Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

içme kızçemmm aman amannn Allah korusunnn meleğimiziiii

yaww olmas böle babası takmış şapkayı anası takmış eşarbı oooh çarşıpazar burunlar havada :76::76::76: yazık değilmi evlatcıma nasıı beli bıkını bükülmüş yavrucağmın gücümü yeter hiç, nası bükülmüş boynu :26: yeter bi eve gidek de acık karnımızı doyurak diyo yavrucak zaar

morem bildigimiz kürmüs zaten bi polen eklenmis sadeceebende zencegil tozu ekliycem tüp bebek bölündeki kisalr yapmis cok faydasini görmüs tüp yaptirmadan öncedeeee

duu şimdi karıştımmmm

ball + tarçın + çörekoyu+polen+zencefil bunalrımı karıştrcas :44::44::44::44::44:

kızlar bana müsade
güzel haberler alır ve veririm inşaallah, sevgiler
allaah emanet ol hopeforumm findigimiza iyi bakk
canım bal polen tarçın bide çörek otu karıştırıyosun sabahları aç karnına bir tatlı kaşığı yiyosun bu kadar
kis sadiyem bence bi kasikta aksam yatmadan yenmelii

morem bildigimiz kürmüs zaten bi polen eklenmis sadeceebende zencegil tozu ekliycem tüp bebek bölündeki kisalr yapmis cok faydasini görmüs tüp yaptirmadan öncedeeee

zencefil mi hmmm bende bi katsam ??

kızlar bana müsade
güzel haberler alır ve veririm inşaallah, sevgiler

anladm canım bende sökülmek içn içmiştm onları :) tamam hadi kendine iyi bak yine gel

yapp ipemmm şifa olsunnnn inşallahhhhh

aminnn

diyorum unutmuyorum ama ben tarçın sevmiyorum kokusu bile ağır geliyo o yüzden bide aç karnına yemesizor geliyo

napalm canım ya işte bebeler uğruna katlanıyoz zorluklara

duu şimdi karıştımmmm

ball + tarçın + çörekoyu+polen+zencefil bunalrımı karıştrcas :44::44::44::44::44:

aynen cnm bide adaçayı yağı kullanıyolarmış bunu duydnuz mu aktardan alıyolarmış adetinin 5 gün tampon yada papuğa damlatıp aşağıyo koyuyolarmış içerdeki intihapı felan söküyomuş canalrım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…