Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

inşallah iyi gelir canım benimm ben cuma günü başka bi profa gidicem bakalım başka test gerekl mi ne yapmam lazım beslenmeye dikkat etmek lazımmı öncesinden öğrenmeye...

heterojen kiscem senin hangi faktörlerde pihtilasman varrr

git canim benim bizim isimiz bi doktorluk degil ben halen geziyom doktor doktor..tam 4 hemotoloji doktoruna gitiimmgecen romatizmaya bakan bi profa gittimm endokrinolojiye gititmmmoff geziyom öyle bi bebem olsun diye rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin insalalhhh:26:

canım nuarin nasılsın hayal bak bi ümidimiz var inşallah herşey yolunda gidicek nuarin bize umut olcak olsun vurun iğneleri canımcım bebek iyi olsun iyi beslensin de annesi...

aynen kiscemm nuarinim insalah yavrusunu kucagina alacakk bizide sevindirecekk

edam bende sen gibiyim düşün şimdi hergn vuruluyorum ya annem vuruyor gözümü kapatıyorum:)

önce benimkide esim yapiyodu sonram yeterki bebem olsun diye kendim yapmaya baslamistim nuarinim gözüm artikin bisey görmüyo

PROTROMBIN ,MTHFR MUTASYON ANALİZİ ve PAI heterozigot canımmm bakalım benide yollıcak mı hematolojiye amin canım benimm mevlan neylerse güzel eyler...

PROTROMBIN ,MTHFR MUTASYON ANALİZİ ve PAI heterozigot canımmm bakalım benide yollıcak mı hematolojiye amin canım benimm mevlan neylerse güzel eyler...

kiscem seninde baya pihtilasman varmisss:26: benimde pai homozigot,protrombin heterezigot,faktör 13 heterezigot ve ace homozigottt:26:

bizim en önemlisi seninde var protrombinn cok tehlikeli bi faktörrr gittigim tüm hemotoloji doktorlari bunun üzerinde durdu düsügü bu yaptiriyo dediiikaybetmeyelim birbirimizi birbirimize yakin pihtilasmamamiz var cünküü:26:

bn bugün test yapmaya karar verdim anam böyle olmuyor yoksada öğrenim kendimi ümitlendirmim 3 gün oldu geçio varsa çıkar zaten. gece aslında adet sancısı çekdim bacaklarım nasıl ağrıdı uyuyamadm:26::26:

heterojen kiscem aspirin ve folikasit yutuyomusun ben yutuyorum su an gebelikten 3 ay önce hep tavsiye ediliyo:26:

canım evet bakalım prof ne dicek cuma günü söylerim hemen sana da...

yap testi kiscemm en azindan ne oldugunu bilirsin belirsizlik daha kötü :26:

canım nuarin nasılsın hayal bak bi ümidimiz var inşallah herşey yolunda gidicek nuarin bize umut olcak olsun vurun iğneleri canımcım bebek iyi olsun iyi beslensin de annesi...
inşallah kuzum Rabbim sizde hemen nasip etsin sağlıkla şuan iyi durumda bi sorun yok diyorlar
bıtanemmmm allahhh yardımcınn olsunnn yaaa o vurulurmuu yaa ne ıcın vuruluyosunn kii :26::26:
canımsın bende pıhtılaşma çıktı mecburi iğne vuruluyorum (kan sulandırcı) hergün
aynen kiscemm nuarinim insalah yavrusunu kucagina alacakk bizide sevindirecekk
inşallah bitanem
önce benimkide esim yapiyodu sonram yeterki bebem olsun diye kendim yapmaya baslamistim nuarinim gözüm artikin bisey görmüyo

öyle canım mecbur kalınca ne yapacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…