- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #35.561
hmm anladim...doktora gideyim bir sanada haber veririm canim...cok iyi diyorlar bu doktordan icin, bu tek böyle hastaliklara bakiyormus...kadin doktorumda cok iyi, sanan hemen haber ucururum...sende ayni tavsiyeleri uygularsin, cünkü ayni hastaligimiiz var....
senin ne belirtilerin var?
iste bu yüzden hamile kaldin ve düsüklerin oldu...
melekim seni çook merak ettim ne oldu diye.şükür iyisin....
inş bak bide hamilesindir okudum adetinin geçtiğini
loorim 15 haftalikm bebegimde baanda yaptirmisti doktorumm...benim ilk hamilleigimde mol gebelikti bide düsüklerim vardi ya o yüzden yaptirdiisenin yasin cok genc bide hic düsügünde yok ya gerek görmemistir,,loorim yapilmasin ya o senin kuzucugun allah göstermesin aldirmak söz konusu olabilirmii cankusumm..hem onlar riskli testler bazilarinda cocuk özürlü cikmis saglikli oldugu halde bence hic kafani karistirmaa...keyfini cikarr garpuzumunn
selamlar canlarrrr nasılsınız?
kendimi ii hiisetmiorummm mersahımm benn durayım die bekledim ama yokkk başım dönüooobenimm kalkayım bi dua alaayımmm ii gelicekkk kitlendimm sanıırmm azcıkkkk :26::26::26::26::26:
Bende cikiyorum canim kocis yoksam sacimdan suruyecek
Cumleten hayirli aksamlar
Aslan cimbomuma basarilar dua edin kizlar
bilmiyom ki meleğmmm yawww...bekliyorum ölee iş dee...inş..vardırr bebişimm inş...heyecanlaaa...
yok düüsklerim tiroidden dioayi degil kan pihtilasmasi yüzünden oluyo:26:tiroidim yeni bi ay önce yükselmis galiba cünküüü...hasimota belirtilerinimi soruyon basammm:44:
hoş gelsinnnn torpağımmm nasıl oldunnn canımmmm
iyi oluyorum canım çok şükür
sizler nasılsınız yeni hamileler çoktur inşallah
bu arada dualarda eksik olursa bana ilet ben tammlarım toprağım
hoşgeldin canım senide çook merak ettim kaç zamandır bi göründün bi daha kayboldun nasılsın bi sorun yok inşselamlar canlarrrr nasılsınız?
bir fenerbahçeli olarakkk başarılar dilerimmm kalbimiz gs ile beraberrr
En buyuk gsgorusuruz canim iyi bak kendine
sariiiiii-- kirmiziiiii en buyuk gs
bende çıkıyorum mersahımm sende mi GALATASARAYLISIN ne güzel... ben de bi kadından beklenmeyecek kadar fanatiğim heyecan yaptım maç için................inşallah yeneriz en kötü beraberlik olsun....
kizlar bend ecikiyorum karnim fln acikti gidiyim yemek yiyimm kendinize iyi bakinn
nee nazim senden beklemezdim... benseni gsli hayal ediyodum tesekkurler destegin icin
En buyuk gs
İnsallah canim yeneriz. bizim batta yakin bebis olur insallah senle taraftar formasi aliriz
Ozaman gelde sacini cekeyimyok moreee çokkk iii ve fanatik bir şekildeee sarı kanaryayımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?