- 9 Temmuz 2012
- 6.478
- 409
- 173
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #39.781
onlardanda korkuyom edammama mecbur kalinca yaptiriyom iste
herhalde benim en korkak şuan bile vuramıyorum annem vuruyor gözümü kapatıyorum beni düşünün :)
inşallah iyi gelir canım benimm ben cuma günü başka bi profa gidicem bakalım başka test gerekl mi ne yapmam lazım beslenmeye dikkat etmek lazımmı öncesinden öğrenmeye...
habıbtemm ben mecbur olsam da yapptıramam heralde yawww sadece bı catlama ıgnesı vurundum ondan baskada hıc vurunmadam o da cok yaktııııııı kasdm kendımıııı cokk
oyyyhh kızcemm sıkarsann ıgne kırılır mırılırr walla acayıppp korkuyorumm yawwww bende kasarımm vurunsam cunkum bıkere vuuruldum acayıp kastım ıgne kalçama gırmedı bıleeemmmmm cokkkk acııdıı
edam bende sen gibiyim düşün şimdi hergn vuruluyorum ya annem vuruyor gözümü kapatıyorum:)
canım nuarin nasılsın hayal bak bi ümidimiz var inşallah herşey yolunda gidicek nuarin bize umut olcak olsun vurun iğneleri canımcım bebek iyi olsun iyi beslensin de annesi...
öyle deme edammbebemiz icin herseyi yapacazzzz
edam bende sen gibiyim düşün şimdi hergn vuruluyorum ya annem vuruyor gözümü kapatıyorum:)
heterojen kiscem senin hangi faktörlerde pihtilasman varrr
git canim benim bizim isimiz bi doktorluk degil ben halen geziyom doktor doktor..tam 4 hemotoloji doktoruna gitiimm gecen romatizmaya bakan bi profa gittimm endokrinolojiye gititmmm off geziyom öyle bi bebem olsun diye rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin insalalhhh:26:
kızcelerım yemek vaktıı sonra burdayımmmm karpuzu hemen kesmyınnn gelcemmmmm
PROTROMBIN ,MTHFR MUTASYON ANALİZİ ve PAI heterozigot canımmm bakalım benide yollıcak mı hematolojiye amin canım benimm mevlan neylerse güzel eyler...
kiscem seninde baya pihtilasman varmisss:26: benimde pai homozigot,protrombin heterezigot,faktör 13 heterezigot ve ace homozigottt:26:
bizim en önemlisi seninde var protrombinn cok tehlikeli bi faktörrr gittigim tüm hemotoloji doktorlari bunun üzerinde durdu düsügü bu yaptiriyo dediiikaybetmeyelim birbirimizi birbirimize yakin pihtilasmamamiz var cünküü:26:
heterojen kiscem aspirin ve folikasit yutuyomusun ben yutuyorum su an gebelikten 3 ay önce hep tavsiye ediliyo:26:
bn bugün test yapmaya karar verdim anam böyle olmuyor yoksada öğrenim kendimi ümitlendirmim 3 gün oldu geçio varsa çıkar zaten. gece aslında adet sancısı çekdim bacaklarım nasıl ağrıdı uyuyamadm:26::26:
inşallah kuzum Rabbim sizde hemen nasip etsin sağlıkla şuan iyi durumda bi sorun yok diyorlarcanım nuarin nasılsın hayal bak bi ümidimiz var inşallah herşey yolunda gidicek nuarin bize umut olcak olsun vurun iğneleri canımcım bebek iyi olsun iyi beslensin de annesi...
canımsın bende pıhtılaşma çıktı mecburi iğne vuruluyorum (kan sulandırcı) hergünbıtanemmmm allahhh yardımcınn olsunnn yaaa o vurulurmuu yaa ne ıcın vuruluyosunn kii :26::26:
inşallah bitanemaynen kiscemm nuarinim insalah yavrusunu kucagina alacakk bizide sevindirecekk
önce benimkide esim yapiyodu sonram yeterki bebem olsun diye kendim yapmaya baslamistim nuarinim gözüm artikin bisey görmüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?