- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #41.201
Ne bilem ipeem yaw su anda ozel hayatim is hayatim hersey yogun stres cok.. ben etkileniyodum zaten kizken bile sinav donemi gecikiyodu. bu ay ama regle 2 3 hafta kaldan beri bole rahatim bebis olmazsa olmaz modundaydim. regl gelecek die dualarimi onceden okudum. Sanki gelmis gibi karnim ariyo bakiyom yok bi haftadir hep bole
bana da bi gün herşey yolunda dicekler mi acep
banada banadaa
amiinn ipemmmmsana dedikleri gün bana da dicekler herşey yolunda diye yasakım üzülme sen :13::13::13:
cnm bişeyler çıktı işte iyisi de var kötüsü de .. hayırlısı dedim artık doktora güvendim, tevekkül ettim, Allah'ıma havale ediyorum dertlerimi dermanımı versin inşallah .. niyetim hayır akıbetim de hayır olsun inşallah .. 15 gün sona duruma göre devam işte kontroller tatlım ..
29 bence hiç önemsencek bi değer değil1 saatlik masaja gitsen gevşemekten hemen 20 ye düşer o
kızçem iyi yöntem kıss gitsem mikiii
canım düşer inşallah ipekimin dediği gibi masaja gidelim en iyisi topluca indirelim prolaktinleri
hosgeldinnn
bende canim benim her kafadan bi ses cikiyo :26:yada bi doktor degisikligi sart bi doktorda kalinmiycak bence ben hep geziyom vallaolmadi dahada gezerimmm
insalalh ipem yaw senden bi haber alacam yakinda gibi bi his varrrbu sene bitmeden hamile kalacan sen bence..
insalalh ipemm.bide demir eksikligi cikti basima neka cok kullanmam gereken hap oldu annemlerin bi torba ilaci olurdu niye ici yorlarki derdim simcikte benim var büyünce anladim herseyi
neka güzel dedin marim yaaa keşkem öle olsahayırlısını rabbim bilir yasakım ben bunca zaman boyunca öğrendim ki bişeyleri ne boşvercen ne çok takıcan .. ne sadece doktora gidicen ne sadece dua edicen .. herşey kararında ve birarada olcak .. şimdiki gittiğim profa ilk gittiğim gün hastaneye girerken sağ ayağımla besmeleyle Allahım şifamı senden istiyorum bu doktoru vesile diliyorum dedim :) hem madden hem manen çabalyrum yasakım aynen sen gibi .. biliosun çok yıpranyrum da bu sürede .. ama herkes çekiyo bişeyler sen de çekiyosun öteki beriki .. inşallah hayırlısı ise rabbim bizlere yazdıysa tez zamanda nasip etsin kimseyi bekletmesin Allahım .. ben şimdi bras da nötr oldum .. olmasa üzülemücem kısmet dicem, olsa sevinemicem neticeye kısmet dicem gibi sankim.. herşeyi bi bıraktım ben .. ne acayp duygular içindeym yaa ben bile anlamyrum ne olaki ?????
ipem seni cok iyi anliyorum belkim ayni sorunlari cekmiyoruz ama doktor kapilarinda süründügümüz icinn heleki bide tdaviye yaniti almadigimiz zamanki duygularimiz ayni kiscemmm..inslalah olacak ipem aslinda senin bi kac seyin bi yerine otursa ben inaniyorumki hemen hamile kalacan..onlarda düzeliyo zaten bak yumurtan olustu catladida her ay böle olursa bebis yakindir sana..hem moralinde ilk bu topige geldigin gibide degil yine ilk kasim topiginde tanidim ipek oldun...sen hic merak etme rabbim sanada anne olmayi nasip edecekk.bizimki biraz sabir ve mücadele isi yilmadan ne olursa olsun hakkimizda anne olmak varsa bu amac icin mücadele edecezz..rabbim isteyen kimsenin kucagini bos koymasin insalalh..istemeyen aldirmak isteyenelrede nasip etmesin inslalahhhh
haklısın canımcımmm ama benim derdim başka, dişimin agrısından ne yerde ne gökte durabiliyorum yaaa(
oturacak ipem onda benim hic süphem yok ama sadece bizim isler mücadele istiyo onu cok iyi anladimmm..sende diyosunya biz kolay bebek sahibi olanlar gibi olamiyoruz bu cok doru.tek hiisettigim sey önümüzde mücadele edecek zamanimiz var bunu biliyorum cok sükür 40 miza yakin degilizz daha.. ama kendine bi süre koyma bu yaz diye o gün geldigindeyine olmayabilir ama mücadelemiz bitmemeli..ben mesaal bi süre koymadim kendime bu yil sonuna kadar olursa ne mutlu bize inslalahta olur dualarim hep bu yönde...ama bisey diyimmi ipem hani diyoruz ya acaba daha cokmu dua etmemiz gerekiyo tabi edecez bu bizim zaten yapmamiz gereken bi görevimiz dinimizde bu emrediyo ama kendinide yetersiz görme bu konuda ..bakiyorum yinede bisey demek istemiyorum ama cevremde gözlemdigime göre belki agzina ancak yilda bi kere dua alan kisi arka arkaya doguruyo cünkü onun kaderinde bebek sinavi yok..rabbim onu baska seyden dolayi deniyebilir..biz cok dua ediyoruz simdilik istedigimize kavusamadik ama simdilik hayirlisi böyle diyorumm.dün kanal 7 de ki hoca öyle dedi sakin niye cok dua ediyoruzda kabul olmuyo günahkarmiyiz yada azmi dua ediyoruz diye düsünmeyin demek istedi demmekki sizin icin hayirli olmayacaktir dedi sizin bildiginiz hayir bildiginiz ser dir belki dedi..bu engeller belki o serle karsilasmamiz icindir sonu güzel olacaktir belki bu ay degilse iki ay hayirlisi olacaktir kimbilirr...güclü olacaz ipem insaniz bazen aciz kalip pes edecek gibi olsakta yine toparlanmayilizzz gidecez doktorlara baktik biri olmadi digerine.. sonunda biliyorumki biz sevinecez rabbim emeklerimiz karsiligini hayirli oldugu günde verecek bizeee
güzel yüzcüklerini sabahta az gördüm tel yüzünden kulaciklarimda agridi bi saat konustumda
kiscem senin listendeki hani yalanci kisce varya baktim onun konularina
ana ne öylebu kesin kisce degil kizan haklisin valla hele kapali ic camasiri bi konu acmisya vay anam vay kislari konusturmus ögrenecegini ögrenmis yaw bide cevap vermisler süphelenmedenn sen hangisi giydin demis kocan ne sansli agzinin tadini biliyon ne yazmis bu kislar hicmi anlamamis gerci uyaranlar olmus ama kizan konusturmus yinede
kis melekimm ben birakirmiyim bu kizani pesindeyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?