Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hayırlsı olsunnn kızççemm sana dua etcemm çıkıncaa inş.. alınırsınnnn

morem pazartesi canoma basliyoz demi duada...kislari bilgilendirelimde onun icinn hayirlisiyla saglikli sihhatli bi ekilde yavrusunu kucagina alinancak diye dua edilecekkk diyelim hamile oldugu icinn

Allah razı olsun kızçem inşallah benimde kırmızı misafirler gittikden sonra hemen duayı edeceğim

cann kuşlarımmm melekm 1984 hamişş

dua istemisss onun için hepimizz 1 kere ayetel kürsi okuyalımmmm

Rabbmm melekime de fındığınıda korusun inş....

morem saan bisey diycem melekimin hamilelik haberini arastirirkenn monarosaam demiskii persembedeki kiza okudum haber verin demis ipeke ne söylemis...galiba okumussss anladigim kadariyla ya kendin gecmise bak yada ipeke bi sor yarinn kis okuduysa yanlislik olmasinn yani kesin söyleyin demis sabah gelinceeee:26:

Allah razı olsun kızçem inşallah benimde kırmızı misafirler gittikden sonra hemen duayı edeceğim

Allah kabul etsin pinarımmm sen de katılcam de be hemen eklerimm seni meryem suresi okuyoruzz kuzucuklarımızz gelsinn dieeee

canım yarın için basarılar cok iş başvurusu yapıp mulakatlardan donen ve su an deli gibi iş arayan bi yandan atama bekleyen biri oldugum içi seni çook iyi anlıyom amasen zoru basarmıssın inş hayırlı ise bunu da basrırsın yarın git ve onlara kim oldugunu goster
Rabbim yar ve yardımcın olsun

hoşbulduk hayalim gidiyon mu nese gorusmek umidiyle tatlım gule gule git gel

hoşbuldum valla iyi oldu bu haber bu halay...zart diye geldim ,, halaya zort diye girdim

ayynuuurmmmm senn geldee zart zortt nasıl gelisen gelll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…