Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ooyyy canımmmm

herşeyy ii olackk bu topiğe giren hamiş oluoo bakk melekimm oldu bilemm çok şükürrr

canımm rabbim kısa zamanda gönderir inşallah meleğini hep gel buraya bekleriz tabiki burda bizde meleğimizi bekliyoruz dertleşiyoruz yaptıklarımızı anlatıyoruz bilmediklerimizi öğreniyoruz
hadi bakalım inşallah iyi şeyler duyarsın doktorundan gelip haber verirsin bizede kızçemm merakta ederiz artıkk

kızlarrr dua dua dua dua hepinizdennn...bebeğimm benimle kalsınnn...benii hiç bırakmasınnn...an itibariyleee hamişimmm ben....RABBİM HEPİNİZEE YAŞATSINNN BU GÜZELL DUYGUYU....ŞUAN ÇOKK HEYCANLIYIMMM....

hayirli ugurlu olsun meelekimm rabbim tammamina erdirsin insalalhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

artıkın tüpçü olcamya ondan bırakmam lazım ama çok zorlanıyom beyaw başım çatlıyo ağrıdan

ben 12 sene içtimm cankuşşş 1 günde bıraktımm 2 sene olduu günde 3 pakketten ben bıraktımsa herkes bırakırrr

İnşallaaaaaaaah inşallah hepimizin melekleri olur :)
Neler olup bittiğini kesimlikle sizlerle paylaşıcam :)

Bu arada hamiş arkadaşı tebrik ederim allahım dağ dalim kucağına almayı nasip eder inşallah
Senin adına çok sevindim :)

Darısı olmayanların başına :)

hayirli ugurlu olsun meelekimm rabbim tammamina erdirsin insalalhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

allahımm sen arkadaşımızın meleğini koru rabbimmmm

melekimm tebirklerrr birtanemmmmm

bi yerde de öyle yazıyodu napcamı bilemiyorum kafam çok karışık kızçem ya
bu arada ben bal tarçın çörekotuda yapıyorum sen hiç kullandın mı ondan

yok kızçem onuda bidaki aya denicemmm inş...

baktim doruymus morem bi ikimizin haberi yokmus tüm kisalr tebrik bilem etmissss

evet moreee ayıp bize naıl bilmeyikkkk

bak görümüsnn azcık anama gitimm halay çekemdimmmm

yasakımm patlat bi angaraınınnn bağlarıı moreeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…