- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #40.061
Haziran'da 5 yıl olacak canım. Şunu da yapalım vs derken bu zamana dek erteledik işte.
Aminn, çok teşekkür ederim. Allah herkesin gönlüne göre versin inşaAllah..
yoktur canım inş bir sıkıntı.beraber büyütürüz inş bebeklerimizi
kızlarrr selamlarrr
2 gündür özelliklede bugün yumurtalıklarımda feci ağrı var ve şiş karnımda feci şiş sanki adet olcakmışım gibi ama daha feci ayakta duramıyorum.hiç size böyle oldumu yada bu neyin nesi yaaaa
hoşbulduk canımmcanım hoşgeldinn
bilmiyorum ama inşallah bebiş habercisidir
Selam balahım,bu yazdıklarının hepsi bugün bendede mevcut yumurtluyoruz galiba bilemedim...Ki benim regl bugün bitti bu kadar çabuk yumurtluyormuşum bende demekki,geçtiğimiz 2 ayda böyle olmuştu:)))Hayırlısı bakalım
kız nazım piynir bilem getirmişşş elciklerine sağlık beaaa
hoşbulduk canımm
yok kuzucumm keşke bebek olsaydı ama imkansız öyle bişey adet de yeni oldum oda değil biraz daha geçmezse doktora gitcem ama artık bıktım doktordanda.
anlıyorum canım aslında çok fazla plan yapmak doğru değilmiş bende yeni anladımm bazen planlar uymuyor yada planladığın gibi olmuyor hayat işte napcann
olabilir bak o canım ama daha önce yumurtlama dönemide olsa hiç böyle olmamıştım acaba düşüğün etkiside olabiliomuki böyle.malum düşükten sonraki ilk yumurtlama dönemi
Seviyormuş kız vallahi helal olsun sanada zamanlaman harika:)))
afiyet olsunnnn presensimmm tam zamanında yetmişimmmm
harikasin cok korkmustum miamorem haber verdim dedi baktim halen yoksunama geldin isteee
çoğu arkadaşım bebek sahibi. Çoğun olduğunda ''keşke beklemeseydim'' diyeceksin diyorlar :/ zaten eksikler yapılacaklar hiç bitmiyor ki...
Oda olabilir balahım ama bide üşüttüysen eğer o dönemde çok ağrılı oluyor kendimden biliyorum..Kendini bu ara korumaya al özellikle ayaklarını sıcak tut bitanemmm
sevcek tabe kaçtane gelinii vaaa epi topu bi bennn
morem peynirdemi getirdin nayy elciklerine saglik senin peynirini yemezmiyizzzz
sevcek tabe kaçtane gelinii vaaa epi topu bi bennn
kümes yap dışarı oraya koy kızçem bi şey yapmaz korkma
sabahhları alarm niyetine kullan pilsizz bu en doğalından ellamm
yaww ben, küçükkkenn çok kovalı bu horoz oğlu horozzz korkuorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?