Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ülemii hemen bakyommmm yasakımmm saolll işte bu yüsdenn okuuyorumm geçmişi heppp

bu akşammm sana doyamam die okumadımm dıı :26::26::26:

zart die gitt zortt diee çık kutummmm

ülemii hemen bakyommmm yasakımmm saolll işte bu yüsdenn okuuyorumm geçmişi heppp

bu akşammm sana doyamam die okumadımm dıı :26::26::26:

haklisisn morem:26:..ama kislara demis kimsede demedi hic monarossa okumus diye..yinede bi okudu yazmada dur bak yaziyi bulum getirim sanaa

cann kuşlarımmm melekm 1984 hamişş

dua istemisss onun için hepimizz 1 kere ayetel kürsi okuyalımmmm

Rabbmm melekime de fındığınıda korusun inş....

okudum aminnn inşallah sag salım kucagına alır

ayynuuurmmmm senn geldee zart zortt nasıl gelisen gelll

geldim anacım zart zurt geldim işteeee...ama kırmızılarla geldim yaff..ve hancekime okuyamadm nası olcak

hayırlı geceler arkadaşlar

hosgeldin canım

ne okuyorsunuz arkadaşlar bende okumak isterim elimden geldiği kadar bende 2. kez anne olmayı istiyorum ama 1 buçuk yıldır olmuyor rabbim herkeze hayırlısıyla evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah

Ekle canım ekle :)
Yanlız bi sorum var bir gün sadece bi arkadaşamı okuyoruz yada okurken herkesemi okuyoruz ona göre bende okuyayım kızçem :)

kızçe sıra sıra ookuyorzz listedeki kızçleriii sırası gelen kızçemizee 3 günde okyozzz listedeki kızçelere 2 tane düşüoo

tabii daha fazla okuurm derse veriozzz sonra aaşada yazıldığı gibii tilavet secdesi var onu yapyozzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…