• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    186
Kızlar beni en iyi Yeni doğum yapmış kırkı bile çıkmamış üstünde kusmukla gecesi gündüzüne karışmış sizler anlar
Az evvel faceye bir girdim eşimin doğum günü 12 Eylül tamamen unutmuştum
çarşıya pazara uzağım hem yakın olsam bile evden çıkamazdim 😓burda öyle çiçek sepeti falan imkanım da yok 🥺pasta yapacak olsam evde süt yumurta bile kalmamış uykusuzluktan da ölüyorum hep

Ayrıca eşim doğum yaptığımda çiçek almadı ya hani gerekçesi de gidip kendi seçmek istemiş fırsatı olmamıs bu bahaneyi yemedim yeni yeni unutuyorum
Ee ben şimdi napacam yarına güzel fikirlerinizi bekliyorum ne giyinesim ne hazırlık yapasim var
Pazar da benimkinin doğum günü ve bende pasta sipariş edip evde sadece pasta keseceğim bebeğe papyonlu bir şey aldım üçümüz o gün hatıra fotoğrafı çekeriz diye düşündüm pastayı kendim yapacak gücüm yok valla sutuydu suslemesiydi pasta parası. Ayrıca sağlıklı evlat vermisim daha ne hediyesi.🤣🥳

İstersen minik bir pasta al sende az makyaj bı de hatıra fotosu bence Miss gibi 🥳💜

Canım ah ah çarşı bana 30 km kime aldirsam onu da bilemiyorum ki yarın acilen bir pasta aldirmanin yoluna bakayım 🥺

Canım benim Migren ileri seviye beyin damarlardan birinde küçük bir tıkanıklık başlamıştı birde iyi huylu olsada 3 leke görünmüştü o nedenle benim zor geçiyor. Parol fayda etmiyo bana 😢
Migren tedavisi gördün mü ? herhangi bir ilaç falan ayda kaç kere oluyor Migren atagin?
Ben çok çekiyorum bu ara azaldı çok şükür ama doktorum iyiydi
sen kime gittin bu Migren için

Kızlar bugün artık 40 hafta doldu kontrolüm vardı bebekte şu an sıkıntımız yok çok şükür ama Doktorum sezeryan yapalım mı dedi ben biraz daha beklemek istiyorum. Olabilecek riskleri filan söyledi o da kendince haklı ama ben normal denemek istiyorum. Ancak ne sancım ne açılmam ne de bebeğin başı tam oturmuş durumda cumartesi doğum doktorum tekrar görecek ben her gün Nst ye giricem yine takipli olacak. Biraz da stres oldum bekliyorum diye bebeğe bir şey olur mu diye. Bu 3-4 günde neler yapabilirim sizce benim gibi durum yaşayanlar varsa tavsiye istiyorum. Yürüyüş hareket sıcak duş vs ne olursa. Doğumu başlatabilmek içi

Benim doktorundan 40+6 da son kontrolleri yapar olmazsa suni sanci ile başlatıriz demisti, o an neden panik oldum bilmiyorum ama o son haftayı kendimi zehir ettim diyebilirim. Aslinda hiç düşünmeye gerek yokmuş. 40+4 de sabah suyum geldi ve dogum oldu. Bu süreçte bol bol hurma yedim tabi şekeriniz yoksa doktorunuz yiyebilirsiniz demişse ahududu yapragi cayi içtim ama beni ishal yapmış olabilir onu doğumdan onceki gun panikle acile koştum 😂 bol bol yürüyüş pilates topunu çalışmaları aksak yürüyüş evde anam babam usulu yer silme ile geçirdim ama araştırmalar bunların dogumu başlattığı segil kolaylastirdigi yönünde stresten uzak durup bebeğinizle ayni vücutta olmanın tadını çıkarın bence umarim kolayliklarla ve sağlıkla kucağınıza alirsiniz

Kızlar herkese selamlar, cok şükür bende dogum yaptım normal doğumdu fakat hiç acilmam olmayıp suyum geldiği ve sancim oldugu icin biraz uzun ve zorlu oldu ama sonunda cok sukur bitti. Bugun bebek şiddetli kusunca doktor yogun bakımda gözlem altında tutmak istedi. İlk günümüzü ayri geçirdik maalesef lutfen dualarinizda bizlere de yer ayırın bu sabah sağlıkla buradan çıkıp evimize gidelim

