- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #38.361
allah razı olsun kızçemm çokk öptümm iyi gecelerrr
öp biziiii miamoremmm annelik bulaşsın öp teee
morem saan bisey diycem melekimin hamilelik haberini arastirirkenn monarosaam demiskii persembedeki kiza okudum haber verin demis ipeke ne söylemis...galiba okumussss anladigim kadariyla ya kendin gecmise bak yada ipeke bi sor yarinn kis okuduysa yanlislik olmasinn yani kesin söyleyin demis sabah gelinceeee:26:
hayırlı geceler arkadaşlar
Allah kabul etsin pinarımmm sen de katılcam de be hemen eklerimm seni meryem suresi okuyoruzz kuzucuklarımızz gelsinn dieeee
:) sizsiniz canlaaaaarrr
canım yarın için basarılar cok iş başvurusu yapıp mulakatlardan donen ve su an deli gibi iş arayan bi yandan atama bekleyen biri oldugum içi seni çook iyi anlıyom amasen zoru basarmıssın inş hayırlı ise bunu da basrırsınyarın git ve onlara kim oldugunu goster
Rabbim yar ve yardımcın olsun
ülemii hemen bakyommmm yasakımmm saolll işte bu yüsdenn okuuyorumm geçmişi heppp
bu akşammm sana doyamam die okumadımm dıı :26::26::26:
cann kuşlarımmm melekm 1984 hamişş
dua istemisss onun için hepimizz 1 kere ayetel kürsi okuyalımmmm
Rabbmm melekime de fındığınıda korusun inş....
ayynuuurmmmm senn geldee zart zortt nasıl gelisen gelll
öptüm sarildimmmm artik nasil bulasacaksa ondan yapayim..... Rabbim tez zamanda versin insalllahhh
hosgeldin kiscemmmmtopik bereketlendi yeni kisceler hep gece geliyoo
saolll pınarımm allahh razı olsunnn kızçemm
sankii içimde kıpraşma olduuuu
Kızlar bu duayı ayarlayan arkadaş kimdi deyiverin hele
Ilhanazz a söyleyiverin kızlar ben bu perşembe başlanacak arkadaşın duasını okudum hasta olmadan diye çarşamba bitirdim. Ipekim söyleyiver olur mu
Ekle canım ekle :)
Yanlız bi sorum var bir gün sadece bi arkadaşamı okuyoruz yada okurken herkesemi okuyoruz ona göre bende okuyayım kızçem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?