- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #41.861
ınsallah gelırım hamılelık ıste bebısımı dusunmek zorundayım uzanıp dınlenmek gerekıyo kendıne ıy bak canım
hosbulduk balim:
selam canim gel bende opem
kızlar incirle ballı kürü deniyen var mı ben deniyorm
eee 20000 mesaj kolaymı
avatarin neka güzell sende gül gibim kiscesinn
kızlar incirle ballı kürü deniyen var mı ben deniyorm
canm bal çörekotu tarçın olayına başladık ama bi düzen yok işte aklıma geldikçe bi çay kaşığı gibi yiyorum .. incir kürünü ben yapamyrum prolaktinden dolayı
yok kuşum ben ilk duyduu okada kür biliirm bu yeni galibaaa
bende seni moremmmyokk yasakımmm gitmicemm ararım akşama cum a gelcem dieee
seni görmeden duramammmm
canm benimi gördün o senin güzel bakışındandeli gibi uçan kuşu zati edamla aynı avatar olunca değiştrem dydum anca fırsat oldu bugn güzel bi tane ayarladm canım melek kısmı oldum, ayy çok utandım ben şimdi
sen de bi ayar yapsan iyi olcak yasakımyazık bu yavrucak anasını babasını ittire ittire dermanları kalmadı ayacıkları şişti hem ördekçiğin
bal çörek otu polen tarçın ben üçünü karıştırdım saabah aç karnına yiyorum baya hamile kalan olmuş bu kürle bakalım bende işe yarıycakmı meraktayım
bal çörek otu polen tarçın ben üçünü karıştırdım saabah aç karnına yiyorum baya hamile kalan olmuş bu kürle bakalım bende işe yarıycakmı meraktayım
adaçayı düşük mü yapymuş benm adeti sökmemişti bilem ya ??? :44::44::44::44::44:
bu arada herkese selamlar nasılsınız kızçeler ??
always hope for a baby :) kızçem sen bise bi yararlı olan otları sıralayıversene tatlım ya kaçıranlar için de iyi olur, ne de olsa doktor onaylı
aman canımm bitki çayı içerken dikkatliol zatennn :26::26::26::26:
hatta mğmkünse bir süre içmeee :26::26::26::26:
öylesin kiscem benim gözüm seni öyle görüyo ilk tanistigimdan beriestagfurullah canim sizin yaninizda ben sonuk kalirim
yok kuşum ben ilk duyduu okada kür biliirm bu yeni galibaaa
valla bu sitede gördüm bende 20 yi geçgin hamile kalan olmuş
bende seni moremmmaksam 11 de ne gelirsem hemen bi girerimm
yaw ipekim kiscem benimkilere diyom gelin etmeyin bi dinlenin arkadaki bebe yoruldu yok gezginci bunlar iyiceeekümese girin yeter diyom yok umurlarinda degil variste olmusalr zaten gezmektenn
yarar canım yaramazmı hiç hem doğal ne güzel yapmışsın ben de polen ekliym karıştrym baribitmek üzereydi zaten yenisini yapıcaktım .. çok kişiden duydun faydasını görmüş kaşıklarken şifa niyetine hayırlı evlat niyetine demeyi unutma yinede sen olurmu canım
yarar canım yaramazmı hiç hem doğal ne güzel yapmışsın ben de polen ekliym karıştrym baribitmek üzereydi zaten yenisini yapıcaktım .. çok kişiden duydun faydasını görmüş kaşıklarken şifa niyetine hayırlı evlat niyetine demeyi unutma yinede sen olurmu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?