Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

doru kislar nerde morem bu saatlerde dolu olurdu burasiseni niye yalniz biraktilar yettim gari morem üüzülme sendayan az daha
ivettt yasakımmmmm herkess dağılmışşş biyerleree ben burdayımmm sadeceee

geldeee azcıkkk canlandırrr şurayııııı

sende fikrini söleee

ivettt yasakımmmmm herkess dağılmışşş biyerleree ben burdayımmm sadeceee

geldeee azcıkkk canlandırrr şurayııııı

sende olmasan napacaz biz morem yosam topik suan sinek avliycaktiiyiki bizlesin bak kimse olmadigi halde yine topigi bekliyon

sende olmasan napacaz biz morem yosam topik suan sinek avliycaktiiyiki bizlesin bak kimse olmadigi halde yine topigi bekliyon

napimmm yasakımmmmm yoğsammm dedğin gibi olcakkkkk

bennn demirbaşımmm moreeee

sende fikrini söleee

cok haklisin morem aslinda daaha önceden yapilmasi gerekiyodu bence cok haksizlik oldu bazilari kislar bi veya iki defa okuyup listede bulundu herkese okuyan bi kis onada okudu mesala o okumadi:26:bence bunun adi haksizlik -..kiscem arkandayim listeyi azalt sürekli hic sebep ne olursa olsun aksatmayan kislarla yola devam edelimm.böyle herkesin pesinde koasamayizki özelden okudunmu nolur su güne kadar oku diyetamam cok hasta olur bisey dimeyiz ama reglim geldi calisiyom bence bunalr bahane olmamali..sadece iki dua 30 dakika aliyo..yada hafta ici okuyamiyosa hafta sonu iki kiza okusa yine aksatmamis olurr..yada listede bulunmak yerine arkadaslar beni cikarin kimsenin hakkini yemim de diyebilir..sadece listeye isim yazdirmakla is bitmiyoki moremm..insallah kimse küsmez bunlar gercek ..

Son düzenleme:
sevgili demirbaşım bi şey sorabilirmiyim ben bi halt ettim bu gülümsemeleri kapattım altta baktım açık diyo nasıl açıcam

kullanıcı profilne girr ttalımmm sağ üsttee

ordan seçenekleri düzenle var aşaya doğruu innn

şunu görcennn

Çeşitli Seçenekler
Mesaj Editörü:
Gelişmiş Düzenleyici - WYSIWYG Editörü
Basit Editör - Sadece text alanı
Standart Editör - Toolbar:::::::::> bunu seçç bebemmm
Forumda yeni mesaj göndermek için mesajı yazdığınız editör tipini değiştirebilirsiniz..

vala öylesin morem laf olsun diye demiyorumm sende olmasan topik batar baska topiklere dönersaolasin kiscemmmallah razi olsun senden moremm

napemmmm kızçemm başta sen olmak üzere büütnnn sevdikleirm burdaaa

kızzzz naptım ben yaa düzelmiyo yazdığınız mesajlarıda beğenemiyom ya oooffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…