- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #41.881
bunu bidaki aya bende yapcammmm
canım adaçayı düşüge sebep olabiliyormuş... civanperçemi adet söktürücü niyetine kullanılıyor :)
biz kıza kahvaltılarda çay içmeyiz canım kekik içeriz şimdi içmiyorum ben Allah korusun ne olur ne olmaz...
nasılmış pekii kızçemmmmmm
onuda kür listeme alayımmmm
bende seni moremmmaksam 11 de ne gelirsem hemen bi girerimm
yaw ipekim kiscem benimkilere diyom gelin etmeyin bi dinlenin arkadaki bebe yoruldu yok gezginci bunlar iyiceeekümese girin yeter diyom yok umurlarinda degil variste olmusalr zaten gezmektenn
öylesin kiscem benim gözüm seni öyle görüyo ilk tanistigimdan beri
morem bende yeni duydum nasi yapiliyomuskiii
kis sadiyem bi anlatsana kürüüü
öylesin kiscem benim gözüm seni öyle görüyo ilk tanistigimdan beri
morem bende yeni duydum nasi yapiliyomuskiii
kis sadiyem bi anlatsana kürüüü
nasılmış pekii kızçemmmmmm
onuda kür listeme alayımmmm
morem bildigimiz kürmüs zaten bi polen eklenmis sadeceebende zencegil tozu ekliycem tüp bebek bölündeki kisalr yapmis cok faydasini görmüs tüp yaptirmadan öncedeeee
kızlar bana müsade
güzel haberler alır ve veririm inşaallah, sevgiler
allaah emanet ol hopeforumm findigimiza iyi bakkkızlar bana müsade
kis sadiyem bence bi kasikta aksam yatmadan yenmeliicanım bal polen tarçın bide çörek otu karıştırıyosun sabahları aç karnına bir tatlı kaşığı yiyosun bu kadar
yaww olmas böle babası takmış şapkayı anası takmış eşarbı oooh çarşıpazar burunlar havada :76::76::76: yazık değilmi evlatcıma nasıı beli bıkını bükülmüş yavrucağmın gücümü yeter hiç, nası bükülmüş boynu :26: yeter bi eve gidek de acık karnımızı doyurak diyo yavrucak zaar
morem bildigimiz kürmüs zaten bi polen eklenmis sadeceebende zencegil tozu ekliycem tüp bebek bölündeki kisalr yapmis cok faydasini görmüs tüp yaptirmadan öncedeeee
canım adaçayı düşüge sebep olabiliyormuş... civanperçemi adet söktürücü niyetine kullanılıyor :)
biz kıza kahvaltılarda çay içmeyiz canım kekik içeriz şimdi içmiyorum ben Allah korusun ne olur ne olmaz...
kızlar bana müsade
yapp ipemmm şifa olsunnnn inşallahhhhh
diyorum unutmuyorum ama ben tarçın sevmiyorum kokusu bile ağır geliyo o yüzden bide aç karnına yemesizor geliyo
canım bal polen tarçın bide çörek otu karıştırıyosun sabahları aç karnına bir tatlı kaşığı yiyosun bu kadar
haa ben bal incir gördüm sankimm onu sordum dı kızçemmmm
zencefil mi hmmm bende bi katsam ??
anladm canım bende sökülmek içn içmiştm onları :) tamam hadi kendine iyi bak yine gel
aminnn
napalm canım ya işte bebeler uğruna katlanıyoz zorluklara
duu şimdi karıştımmmm
ball + tarçın + çörekoyu+polen+zencefilbunalrımı karıştrcas :44::44::44::44::44:
Tarkan - Dudu - YouTube
hoopaaaaa azcıkkk oynakkkk kızlarr özlemişimm bu şarkıyııı tv dde izliorumm sizde atayım deidmmmmm
doru bal incir demisti sadiyebiz onu sormustukkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?