- 9 Temmuz 2012
- 6.478
- 409
- 173
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #38.501
olumsuz çıkarda üüzlürsünn diee endişemm bebemmmm
kanı nerden bulucam ben peki iğneylemi nası:44:
valla dogru ben son hamileliğimde dokunamıyodum bileesonra gunden gune azaldı..o zaman zaten bebişim ölmüştüü
üüzülmee aynuurmmm senii okadar ii anlıorum kiiivalla dogru ben son hamileliğimde dokunamıyodum bileesonra gunden gune azaldı..o zaman zaten bebişim ölmüştüü
evet kızçem azcık kan danlatcan iğne bıcak ne olusaaa:26::26::26:
amminnnn duyygummmm
ne güzell kalbinnn Allah razı olsunnn bdenemmmm
yok canım ben öyle pek üstüne düşmem oluruna bırakırım herseyın hayırlısı tabıkı esıme umutlu oldugumu hıc soylemem ben mesela olursada anıden soylerım soka ugrar
ozaman yap kızçemmm bekliorummm
slm kızlar malesef adete daha 5-6 gün varken bugün adet oldum dün gecedendir ateşim 38 lerdeydi şimdi biraz iyiyim ama ruhsal bakımdan hiç ii değilim neden erken oldu ki zaten son 3-4 aydır biraz erken olurdu ama bu kadar olmazdı soğan kürü uyguladım bu ay acaba ondan mıdır adetken küre devam ediliyor mu:26::26::26: çok ümitlenmiştim ama olmadı olmuyor olur mu bilmem ama artık çooook yoruldum boşvermek istiyorum ama elimde değil dün kasık ağrılarımı bile hamilelik belirtilerine yorumlamıştım halbuki adet sancısıymış hiçbirşeyden haz alamıyorum sanırım psikoloğa gidecem yoksa kafayı yerim
allah senden de razı olsun canm inan hep kendimden önce annelik duygusu tatmayanlar için dua ediyorum benim evladıma hayırlı ömürler nasip etsin rabbim olmayanlarada evlat nasip etsin inşallah
son acın olur ınsallah aynurcum evlat acısı zordur basınsalsn
üüzülmee aynuurmmm senii okadar ii anlıorum kiii
in.. rabbim bi daha yaşatmasınnn
bende kaybımda çok üsüldümmm
ama hepsi gerde kaldııı inş. tez vakkite gelcekk meleklerimizz
hatta senin ki zart benim ki zort dieee
İyi geceler canlarımmm Allah rahatlık versin
tmm cnm ayyyyyyyyyyyy cokk heycanlandımm yaa sımdıkkkkk
amin inşallah canım sagoll varol
ayy yyaa aglarken guldurdun beni haa valla manyak gibi oldummzart zort oldum hay Allah iyiliğini versin kız
hayırlsı kuşumm hadii yapıon muuu
ilhannnazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?