- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #42.241
hersey bebek icinben 1 yil denedim bi sorunumuz yoktu sonra yasakhayalim bana sogan kurunu dene dedim ilk kez yapmistim ve bide o dedigim rakiyi yapmistim ve oldu rabbime sukur
inş.. herşeyy ii olcakkk kuşummmmbende öyleydim şimdi azaldı birazdaha 3 güne düştü kusmalarım işte, ben çok kötüydüm serum yiyordum hep öyle ayaktaydım sonrada zaten bende pıhtılaşma çıktı şimdide iğne vuruluyorum anlıyacağın zor bi hamilelik geçiriyorum bende, 2li test bu hafta yaptıracam işte
senin kontrol ne zman bebiş nekadar oldu
kimsecikler yokkmorem senide göremedim görüyonmu kacak bakiyodum halbuki morem burda kalacakmisim göndermiyo ablam yarinda gec gelebirim eve biraz isleri var yardim edecemmm kusura bakma kiscem istersen sende yarin annene git.. cuma bulasacaz artikinnn yinede kacamak girerim buraya sescikimi verrimmmm iyi bakin kendinize topik sizciklere emanet ah evcikim ah simdiden ösledim seni
angaranin baglarida
devami yok malüm kendi evimde degilimm devaminida siz süyleyinnn
angaranın bağlarıda büklüm büklüm yolları ne zaman zarhoş oldumda galdıramıyon kolları
oldumu
senide gördüm sükür bide moremi görseydimm simcik onun burnunda tütüyomdurr
cuma sizleyim kiscemösletmem kendimi tabi a.s simcikte gizli giriyom görmesin neye girdigimi herseyimi paylasiyom burda bazi seyleri bilmiyolar 5 düüsük ne yaptigimi ara sira firsat buluncak ses verecemmm size
iyi bak kendine yasakhayalimmm
Ohh sefam olsun ellerine saglik canimmmmm
dilemmmm efem napaa
anlat bakem kendini banaa
böle sakınken herşeyimizi öğrenekkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?