Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

he morem yarin gidecemm saat 5 te bakalim ogüzel tiroidlerim ne halde bi baksin doktoruuhap verir herhalde yosam nasi düsürecezz

çok erken saat 5 o ne ölee

bakalım belkim düzelir hormunklarrr hemnnn

kızçemm o yemek yapmaya faln gider bu saattee sen ovulasyın testini ne marka aldın dıı :26::26::26:

doru yemek yapiyomm

basamm kiscem simcik almadim daha hazirana doru alirimm simdilik bebek isi biraz ertelendi cünkümmmyada haftaya ne alirimmm dursun korunmayi birakana kadarrrrr

doru yemek yapiyomm

basamm kiscem simcik almadim daha hazirana doru alirimm simdilik bebek isi biraz ertelendi cünkümmmyada haftaya ne alirimmm dursun korunmayi birakana kadarrrrr

mayısta çalışmalar başlamıcakmı moree ne kalmış mayısaa

marim bi ay daah erteledim bu tiroid isi cikti ya basimaabelkim ne zaman düser istenilen seviyeye hic bilmiyomm onun düsmesinede baglii birazz

ölemiiii :26::26::26::26:
en doğrusu ysakımmm inş.. tam düzene girmişkenn gelcekk meleğin

ölemiiii :26::26::26::26:
en doğrusu ysakımmm inş.. tam düzene girmişkenn gelcekk meleğin

amin moremm :26:kiscem bi acele etmiyommm aslinda halen korkumu yenmis degilimmm birazda dinlenmis olur korkumla yine yüzlesecem tabi kacis yokk

simcik yine monarossam aklima geldi bu kiscemde bekliyo :26:monarossam yarinda gelmezse reglin ertesi sabah bi idrar testi yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…