Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

merhaba hanımlar...
26 yaşındayım, 5 yıldır evliyim ve bu yıl bir bebişimiz olsun istiyoruz Allah nasip ederse. Şimdi heyecanlı bir bekleyişteyiz, hiç bu kadar hassas ve heyecanlı olacağımı tahmin etmezdim. Bir de sabırsızlık var tabii... Topiğin başlığı bana çok yakın geldiğinden yazmak istedim :)

canım ne içindi bu ilaç çabucak doktora gitmişsin kızçem iyi yapmışsın aslında
6 aydır deniyoruz bizde olmuyo

canım ikinci ayımda adetim on gün gecikti hiç korunmadık hamileyim zannettim adet oldum onuncu gün.bende kontrol edin emin olalım bi sıkıntı olmadığına ondan sonrası Allah kerim dedim.yumurtalıklarım temiz çıktı.21.gün testinde progesteron hormonum 10 olması gerekirken 0.27 çıktı doktor bu ilacı (duphaston)3 aylığına verdi.üçüncü ayın sonunda da çok şükür hamile kaldım.

hımm anladım canım darısı bize inşalah bende yarın gitcem doktora karar verdim

cvb veremedm size :) kaynanam geldi işden ben gidip yemek hazırlım hepinize ii sohbetler. sevdiceğim gelirse test yapcam inş ii bir haber verdim yazarım size öptüm hepinizi

topiğimiz mutluluktan uçuyor.............. ........................................................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…