o iyi gelir mi peki

Ay maşallah kolay gelsin. Bende dini değerlere çok bağlıyım ama hiçbir şey yapmayacağım 😅 TV den duaları açıp çocuğu iyi niyetle yikayacagiz KV ile 😅😂 pazartesi ikimiz için de büyük gun. 😅
Ya ben her şeyi yiyip icebilirim ama hoşaf içemiyorum ya kuru üzümden de yaptilar asla icemedim meyve suyu içiyorum o iyi gelir mi peki
İyi gelir tabi bebek nasıl uykuları gazı 😅😅😅
Canım bu mevlid işi beni yavaştan germeye başladı hiç anlamam ki soradan çıkan adetler .bziim ev uzakmis kayinvalidemde mi yapsaymisiz önce diyinde ona göre komşularima söylemeyem bide pastayı kendileri halledermis niye sipariş etmişim 🙄neyse aman burda yapılacak dedim
evi de sirkeli suyla silerim artık konsepte uygun olur 😃😃😃şaka maka bebek doğdu doğali sirkeli su ile siliyorum kimyasallardan daha iyi oluyor
Kendimi iyice eskilerin ebem karı ilacklari olur ya onlar gibi hissettim

Kızlar ya ben hoşaf içiyodum ama çocuk her gaz çıkarmasında kaka da yapıyordu o yüzden Kaysı çocuğa iyi gelmiyor diye düşünüp içmemeye başladım

Back
X