- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #39.761
oyyy kıyamammm yaa bende oyle bısey olsa bakamam asla zaten ıgneden cok korkuyorummmm
hoşbulduk balım
merhaba canım
merhaba güzel yürekli insan
ne koyacan cankusumm
bide avatarina cicek böcük gibi biseyler koyda bos kalmasinn
hosgeldin canimsu an yeni güzel haber yok
oyyy kıyamammm yaa bende oyle bısey olsa bakamam asla zaten ıgneden cok korkuyorummmm
ben geldimmmmmm:)
bende korkardim simcik tam bi igneci oldum kan vere vere edamm
olur inşallah hayalcim inşallah sen umut olcan bana troit mi varmış ki sende...neden ilaca başlıyosun...
yok cankusum yokk ben koldan kan aldırmadan korkmuyorumm kalçadan ve koldan asıdan korkuyorumm kaba etlerden yanıı ıyyyhhh ıcım bı tuhaff oldu yazarkeneeee yaaaaa:18::18::18:
yok cankusum yokk ben koldan kan aldırmadan korkmuyorumm kalçadan ve koldan asıdan korkuyorumm kaba etlerden yanıı ıyyyhhh ıcım bı tuhaff oldu yazarkeneeee yaaaaa:18::18::18:
oglumla kendi fotomu koysam nasil olur :)
tanidik varmidir acep
insalalh kiscemsende baana nerde kan pihtilasmasi olup bebesi olani görsem seviniyom umudum artiyo... cankusum kadin doktorum hormon testi yapti orda biraz yüksek cikti..endokrinolojiye gönderdi o da kanimi aldi sonucu bi hafta sonra cikacak dedi sonucu bekleyip ona göre hapa baslayabilirimmm...
ayni bende coook korkuyorum hatta 13 yasindayken kendimi cok sIKMISIM igne popomda kaldi
oyhh kalçadan bende çok korkuyorum bi kasıyorumki kendimi sorma :) :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?