- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #38.301
Allah razı olsun hepinizden bende şükür iyiyim kızçeler :)
Ben biraz kendimi tanıtayım ben hollandadan geliyorum 2 senedir bebiş istiyoruz ama
Malesef tutturamadık :) pkolu olduğumu 3 ay evvelsi öğrendim birde beyimin sperm sayısı çok düşükmüş
O ayrı doktara ben ayrı doktora gidiyodum böyle olmucak dedik ve ikimizde bi doktor seçtik 25 randevuuz var
Bakalım onlar ne dicek çok yazdım galiba :)
Sizlerle yazışınca birazda olsun rahatladığımı hissetım çok sağolun vaktim oldukca burda olucam bundan
Sonra inşallah :)
morem sen gecmise bakiyon ozaman bi yanlislik var senin gözünen kacmazdi ama
Allah razı olsun hepinizden bende şükür iyiyim kızçeler :)
Ben biraz kendimi tanıtayım ben hollandadan geliyorum 2 senedir bebiş istiyoruz ama
Malesef tutturamadık :) pkolu olduğumu 3 ay evvelsi öğrendim birde beyimin sperm sayısı çok düşükmüş
O ayrı doktara ben ayrı doktora gidiyodum böyle olmucak dedik ve ikimizde bi doktor seçtik 25 randevuuz var
Bakalım onlar ne dicek çok yazdım galiba :)
Sizlerle yazışınca birazda olsun rahatladığımı hissetım çok sağolun vaktim oldukca burda olucam bundan
Sonra inşallah :)
inşalah içmezsinde canım hamişlik düşünürken hazır bırakma bahanesi olur işteee
yok bende yeni duydummmm du bi profiline bakim ne yazmisss
kızlarrr dua dua dua dua hepinizdennn...bebeğimm benimle kalsınnn...benii hiç bırakmasınnn...an itibariyleee hamişimmm ben....RABBİM HEPİNİZEE YAŞATSINNN BU GÜZELL DUYGUYU....ŞUAN ÇOKK HEYCANLIYIMMM....
haa anladımmm yumurtlamadan sonraa yapmayalımmm :44::44::44:
yaww bilemedim onuu aslında olabülüüüü :44::44::44::44:
artıkın tüpçü olcamya ondan bırakmam lazım ama çok zorlanıyom beyaw başım çatlıyo ağrıdan
akşam seni görüncee bıraktım more okumadımmm senii özledimdennn
vallahamı diyon gıııııı beni uyaran olmadıydı hahahahahaha
ben 12 sene içtimm cankuşşş 1 günde bıraktımm 2 sene olduu günde 3 pakketten ben bıraktımsa herkes bırakırrr
artıkın tüpçü olcamya ondan bırakmam lazım ama çok zorlanıyom beyaw başım çatlıyo ağrıdan
canımm rabbim kısa zamanda gönderir inşallah meleğini hep gel buraya bekleriz tabiki burda bizde meleğimizi bekliyoruz dertleşiyoruz yaptıklarımızı anlatıyoruz bilmediklerimizi öğreniyoruz
hadi bakalım inşallah iyi şeyler duyarsın doktorundan gelip haber verirsin bizede kızçemm merakta ederiz artıkk
hayirli ugurlu olsun meelekimm rabbim tammamina erdirsin insalalhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ben 12 sene içtimm cankuşşş 1 günde bıraktımm 2 sene olduu günde 3 pakketten ben bıraktımsa herkes bırakırrr
bi yerde de öyle yazıyodu napcamı bilemiyorum kafam çok karışık kızçem ya
bu arada ben bal tarçın çörekotuda yapıyorum sen hiç kullandın mı ondan
baktim doruymus morem bi ikimizin haberi yokmus tüm kisalr tebrik bilem etmissss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?