- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #38.201
oyy saollll ysakımmmmben böleee yapyım ideee kızmaaa senii paylaşasım gelmioooo ama kızmam da biliosunnnn
var kızçeemmmm beni yumuşlarr çatladııı çalışıorum gün aşıırııı
yaa kızlar anlamadım nie 2 ye bölündünüz:44:
hep biarada daha kolay takip ediyodm siziii:13:
sarılcamm gellll heleeee
büyüsem ii olcakk azcıkk hala cocuk gibiiyimmmm
bu gün gene test yaptımm azcık daha silik cıktıı 2. çizgi sanıırmmm geçİooo mayalanmam
yok morem olumu niye kizimmsanada hak veriyom bende olsam aynisini yapardimmm düsünsene sen beni birakip baska kiscelere gitsennn böyle yaparimm bende seni paylasamammm ancak burda paylasirimmm baska yerde paylasmamm
yaa kızlar anlamadım nie 2 ye bölündünüz:44:
hep biarada daha kolay takip ediyodm siziii:13:
yok moree bölünmekk hala tek parçayızzzz çok şükürrr
sadece kardeş topiğimiz varrr
vaaauvvv kolay gelsinn nazımmm hadi bakalım hakkında hayırlısı inşallahhh
yok sen büüyüme böyle kal ben seni böyle taniyip böyle sevdimm cünküüama seni aglarken görmüycemm tamammiii du bnede bi öpümmm yanaciklarini bak hor kulanmiycam hergün kullanacammm
benii asla bırakam yasakımmmmböle garip hiisediorum sen içiren konular duyuncaa içim bi garip olyoo anlam veremiorumm nieee :26::26::26: vardır bi hayırrr inş.. yasakımm hep yanımda ol başka şey istemioummmm
koyu gördükten sonra ilişki var aynı gün dimi kızçemm
peki sonraki günlerde nasıl olcakk
tamam yasakımmmmm sözz ağlamıcammmm sen varsınnn şükürrr
ohhh sağ yanacımdan mı öptünn hiisettim sankki
içime huzur doğduuuu
inşallahh prensesmmm hepimizzz için hayırıslıı ben tek hamiş olmak istemiorumm siznle hamiş olmak isitorumm mutluluğum siiznlee olmaslı benim inş... beraber olcasss
bu gün gene test yaptımm azcık daha silik cıktıı 2. çizgi sanıırmmm geçİooo mayalanmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?