- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #42.641
ivettt yasakımmmmmdoru kislar nerde morembu saatlerde dolu olurdu burasi seni niye yalniz biraktilar yettim gari morem üüzülme sen dayan az daha
valla melekimmm ben hep idiorummm ya seve seve yapıorummmmiştee sadece dua sahibine çok kalyooo üzülüorumm işte baktımm civciv kizçe vardı hemen okurum dedi di ama canoma okumadıı sanırımmm msj attım cevap yok çıkardımm listeden bakıcamm böle olumayan olusa hiç çıkarıcamm kimse alınmasınnn onlar okumucak sırası gelince okunucakk olmas öle hak geçmesine izin vermem
bi temizleme yapıcam bu listeden sonraa alınamaca olmasınn
ivettt yasakımmmmmherkess dağılmışşş biyerleree ben burdayımmm sadeceee
geldeee azcıkkk canlandırrr şurayııııı
sende olmasan napacaz biz moremyosam topik suan sinek avliycakti iyiki bizlesin bak kimse olmadigi halde yine topigi bekliyon
sevgili demirbaşım bi şey sorabilirmiyim ben bi halt ettim bu gülümsemeleri kapattım altta baktım açık diyo nasıl açıcamnapimmm yasakımmmmm yoğsammm dedğin gibi olcakkkkkbennn demirbaşımmm moreeee
sende fikrini söleee
hoşgeldin canımcım napankıscelerim slm
sevgili demirbaşım bi şey sorabilirmiyim ben bi halt ettim bu gülümsemeleri kapattım altta baktım açık diyo nasıl açıcam
napimmm yasakımmmmm yoğsammm dedğin gibi olcakkkkk
bennn demirbaşımmm moreeee
sevgili demirbaşım bi şey sorabilirmiyim ben bi halt ettim bu gülümsemeleri kapattım altta baktım açık diyo nasıl açıcam
melekimmm hoşş geldinnn kızçemm tekrarrrr
hoşbuldum canlarım nasılsınız bakımhoşgeldin canımcım napan
vala öylesin morem laf olsun diye demiyorumm sende olmasan topik batar baska topiklere dönersaolasin kiscemmmallah razi olsun senden moremm
yasakım sende hoşgeldin daha dönmedin mi kıscem yuvanamelekim hsogeldinn
canim morem bizde seni cok seviyozzznapemmmm kızçemm başta sen olmak üzere büütnnn sevdikleirm burdaaa
yasakım sende hoşgeldin daha dönmedin mi kıscem yuvana
kullanıcı profilne girr ttalımmm sağ üsttee
ordan seçenekleri düzenle var aşaya doğruu innn
şunu görcennn
Çeşitli Seçenekler
Mesaj Editörü:
Gelişmiş Düzenleyici - WYSIWYG Editörü
Basit Editör - Sadece text alanı
Standart Editör - Toolbar:::::::::> bunu seçç bebemmm
Forumda yeni mesaj göndermek için mesajı yazdığınız editör tipini değiştirebilirsiniz..
uzak mı evin ablanacanim morem bizde seni cok seviyozzz
biraz sonram evcikimin yolunu tutacam melekimmah evcikim ah nasi ösledim iki gündee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?