Benim doktorundan 40+6 da son kontrolleri yapar olmazsa suni sanci ile başlatıriz demisti, o an neden panik oldum bilmiyorum ama o son haftayı kendimi zehir ettim diyebilirim. Aslinda hiç düşünmeye gerek yokmuş. 40+4 de sabah suyum geldi ve dogum oldu. Bu süreçte bol bol hurma yedim tabi şekeriniz yoksa doktorunuz yiyebilirsiniz demişse ahududu yapragi cayi içtim ama beni ishal yapmış olabilir onu doğumdan onceki gun panikle acile koştum 😂 bol bol yürüyüş pilates topunu çalışmaları aksak yürüyüş evde anam babam usulu yer silme ile geçirdim ama araştırmalar bunların dogumu başlattığı segil kolaylastirdigi yönünde stresten uzak durup bebeğinizle ayni vücutta olmanın tadını çıkarın bence umarim kolayliklarla ve sağlıkla kucağınıza alirsiniz
Amin yorumun o kadar içime su serpti ki gerçekten psikolojik olarak çok yıpranıyorum bu gece neredeyse uyku girmedi gözüme devamlı kötü bir şey olur mu korkusuyla, ben de elimden geleni yapıp biraz daha sabır ve duayla bekleyip sonrasını Allah a bırakıcam. Sağlıkla doğurup büyütmek nasip olsun inş Bebeklerimizi 🤲🏻😔

Kızlar günaydın lütfen gören arkadaşlar cevaplasın bir süre
önce ilişki slrasında ağrı oluyor diye yazmıştım dün aynayla
baktım vajina girișinde ve daha yukarida bir sürü kabarcıl
var siğile benziyor İnternete bakınca hpv kaynaklı
olabileceği yazıyordu çok üzgünüm ya nerden çıktı bu pztsi
doktora gideceğim aynı durumu yaşayan var mı haftam
38+1 oldu Ekim grubuna da yazdım çok korktum ya

Benim kardeşim normal doğum yapmış onun gibisi yok diyor o an sancılar oluyor sonrası rahatlık sezeryan 7 kat kesiliyoruz benim ağrı eşiğim normalde çok yüksek kolay kolay ağrı kesici içmem ama sezeryan sonrası olan ağrılar öyle diğil ya birde ben mecburen evde hep ayakta oldum bol bol yürü
Ya sen daha tecrübelisin niqu ne zaman geçiyor bu acılar. En azından yataktan kendim ne zaman kalkıyordum
İlk kalkarken çok zor oluyo benim bir de genel anestezi aldım hem onun etkisi her yerim şişti ayaklarım filan ,kızı tutup emziremiyorum karnımın ağrısından süt de çok az var :(
Süt çoğalıyor canım su içmeye çalış 😕
Ne yapıyor büyük olan bizim sarıldı öptü ama bizi çok kıskanıyor anne baba hep yüzümüze bakıyor bebekle ilgilenirken biz bende daha çok hep büyüğüyle ilglenmeye çalışıyorum yenidoğan uyuduğu sürece zaten şuanlık uyuyarak geçiriyorlar umarım bizi yormaz da küçükler büyüklere zaman kalır
Öpüyor ama sürekli üstünde. Ben emzirirken geliyor boynuma sarılıyor. Yatağına koyucaz hayır ben alıcam diyor. Dün biraz gözüm korkmadı değiş
Bir sorum daha var. Şimdi ben 40 gün kanama olacak sanıyordum ama tam 1 hafta sürdü kanamam daha da yok gelen bir şey. 40 gün abdest almayacak mıyım şimdi? Gusül alsam bişeyler okuyabilir miyim yoksa 40 çıkması mı gerekiyor
Benim ilk doğumda da bi bitiyor gibi oldu sonra yine başladı. Ben ne olur ne olmaz diye 40 gün ilişki yada kuran okumadım. Ara ara kanamam geldi gitti
Kızlar beni en iyi Yeni doğum yapmış kırkı bile çıkmamış üstünde kusmukla gecesi gündüzüne karışmış sizler anlar
Az evvel faceye bir girdim eşimin doğum günü 12 Eylül tamamen unutmuştum
çarşıya pazara uzağım hem yakın olsam bile evden çıkamazdim 😓burda öyle çiçek sepeti falan imkanım da yok 🥺pasta yapacak olsam evde süt yumurta bile kalmamış uykusuzluktan da ölüyorum hep

Ayrıca eşim doğum yaptığımda çiçek almadı ya hani gerekçesi de gidip kendi seçmek istemiş fırsatı olmamıs bu bahaneyi yemedim yeni yeni unutuyorum
Ee ben şimdi napacam yarına güzel fikirlerinizi bekliyorum ne giyinesim ne hazırlık yapasim var
Valla biz bu sene ne evlilik yıldönümü ne doğum günü kutladık. Hepside ağustos eylül e denk geldi. Banada ne çiçek geldi ne doğum hediyesi. Bence sende yapma lohusa halinle (yine sen bilirsin)
Kızlar bu Ekim anneleri neden (güya) yazmış bilen var mı
Erken doğuruyorlar galiba 😄

