Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Haziran'da 5 yıl olacak canım. Şunu da yapalım vs derken bu zamana dek erteledik işte.
Aminn, çok teşekkür ederim. Allah herkesin gönlüne göre versin inşaAllah..

anlıyorum canım aslında çok fazla plan yapmak doğru değilmiş bende yeni anladımm bazen planlar uymuyor yada planladığın gibi olmuyor hayat işte napcann

[table="width: 600, class: Grid, align: Left"]
[tr]
[td]
Dua Sahipleri​
[/td]
[td]
41 Meryem
[/td]
[td]
Sonuc
[/td][td]
Durum
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Pureıpek [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ilhanazz[/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Yasakhayal[/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Melek81 [/td]
[td]
2
[/td][td] [/td][td] okundu [/td]
[/tr][tr]
[td] Zikzak [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr][tr]
[td] EdAaaAaaAA [/td]
[td]
2
[/td]
[td] [/td]
[td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zeynepnur [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td]
[td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Hancek [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Canomm [/td]
[td]
5
[/td]
[td] [/td][td] okunuyor [/td]

[/tr][tr]
[td] Mersah 22 [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] perşembe başlanıcak.... [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Buyruk [/td]

[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td][td] [/td]
[/tr]

[tr]
[td] Ababy [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zuhalzerrin [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]

[tr]
[td] Karamel [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] monarossa [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] kutuktupense [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr] [tr]
[td] melek1984 [/td]

[td]
[/td]
[td] *** [/td][td] [/td]
[/tr]

[tr]
[td] duygudeni [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] ayynuuurr [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] civcivciv [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]

[tr]
[td] Nuarin [/td]

[td]
[/td]
[td] ***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] hopefor [/td]

[td]
[/td]
[td]***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] miamore [/td]

[td]
[/td]
[td] *** [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Toplam [/td]

[td]
41
[/td]
[td]
[/td][td] [/td]
[/tr]
[/table]

canlar düşündük taşındıkk sadece 41 meryem okumaya karar verdik .. şimdilik listemiz bu okuyamam diyen arkadaşlarmız varsa seve seve kabul ederiz... nekadar çabcuk olursan okadar hızlı sıra atlar ve katılar herkese okumuş oluruzz.....

benim anladığım dildenn

şimdi ben sabah kalktım abdestimi aldımmm niyetlendimmm 21 kere "estağfirullah el azim ellezi lâ ilahe illâ hüvel hayyul kayyum ve etubü ileyh" dedim

ardından 2 kere meryem suresini okuduktan sonraa
abdesliyken "Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya" dedim .
sonra Allahu ekber diyerek secdeme gittim..
başka bişey yapmadan secdede ,
3 kere "Subhane rabbıyel'A'la" dedimm....
sonra..
Allahu ekber diiyerek ayağa kalktım....
dua okurmuş gibi elleriimi açtımm
ve
Bakara suresinin 285.âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" dedim ...
ve ilk MERYEM SÜREmin tivavet secdesini yapmış oldum..
bundan sonra aynında 1 tane daha yapcamm ....
bitcekkk.....

Tilavet açıklama:

Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunarak eller yüze sürülür.
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur.

Allah kabul etsin inşallahhh

Selam balahım,bu yazdıklarının hepsi bugün bendede mevcut yumurtluyoruz galiba bilemedim...Ki benim regl bugün bitti bu kadar çabuk yumurtluyormuşum bende demekki,geçtiğimiz 2 ayda böyle olmuştu:)))Hayırlısı bakalım

canım hoşgeldinn
bilmiyorum ama inşallah bebiş habercisidir
hoşbulduk canımm
yok kuzucumm keşke bebek olsaydı ama imkansız öyle bişey adet de yeni oldum oda değil biraz daha geçmezse doktora gitcem ama artık bıktım doktordanda.

Son düzenleme:

olabilir bak o canım ama daha önce yumurtlama dönemide olsa hiç böyle olmamıştım acaba düşüğün etkiside olabiliomuki böyle.malum düşükten sonraki ilk yumurtlama dönemi

olabilir bak o canım ama daha önce yumurtlama dönemide olsa hiç böyle olmamıştım acaba düşüğün etkiside olabiliomuki böyle.malum düşükten sonraki ilk yumurtlama dönemi

Oda olabilir balahım ama bide üşüttüysen eğer o dönemde çok ağrılı oluyor kendimden biliyorum..Kendini bu ara korumaya al özellikle ayaklarını sıcak tut bitanemmm

çoğu arkadaşım bebek sahibi. Çoğun olduğunda ''keşke beklemeseydim'' diyeceksin diyorlar :/ zaten eksikler yapılacaklar hiç bitmiyor ki...

aynen öyleee hiç bitmiyor ama bir yandanda zaman akıp gidiyor ben de diyorum şimdi keşke hiç korunmasaydım evlendiğimden beri bir yıl korunduk biz 6 aydır da denemeler ama tabi rabbim ne zaman isterse o zaman gönderir meleğimizi bekliyoruz bakalım hayırlısı diyorum

Oda olabilir balahım ama bide üşüttüysen eğer o dönemde çok ağrılı oluyor kendimden biliyorum..Kendini bu ara korumaya al özellikle ayaklarını sıcak tut bitanemmm

canım adetim biteli 1 haftayı geçti ve ilk defa hiç hissetmeden bi adet oldum ağrı bile olmadı ki önceden bekarken diim kıvranırdım ilkgün hayat iptaldi benim için.2 gündür ellerim ayaklarımda ısınmıyo şiştim resmen...kadınlık ne zormuşşş yaaaa

sevcek tabe kaçtane gelinii vaaa epi topu bi bennn

kız toprağım tek gelinsen ve kaynanacığın seviyorsa seni öperim ellerinden onun
bende tek gelinim herkesler sever ama kayınvalideciğim sever gözüküp bıraksalar çay kaşığındaki suyla boğar beni...oğluna aşırı düşkün oğluda ona düşkün olsa amenna dicem ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…