Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

oyy saollll ysakımmmm ben böleee yapyım ideee kızmaaa senii paylaşasım gelmioooo ama kızmam da biliosunnnn

yok morem olumu niye kizimmsanada hak veriyom bende olsam aynisini yapardimmmdüsünsene sen beni birakip baska kiscelere gitsennn böyle yaparimmbende seni paylasamammm ancak burda paylasirimmmbaska yerde paylasmamm

yaa kızlar anlamadım nie 2 ye bölündünüz:44:
hep biarada daha kolay takip ediyodm siziii:13:

bu gün gene test yaptımm azcık daha silik cıktıı 2. çizgi sanıırmmm geçİooo mayalanmam

yaa kızlar anlamadım nie 2 ye bölündünüz:44:
hep biarada daha kolay takip ediyodm siziii:13:

yok moree bölünmekk hala tek parçayızzzz çok şükürrr

sadece kardeş topiğimiz varrr

sarılcamm gellll heleeee

büyüsem ii olcakk azcıkk hala cocuk gibiiyimmmm

yok sen büüyüme böyle kal ben seni böyle taniyip böyle sevdimm cünküüama seni aglarken görmüycemm tamammiiidu bnede bi öpümmmyanaciklarini bak hor kulanmiycam hergün kullanacammm

yok morem olumu niye kizimmsanada hak veriyom bende olsam aynisini yapardimmmdüsünsene sen beni birakip baska kiscelere gitsennn böyle yaparimmbende seni paylasamammm ancak burda paylasirimmmbaska yerde paylasmamm

benii asla bırakam yasakımmmm böle garip hiisediorum sen içiren konular duyuncaa içim bi garip olyoo anlam veremiorumm nieee :26::26::26: vardır bi hayırrr inş.. yasakımm hep yanımda ol başka şey istemioummmm

vaaauvvv kolay gelsinn nazımmm hadi bakalım hakkında hayırlısı inşallahhh

inşallahh prensesmmm hepimizzz için hayırıslıı ben tek hamiş olmak istemiorumm siznle hamiş olmak isitorumm mutluluğum siiznlee olmaslı benim inş... beraber olcasss

yok sen büüyüme böyle kal ben seni böyle taniyip böyle sevdimm cünküüama seni aglarken görmüycemm tamammiiidu bnede bi öpümmmyanaciklarini bak hor kulanmiycam hergün kullanacammm

tamam yasakımmmmm sözz ağlamıcammmm sen varsınnn şükürrr

ohhh sağ yanacımdan mı öptünn hiisettim sankki

içime huzur doğduuuu

benii asla bırakam yasakımmmm böle garip hiisediorum sen içiren konular duyuncaa içim bi garip olyoo anlam veremiorumm nieee :26::26::26: vardır bi hayırrr inş.. yasakımm hep yanımda ol başka şey istemioummmm

seni birakmam moremmmbenim icinde sen öylesinn bende ayni hisleri hissediyomm bende anlamiyom niye öyleben hep yaninda olcam insallahhh :26:

koyu gördükten sonra ilişki var aynı gün dimi kızçemm
peki sonraki günlerde nasıl olcakk

evet kızçem ozamn yaptımm

bakalım artık çizgi tek olana kada devammmm

sen napyonn başladın mıı :44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…