Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

olur inşallah hayalcim inşallah sen umut olcan bana troit mi varmış ki sende...neden ilaca başlıyosun...

insalalh kiscem sende baana nerde kan pihtilasmasi olup bebesi olani görsem seviniyom umudum artiyo...cankusum kadin doktorum hormon testi yapti orda biraz yüksek cikti..endokrinolojiye gönderdi o da kanimi aldi sonucu bi hafta sonra cikacak dedi sonucu bekleyip ona göre hapa baslayabilirimmm...

yok cankusum yokk ben koldan kan aldırmadan korkmuyorumm kalçadan ve koldan asıdan korkuyorumm kaba etlerden yanıı ıyyyhhh ıcım bı tuhaff oldu yazarkeneeee yaaaaa:18::18::18:

onlardanda korkuyom edammama mecbur kalinca yaptiriyom iste

inşallah iyi gelir canım benimm ben cuma günü başka bi profa gidicem bakalım başka test gerekl mi ne yapmam lazım beslenmeye dikkat etmek lazımmı öncesinden öğrenmeye...

oyhh kalçadan bende çok korkuyorum bi kasıyorumki kendimi sorma :) :18:

oyyyhh kızcemm sıkarsann ıgne kırılır mırılırr walla acayıppp korkuyorumm yawwww bende kasarımm vurunsam cunkum bıkere vuuruldum acayıp kastım ıgne kalçama gırmedı bıleeemmmmm cokkkk acııdıı

bende korkardim simcik tam bi igneci oldum kan vere vere edamm

yok cankusum yokk ben koldan kan aldırmadan korkmuyorumm kalçadan ve koldan asıdan korkuyorumm kaba etlerden yanıı ıyyyhhh ıcım bı tuhaff oldu yazarkeneeee yaaaaa:18::18::18:

edam bende sen gibiyim düşün şimdi hergn vuruluyorum ya annem vuruyor gözümü kapatıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…