Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canm bal çörekotu tarçın olayına başladık ama bi düzen yok işte aklıma geldikçe bi çay kaşığı gibi yiyorum .. incir kürünü ben yapamyrum prolaktinden dolayı

bal çörek otu polen tarçın ben üçünü karıştırdım saabah aç karnına yiyorum baya hamile kalan olmuş bu kürle bakalım bende işe yarıycakmı meraktayım

yokk yasakımmm gitmicemm ararım akşama cum a gelcem dieee

seni görmeden duramammmm
bende seni moremmmaksam 11 de ne gelirsem hemen bi girerimm

yaw ipekim kiscem benimkilere diyom gelin etmeyin bi dinlenin arkadaki bebe yoruldu yok gezginci bunlar iyiceeekümese girin yeter diyom yok umurlarinda degil variste olmusalr zaten gezmektenn

bal çörek otu polen tarçın ben üçünü karıştırdım saabah aç karnına yiyorum baya hamile kalan olmuş bu kürle bakalım bende işe yarıycakmı meraktayım

yarar canım yaramazmı hiç hem doğal ne güzel yapmışsın ben de polen ekliym karıştrym bari bitmek üzereydi zaten yenisini yapıcaktım .. çok kişiden duydun faydasını görmüş kaşıklarken şifa niyetine hayırlı evlat niyetine demeyi unutma yinede sen olurmu canım

bunu bidaki aya bende yapcammmm

canım adaçayı düşüge sebep olabiliyormuş... civanperçemi adet söktürücü niyetine kullanılıyor :)

aman canımm bitki çayı içerken dikkatliol zatennn :26::26::26::26:
hatta mğmkünse bir süre içmeee :26::26::26::26:

biz kıza kahvaltılarda çay içmeyiz canım kekik içeriz şimdi içmiyorum ben Allah korusun ne olur ne olmaz...

tamamm inş.. kocişş gene erken yatırmasssss

yapp ipemmm şifa olsunnnn inşallahhhhh

diyorum unutmuyorum ama ben tarçın sevmiyorum kokusu bile ağır geliyo o yüzden bide aç karnına yemesizor geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…