Canım ah ah çarşı bana 30 km kime aldirsam onu da bilemiyorum ki yarın acilen bir pasta aldirmanin yoluna bakayım 🥺
Bence uğraşma zaten konuşasın biraz makyaj yapıp hafif iyi görün sarıl kutla bu sene böyle oldu konuşayım gidip kendim alamıyorum bir şey vs de. Zaten sen de çiçek almadın vs diye ekle 🤣 ki Aylini doğurdun daha ne olsun🌸

Ya sen daha tecrübelisin niqu ne zaman geçiyor bu acılar. En azından yataktan kendim ne zaman kalkıyordum

Öpüyor ama sürekli üstünde. Ben emzirirken geliyor boynuma sarılıyor. Yatağına koyucaz hayır ben alıcam diyor. Dün biraz gözüm korkmadı değiş

Benim ilk doğumda da bi bitiyor gibi oldu sonra yine başladı. Ben ne olur ne olmaz diye 40 gün ilişki yada kuran okumadım. Ara ara kanamam geldi gitti

Valla biz bu sene ne evlilik yıldönümü ne doğum günü kutladık. Hepside ağustos eylül e denk geldi. Banada ne çiçek geldi ne doğum hediyesi. Bence sende yapma lohusa halinle (yine sen bilirsin)

Valla lohusa halimle doğru diyorsun aradığım cevap buydu kız doğum hediyemde ertelendi alınamadı çiçeğimde gelmedi
Bence uğraşma zaten konuşasın biraz makyaj yapıp hafif iyi görün sarıl kutla bu sene böyle oldu konuşayım gidip kendim alamıyorum bir şey vs de. Zaten sen de çiçek almadın vs diye ekle 🤣 ki Aylini doğurdun daha ne olsun🌸
Hiç sorma en büyük hediyeyi verdim 😀😀🌺

Kızlar günaydın lütfen gören arkadaşlar cevaplasın bir süre
önce ilişki slrasında ağrı oluyor diye yazmıştım dün aynayla
baktım vajina girișinde ve daha yukarida bir sürü kabarcıl
var siğile benziyor İnternete bakınca hpv kaynaklı
olabileceği yazıyordu çok üzgünüm ya nerden çıktı bu pztsi
doktora gideceğim aynı durumu yaşayan var mı haftam
38+1 oldu Ekim grubuna da yazdım çok korktum ya
Birisi daha yazmıştı bunu aylar önce belki o görürse bilir ben ismini unuttum kızın.. bilemiyorum doktora göster bakalım ciddi bir durum mu.. çok geçmiş olsun. Eşine güveniyorsan sıkıntı yoktur alerjik olabilir belki

Bende 9 eylülde doğum yaptım telefona bakacak fırsatım olmadı doğum sonrası baya sorun çıktı maalesef burada karna bastırılmasından korkan bir arkadaş vardı ona açıklama yapmıştım atoni olur yapmak isterlerse yaptır demiştim aklıma gelen başıma geldi kanama durdurulamadı içerdeki pıhtılar masajla da atılamadı kürtaj yaptılar ama her şeye rağmen çok şükür oğlumu kucağıma aldım darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah herkes sorunsuz sağ sağlim şekilde evladına kavuşur

Kızlar herkese selamlar, cok şükür bende dogum yaptım normal doğumdu fakat hiç acilmam olmayıp suyum geldiği ve sancim oldugu icin biraz uzun ve zorlu oldu ama sonunda cok sukur bitti. Bugun bebek şiddetli kusunca doktor yogun bakımda gözlem altında tutmak istedi. İlk günümüzü ayri geçirdik maalesef lutfen dualarinizda bizlere de yer ayırın bu sabah sağlıkla buradan çıkıp evimize gidelim
Gözün aydın canım inşallah çabuk çıkarsınız 🙏🏻

Bende 9 eylülde doğum yaptım telefona bakacak fırsatım olmadı doğum sonrası baya sorun çıktı maalesef burada karna bastırılmasından korkan bir arkadaş vardı ona açıklama yapmıştım atoni olur yapmak isterlerse yaptır demiştim aklıma gelen başıma geldi kanama durdurulamadı içerdeki pıhtılar masajla da atılamadı kürtaj yaptılar ama her şeye rağmen çok şükür oğlumu kucağıma aldım darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah herkes sorunsuz sağ sağlim şekilde evladına kavuşur
Ayy hem gözün aydın hem çok geçmiş olsun🥺 çok şükür daha kötüye gitmeden müdahale edilmiş çok daha ciddi sonuçlar olabilirdi.
Sağlıkla büyüt umarım bebeğini 🙏🏻🙏🏻💙💙

Sizin biraz daha büyük 3 yaş dediniz bizde 1.5 yaş küçük anlamıyor sizin daha çok kendini ifade eder konuşur bir şeyler ister belki zaman geçtikçe alışacaklar inşallah 🥰

Back
X