• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Hahahahha canım ya güldüm he gerçekten benim göbeğim de aynı 😂😂
Kız ne 40 ı ben neredeyse her gün dışarı çıkıyorum akşamları kocamla çay içmeye falan gidiyoruz 😅 beklemeyin evde kocakarı uydurması onlar. Okuyun çıkın
bende yavaştan çıkıcam olmayacak böyle😄
40 gün evden çıkmazsam lohusa depresyonunun alası yaşanırdı 😁😁 eve kapanma mutlaka çık inanma öyle şeylere
Ya ben bebiş çok küçük diye çıkmamaya çalışıyorum. Bide insanlar çok meraklı bakınıyorlar. Havalarda esmeye başladı ama çıkıcam yavaştan alışmam lazım 2 çocukla çıkmaya 🥰
Doğurmayan ben kaldım ☺️ 39+2
Ayyy eli kulağında maşallah 🤩
Kızlar bebişleri kontrole götürdünüz mü bizde göbek granulomu varmış geçmezse yakmamız gerekiyo dedi
Ben pazartesi götürücem. Basit bi şey diye duymuştum bende
Herkese günaydın, perşembe günü sancım olunca akşam saat 21de acil sezeryana alındım oğlum sağ salim doğdu Allah'a şükür 🤲🏻 dün akşamda taburcu ettiler doktor reçeteye aksef yazmış eczacı cefaks vermiş bu antibiyotiği içince emzirebilirmiyim yoksa ne yapmam gerekiyor ve süt tam olarak ne zaman gelebilir çok stresliyim mama veriyim mı yoksa vermiyim mi ?
Günaydın gözün aydın sen yeni mi doğurdun. Ben doğurunca herkes doğurdu sanıyorum 😄 tebrik ederim allah analı babalı büyütsün. Banada doktor antibiyotik verdi yarın bitiyor hatta. Emzirmeyi etkilemiyor. Az deme emzir , emzirdikçe artıyor. Süt öyle bi anda gelmez , emzirmen temas kurman lazım. Göğsünde yatır bebişin ellerini göğüslerine koy. Olmazsa da mama verirsin dünyanın sonu değil kendine stres yapma😘

Hepinize çok teşekkür ediyorum 🙏🏻❤️ cevap yazmadığım biri varsa kusura bakmasın lütfen, bebekten ve misafirlerden fırsat bulamıyorum

bende bugün 39+0 henüz doğurmadım ama pazartesi sezeryan olacağım inşallah şehir hastanesinde, sbah 7buçukta giriş yapacağım. ama son bir haftadır. adet ağrısına benzeyen ağrılarım var. kasıklar bel bacaklarım ağrıyor. oğlum makat duruşta poposuyla bazen bir baskı yapıyor kıpırdayamıyorum. adet sancısı gibi ağrılar doğum sancısı sayılmaz demi. kızım da da makattı ama böyle ağrılarım olmuyordu. oda dönmeyince 39+5 de sezeryan olduydum buda 39+2 de sezeryan olacak inşallah. çantam hazır herşey hazır doğumdan sonra annemgilde kalacağım. yarı kırkta filan evime gelirim diyorum da hayırlısı bakalım 2 çocukla rabbim kolaylaştırsınn. bebeğini bekleyenlere kolay ve hayırlı doğumlar diliyorum. hergün rüyamda doğurduğumu görüyorum.

Kızlar doğum yapılan yer normal doktorun odasında bulununan alttan muayenede kullanılan çatal dedikleri yer mi orda iki dk bile duramıyor insan bazı videolarda yastıkla falan gördüm ama bilmiyorum

Herkese günaydın, perşembe günü sancım olunca akşam saat 21de acil sezeryana alındım oğlum sağ salim doğdu Allah'a şükür 🤲🏻 dün akşamda taburcu ettiler doktor reçeteye aksef yazmış eczacı cefaks vermiş bu antibiyotiği içince emzirebilirmiyim yoksa ne yapmam gerekiyor ve süt tam olarak ne zaman gelebilir çok stresliyim mama veriyim mı yoksa vermiyim mi ?
Bana da aksef yazmışlardı emzirmeye uygun dediği için doktorum emziriyorum da canım. Hayırlı olsun bebeğin Allah analı babalı büyütsün 😍

