Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

valla dogru ben son hamileliğimde dokunamıyodum bilee sonra gunden gune azaldı..o zaman zaten bebişim ölmüştüü
üüzülmee aynuurmmm senii okadar ii anlıorum kiii

in.. rabbim bi daha yaşatmasınnn

bende kaybımda çok üsüldümmm

ama hepsi gerde kaldııı inş. tez vakkite gelcekk meleklerimizz

hatta senin ki zart benim ki zort dieee

slm kızlar malesef adete daha 5-6 gün varken bugün adet oldum dün gecedendir ateşim 38 lerdeydi şimdi biraz iyiyim ama ruhsal bakımdan hiç ii değilim neden erken oldu ki zaten son 3-4 aydır biraz erken olurdu ama bu kadar olmazdı soğan kürü uyguladım bu ay acaba ondan mıdır adetken küre devam ediliyor mu:26::26::26: çok ümitlenmiştim ama olmadı olmuyor olur mu bilmem ama artık çooook yoruldum boşvermek istiyorum ama elimde değil dün kasık ağrılarımı bile hamilelik belirtilerine yorumlamıştım halbuki adet sancısıymış hiçbirşeyden haz alamıyorum sanırım psikoloğa gidecem yoksa kafayı yerim

yok canım ben öyle pek üstüne düşmem oluruna bırakırım herseyın hayırlısı tabıkı esıme umutlu oldugumu hıc soylemem ben mesela olursada anıden soylerım soka ugrar

ozaman yap kızçemmm bekliorummm

üzülme ababy hayılısı buymuşş :26::26::26::26:

vazgeçme hiççç herşeyde bi hayır vardır hem yalnız değilsinnn her ayy hayal kıırklığına uğrayan bizlerde yanındayızzz :26::26::26:

inş.. doğru zamanda gelcek meleklerimzzz

allah senden de razı olsun canm inan hep kendimden önce annelik duygusu tatmayanlar için dua ediyorum benim evladıma hayırlı ömürler nasip etsin rabbim olmayanlarada evlat nasip etsin inşallah

inşallahhh duygummm

son acın olur ınsallah aynurcum evlat acısı zordur basınsalsn

amin inşallah canım sagoll varol

ayy yyaa aglarken guldurdun beni haa valla manyak gibi oldumm zart zort oldum hay Allah iyiliğini versin kız

eeceeemm kuşummmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…