• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Ben de mecburen antidepresan kullandım kullandığım ilaç 6 saat sonrasında uyku yapıyordu öğlen alıyordum akşam yemek bile yedirmeden uyutuyorfu. Bı de haftada bir başa iğne yapmalı bir tedavi vardı küçük bir serum ilaç sıkıyordu deri altına ama ben deri altında o sıvıyı hissedince bayılmıştım kaldıramadım o tedaviyi tekrar ilaca dondurmusti. Mesela ben Migren tutunca serum yemeden geçmez sebebi de mide bulantısı yapıyor ilacı ağızdan alsam da çıkarıyordum etki gosteremiyordu. Gebelikte de bi kere oldu 12 saat sürdü artık dayanamadım serum yemeye gitmistim

İstanbul'daki doktorum çok iyiydi istersen sen de ona git
GATA da şimdiki adı Abdülhamit han araştırma yanlış hatirmiyorsam. Elif söylemez hanım var çok ilgili
Aynı şekilde faika hanım da
Teşekkür ederim canım bebek azıcık büyüsün toparlansin giderim tedaviye tekrar başlarım. Kızım erken doğdu ve gelişim geriliği vardı. Sütüm iyi geliyor bir süre emzireyim idare edecen artık geçen gün gene tuttu ağrı 3 gün sürdü. Rabb'im tüm hastalara şifa versin 🙏

Kızlar bebişleri kontrole götürdünüz mü bizim bugün 4.gün 9 olmuş sınırda dedi inşallah artmaz çok üzülüyorum :( sütüm de yeni yeni geldi sağıp biberonla vericem
Canım bizim ki 14 e çıkmıştı ben mama da verdim sütüm olsa da ve ben mavi ampul alıp taktım bütün gece mavi ışığın altında uyuttum 3 gün ve uyumadım sürekli emzirdim geçti çok şükür

Kızlar kontrole gitmiştim ağrım vardı idrarımı yaparken geçmiyordu meğerse kan birikmiş tıkanmış alttan müdahale edip kanı boşaltmaya çalıştılar ama canım o kadar yanıyordu ki bırakın dedim çıktım eve geldim 2 gün sonra çok şükür kanamam oldu. Keşke kanamayı getirecek hareketler olsa

Göğüs hassasiyeti için önerdiğiniz birşey var mı göğüslerim yumuşak ama uçları çok hassas mastit dedikleri şey bu değil dimi

Kızlar kontrole gitmiştim ağrım vardı idrarımı yaparken geçmiyordu meğerse kan birikmiş tıkanmış alttan müdahale edip kanı boşaltmaya çalıştılar ama canım o kadar yanıyordu ki bırakın dedim çıktım eve geldim 2 gün sonra çok şükür kanamam oldu. Keşke kanamayı getirecek hareketler olsa
Adet söktürücü masaj var youtubde ben denemiştim gerçektende adetim o günü gelmişti ama şimdi yapmak olurmu onu bilmiyorum

Hala inanmıyorum ben bu kadar kiloluydum diye şimdi eriyorum🫢çokta zayıflamak istemiyorum🥴

Eklentiler

• IMG-20250824-WA0006.webp
    IMG-20250824-WA0006.webp
    50 KB · Görüntüleme: 83
Gözün aydın canımm 😍😍 maşallah her şeyi çok iyi 🙏🏻 çabukta geçer ağrıların inşallah 🙏🏻🌸🌸
İnşallah kuzum sagol🙏
Kullanıyorlar ben görüyorum instagramda
O kumaş olanlardan mı aldın
Ben onlardan düşünüyorum

Ya evet bende öyle düşünmüştüm.dün doktor bana öyle deyince utandım valla gelince hemen yıkadık. Gerçi doktoru değiştiricem sevmedim.

Yaaa allah analı babalı büyütsün canım 🥰
Her bebek geleceği zamanı kendi seçiyor yaa 16 sı diyorduk bak çıktı gelfi 😍 iyisiniz dimi
Evet kuzum kendi seçti valla açılmam hizli oldu kan revan içinde kaldım resmen beni doğuma alana kadar ama cok sukur gecti 🙏
Gözün aydın canım 🥰
Sagol kuzum😘😘

Ben de kumaş sling var çok rahatlık ve bebeği hiç rahatsız etmiyor direkt anne kucağına almış gibi yatıyor göğüste bnce mutlaka al seversin
evet bende onlara bakıyorum. Favorimde var bi bakayım
Canlar bebeğım süt verdim kustu tekrar verecekmıyım
Ver ver bizimkide dün akşam ilk defa kustu. Çok emdi herhalde. Sonra yine verdim

Göğüs hassasiyeti için önerdiğiniz birşey var mı göğüslerim yumuşak ama uçları çok hassas mastit dedikleri şey bu değil dimi
Mastit gögüs ucu değil gögüsün genel şişmesi acıması göğüste sertlik olması bir kaç saatten sonra ateş titreme başlaması göğüs genel olarak ağrır

Ben doğurdum ☺️ 3200 50 cm bi kızım daha oldu.sezaryen biliyorsunuz. Spinal. Emiyor şükür ama süt yok sanırım bilmiyorum. Bu seferki doğumum daha sakindi. Her ayrıntıya dikkat ettim. Bakalım açım hala. Saatim dolsun yicem
Canım benim gozunaydin Rabbim analı babalı güzel günler de büyütmeyi nasip etsin bebisin nasıl sen nasılsın kızın ne tepki verdi 😍

Canım benim gozunaydin Rabbim analı babalı güzel günler de büyütmeyi nasip etsin bebisin nasıl sen nasılsın kızın ne tepki verdi 😍
Çok teşekkür ederim canım çok sağol darısı başına 😍
Ay sorma kardeşim kardeşim diyor ama huyu suyu çok değişti. Hırçınlaştı. Eşimle Sabır çekiyoruz sürekli 😔 geçecek tabi alışacak ama zormuş 😊 bebiş iyi galiba , büyük kızdan fırsat bulursak öpüp seviyoruz 😄

H haziran cicegim canım kanaman ne durumda? Benim bitti galiba normal ped taktım ona bile 1 damla anca geliyor. İlk doğumda daha uzun sürmüştü sanki
Bu sefer daha hızlı bitti

Back
X