Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Ben şuan yaptım içtim şaka gibi:)))Eşim görse benden çok seviyorsun şunu demeye başlar yine:)))))

bendeee hancekim kocişimm erkenden uyudu kaldı kanepede kaldırcam şimdii yatalımmm

hayırlslıı olsunnn ecemmmmmm

inşşşallahhhh gelmmezzz sana 9 ay kırmızısız bir ay dilerimmmm

inşallahh ilhannazmm belırtılerımde var aamaa bakalım mesela belım felaket agrıyorr akıntılarım cok fazla mıdem bulanıyor basım donuyorr halsızlıkk hepsı varr:26:

inşallahh ilhannazmm belırtılerımde var aamaa bakalım mesela belım felaket agrıyorr akıntılarım cok fazla mıdem bulanıyor basım donuyorr halsızlıkk hepsı varr:26:

ülemii
haydi kızçemm ayınınn 2. hamişi sen ol inş..

yarın gelmesse hemen test yap banada hemen haber verrr

haydi kizlar tadinda birakalimmmmmm, ben yatma hazirliklarina basliyimm. esimde cöpleri cikarsinnn. sizlerde kahve neyin icmeyin, kocalarinizin yanina kivrilinnn:)))herkese Allah rahatlik versinnnnnn

haydi kizlar tadinda birakalimmmmmm, ben yatma hazirliklarina basliyimm. esimde cöpleri cikarsinnn. sizlerde kahve neyin icmeyin, kocalarinizin yanina kivrilinnn:)))herkese Allah rahatlik versinnnnnn

ii gecelerrr cankuşummm Allah ratalık versinn bende yatcam şimdiii

İyi geceler miamoremmm Allah rahatlık versin tatlı rüyalar gör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…