- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #35.621
kızlar ya çok mutluyum.ablam ikinci bebeğinde üzüldü.3 aylıkken kalbi durdu.
artık endişeliydi 2.çocuk için.bu hafta sonu misafirim varken ablam da bizdeydi.
reglim geçikti dedi test yaptı veeeeeeeeeeeee hamişşşşşşşş:))
dünde kalp atışlarını duyduk....
sölemeyi unutmuşum size..
sağol canım allah razı olsun.çok sevindim hayırlı olsun darısı sana ve bize olsun canmm
evet doru basam bebeekte geri zekalik ve gelisme geriligi oluyomuss asma korkulacak bi hastalik degil hapla bi kac ayda düsüyo tsh..bende hep öyle olduu...sen hapini düzenli ac karnina sabahlari unutmadan al hergünn..bende yarin gidecem bakalim doktor ne diycek hangi hapi verecekk...:26:
kan pihtilasmasini ben ikinci düsügümden sonra analdim doktorum süphelendi gerinnungsstörüng ile ilgili doktora gönderdi onlarda kan testi yapti öyle ögrendim basamm:26:
anladim, sen nerde kaliyorsun bacim almanyada?
evet korkulacak birsey yok bende 12.aydan beri aliyorum hapimi hergün ac karnina..yatagimin yaninda haplarim var...hergün ayni saate yemekten yarim saat önce alinmasi gerekmis....bana L-Thyroxin yazdi canim....öncedende kulaniyordum ama böyle hergün degil bir unutuyordum bir ay hic almiyordum, ama bunlari böyle okudum ve de hamile kalmayi istedigim icin hergün saatinde aliyorum :)
Insallahta olur canim...herkesin olsun, isteyen herkese rabbim versin
sağol canım allah razı olsun.
bugün bihafta oldu.meraklabekliyom batı.çok umutluyum inşallah:))
kızlar ya çok mutluyum.ablam ikinci bebeğinde üzüldü.3 aylıkken kalbi durdu.
artık endişeliydi 2.çocuk için.bu hafta sonu misafirim varken ablam da bizdeydi.
reglim geçikti dedi test yaptı veeeeeeeeeeeee hamişşşşşşşş:))
dünde kalp atışlarını duyduk....
sölemeyi unutmuşum size..
sağlıkla doğsunlar, büyüsünler
kimseden ses yok :44::44::44: bende kaçıyom bu drumda
artik dikkat et basamm hapini bi gün bilem unutmaa..bende doktora gittikten sonra sana durumu yazacammm hap ne verirse adini yazarimmben berlindeyimm kiscem ya sennn
ben ulmdenim kiz...tamam yaz canim merakla beklyiorum, bende sana yazarim agustosta o özel doktora (Schilddrüsen/Rheumatologe) gidecem...ve kadin doktoruna...
aldinmi ovulation testlerini kiz?
kızçelermm ben hancekimin listesinide yaptımmm yarn ona başlıcas Allah nasip ederse
Rabbimm güzell kabimizden okunan dualrımızı kabul etsinnn inşallahhh
selammm kıslarımmm
Aminnnn Moremm Allahh kabul etsınnnnn ınsallahhh
hoş geldnnn edaam bak giitğimi bile anlamadann geri geldimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?