Kızlar doğum yapılan yer normal doktorun odasında bulununan alttan muayenede kullanılan çatal dedikleri yer mi orda iki dk bile duramıyor insan bazı videolarda yastıkla falan gördüm ama bilmiyorum
Hayır orası değil canım doğum yapılan odalar farklıdır yine de doktora sorsaydın bir sürprizle karşılaşma 😁

Merhaba. 12 eylül de doğum yaptım. Doğum yapanlar bebeklerinizin gaz durumu nasıl. Bizimki dünden beri başladı. Sürekli kızarıp ıkınıyor. Damla da veriyorum gaz için.

Merhaba. 12 eylül de doğum yaptım. Doğum yapanlar bebeklerinizin gaz durumu nasıl. Bizimki dünden beri başladı. Sürekli kızarıp ıkınıyor. Damla da veriyorum gaz için.
Ben 2 gündür gaz için damla kullanıyordum çok kusturuyor. Kullanmayacağım artık

Ben 2 gündür gaz için damla kullanıyordum çok kusturuyor. Kullanmayacağım artık
Bende hiç almadım canım bebeğin ayaklarına dışından çorap giydiriyorum sadece yeni doğanın o patikli pijaması üşütüyor buna dikkat edince gazını kolay çıkarıyor . hassaslar herşeyden alıyor bu minikler
Öteki minik ne yaptı bıraktı mı memeyi ayy büyük kızımda yaşadım bu durumu oğluma hamileyken doktor memeyi bıraksın ilk çocuk demişti ve kızım bir buçuk yaşındaydi ağlar ağlar ayaklarıma kapanirdj nasıl bir zorluk bilirim ex eşimde o zamanlar şehir dışındaydı yoktu 🥴🥴 neyseki Esin var ver elime gezdirsin unuttursun memeyi

Bende hiç almadım canım bebeğin ayaklarına dışından çorap giydiriyorum sadece yeni doğanın o patikli pijaması üşütüyor buna dikkat edince gazını kolay çıkarıyor . hassaslar herşeyden alıyor bu minikler
Öteki minik ne yaptı bıraktı mı memeyi ayy büyük kızımda yaşadım bu durumu oğluma hamileyken doktor memeyi bıraksın ilk çocuk demişti ve kızım bir buçuk yaşındaydi ağlar ağlar ayaklarıma kapanirdj nasıl bir zorluk bilirim ex eşimde o zamanlar şehir dışındaydı yoktu 🥴🥴 neyseki Esin var ver elime gezdirsin unuttursun memeyi
Senin gibi yapacağım damla iyi gelmedi hiç.. zaten doktor normal böyle ıkınması vermeni tavsiye etmiyorum demişti.
Oğlum için de Çok canım yanıyor nasıl anlatayım sen anlıyorsun beni.. dün dediğin gibi hep ağladı ayaklarımın dibinde meme meme diye… ama kabullendi de sadece uykuya dalmayı beceremiypr o yüzden ağlıyor yoruluyor uyuyor.. sütümü sağınca bardağa koyup verdim içsin diye ama çok içmedi onun derdi işte anneye yakın olmak kaybetmemek.. eşim de evde iyiki bugğn öğlen o uyuttu ama oğlumu üzgün görmek beni mafetti çok masum çok ama bıraktık yani öyle böyle anladı artık içemeyeceğini 🥹

Benimki normal yatakti, yanlarında da ayakları koymak icin yer vardı dogum anında yatagi ona gore ayarladilar
Umarım benim gittiğim yer de öyle olur şundan olmasın da

Eklentiler

• Screenshot_20250920_144936_Google.webp
    Screenshot_20250920_144936_Google.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 14
Back
X