Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

esrarengizim erken oldu sanırım,,hancek'in durumu ne ??? en yakın mersah sonra melek81 ve ben varım........................... bu haftayı böyle kapatıyoruz... hepimiz hamile olsak ne güzel olur...........ben pazar bekliyorum şaşmazsa,,gelmezse pazartesi test yaparım gelirse de olsun üzülmem sağlıkla geleceği zaman versin Allah'ım mayıs olur benim ayımm

Son düzenleme:
yokk mersahımmm bırden koyulastı ıkısıde aynı anda belırdıı kopkuyuyduu:26: ben geç yumurtluyorummm mersahımmm
Ben gecen ay yaptigimda ilk basladigimda daa koyuydu sonra ikinci siliklesti ama hep vardi anlamadim. Bidahaki ay napsam ne zaman baslasam gun asiri mi yapsam erken baslayip
kızçelrim ben çkııorummm şimdiii dua alayımda zeynebimin duasını okuuymmmm

akşama görüşürüzzz buarada akşam zeynebime sonn unutmayınnnn

sizleri çok seviorummmmm

Gitme nazim

basam ben 5 kez hamile kaldimm hepsini kaybettim kan pihtilasmam varrrr.. sadece sogan kürü yapiyodum bide en az yarim saat kalkmiyodum yataktan bundan sonra nolur bilmiyom su an biraz erteledim bebegi zaten tiroidi düsürmeliyimde

2. melekimmmm

sen okuyabilcenmi duayııı şimdiii

bu akşammm 2 tane okuyabiirimm inş.. canımm kırmızılarr gelemzse......benim görümcenin misafirleri gelecekmişşş yarınnn bu akşamm onaaa poça ve tatlı yapmaya gidicemm çalışıyooo işden gelmesini bekliyorummm...söz veripte tutamazsamm çokk üzülürümmm ama 2 tane okuyabilirim gece gelince....cancaazımm...

kızçelrim ben çkııorummm şimdiii dua alayımda zeynebimin duasını okuuymmmm

akşama görüşürüzzz buarada akşam zeynebime sonn unutmayınnnn

sizleri çok seviorummmmm
nere nazım yaaaaa gitmeee beaaa

ewet canım benim düzensiz gelio ama bu sefer 27 gün aralıkla geldi. demekki belkim size yetişirim nisan 28-29 olcak ozaman benim bat.. inşallah seninde gelmez de seviniriz kızçem yaaa müjdeli haberini bekliorummm...

basam ben 5 kez hamile kaldimm hepsini kaybettim kan pihtilasmam varrrr.. sadece sogan kürü yapiyodum bide en az yarim saat kalkmiyodum yataktan bundan sonra nolur bilmiyom su an biraz erteledim bebegi zaten tiroidi düsürmeliyimde

yasakhayalim konuyaa hoop diye atladim ama bisey sorucam diger benimle birlikte hamile olan kizlar 2 li test fln filn yaptirmis bu dr benden oyle bisey yapmadida bahsetmedide burada odami yapilmiyo yoksa

inşallah loorim saplıklı sıhatli olsunnn daaa kız erkek ne fark ederr

melekim nasılsın canım hiç görünmüyosun:26::26:

buralardayım meleğimmm..benim pc servise gitti geçen hafta...dün sabah geldi...şimdi buralardayımmm işş dee...özlemişim sizleriii gelir gelmezzz aşkitomm bilgisayarımmm soluğu buralarda aldımmm...

Son düzenleme:
ewet canım benim düzensiz gelio ama bu sefer 27 gün aralıkla geldi. demekki belkim size yetişirim nisan 28-29 olcak ozaman benim bat.. inşallah seninde gelmez de seviniriz kızçem yaaa müjdeli haberini bekliorummm...

o zaman aralık annesi olursun sende oohh ne güzel..... inşallah canım benim isterim ama sağlıkla gelecekse.... olmazsa da hayırlısı beklerimmm

Allah razı olsunnnn melekim oku sen zeynebime 2 tane yoksa ona çok kaldı yazıkk

hmm anladim...doktora gideyim bir sanada haber veririm canim...cok iyi diyorlar bu doktordan icin, bu tek böyle hastaliklara bakiyormus...kadin doktorumda cok iyi, sanan hemen haber ucururum...sende ayni tavsiyeleri uygularsin, cünkü ayni hastaligimiiz var....

senin ne belirtilerin var?

iste bu yüzden hamile kaldin ve düsüklerin oldu...

yasakhayalim konuyaa hoop diye atladim ama bisey sorucam diger benimle birlikte hamile olan kizlar 2 li test fln filn yaptirmis bu dr benden oyle bisey yapmadida bahsetmedide burada odami yapilmiyo yoksa

loorim 15 haftalikm bebegimde baanda yaptirmisti doktorumm...benim ilk hamilleigimde mol gebelikti bide düsüklerim vardi ya o yüzden yaptirdiisenin yasin cok genc bide hic düsügünde yok ya gerek görmemistir,,loorim yapilmasin ya o senin kuzucugun allah göstermesin aldirmak söz konusu olabilirmii cankusumm..hem onlar riskli testler bazilarinda cocuk özürlü cikmis saglikli oldugu halde bence hic kafani karistirmaa...keyfini cikarr garpuzumunn

Ben gecen ay yaptigimda ilk basladigimda daa koyuydu sonra ikinci siliklesti ama hep vardi anlamadim. Bidahaki ay napsam ne zaman baslasam gun asiri mi yapsam erken baslayip

Gitme nazim

kendimi ii hiisetmiorummm mersahımm benn durayım die bekledim ama yokkk başım dönüooo benimm kalkayım bi dua alaayımmm ii gelicekkk kitlendimm sanıırmm azcıkkkk :26::26::26::26::26:

buralardayım meleğimmm..benim pc servise gitti geçen hafta...dün sabah geldi...şimdi buralardayımmm işş dee...özlemişim sizleriii gelir gelmezzz aşkitomm bilgisayarımmm soluğu buralarda aldımmm...

melekim seni çook merak ettim ne oldu diye.şükür iyisin....
inş bak bide hamilesindir okudum adetinin geçtiğini

Hayirlisi olsun canim ilk bebis farketmez zaten. Annende cinsiyeti olmayan seyler alsin ama dr ilk solediginde yanila biliyoda az daha sabretsin anacigin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…