- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #42.661
cok haklisin morem aslinda daaha önceden yapilmasi gerekiyodu bence cok haksizlik oldubazilari kislar bi veya iki defa okuyup listede bulundu herkese okuyan bi kis onada okudu mesala o okumadi:26:bence bunun adi haksizlik -..kiscem arkandayim listeyi azalt sürekli hic sebep ne olursa olsun aksatmayan kislarla yola devam edelimm.böyle herkesin pesinde koasamayizki özelden okudunmu nolur su güne kadar oku diye tamam cok hasta olur bisey dimeyiz ama reglim geldi calisiyom bence bunalr bahane olmamali..sadece iki dua 30 dakika aliyo..yada hafta ici okuyamiyosa hafta sonu iki kiza okusa yine aksatmamis olurr..yada listede bulunmak yerine arkadaslar beni cikarin kimsenin hakkini yemim de diyebilir..sadece listeye isim yazdirmakla is bitmiyoki moremm..insallah kimse küsmez bunlar gercek ..
canım editörlere mesaj at o zamankızzzz naptım ben yaa düzelmiyo yazdığınız mesajlarıda beğenemiyom ya oooffffffffff
kızzzz naptım ben yaa düzelmiyo yazdığınız mesajlarıda beğenemiyom ya oooffffffffff
uzak mı evin ablanane kadar aranız ..
iyi oldu hadi 2 gündür yırttınyemek işinden
saoll yasakım bende böle düşüünorumm mersahımdan sonra ii bir temizlik yapcam zaten bütün listeler kayıtlı bende ipemm dışındaa hepsini tek tek word de yaptımmm ayrı ayrı kaydettimmmbakııcamm 1 okumuş 3 okumamışş sorcam önce böle blee sonunda kadar devm etceksennn kal yoğsa böleolmaz dicemm gene sormadan yapamm vicadanım el vermesss :26::26::26::26:
ne olur kşmse alınmasın bunun yerine 2 değill 4 okurzz o kısçeye daha ii hiç olmassa kesin ollanlarla yola devam ederizzz yokk yyere hak geççek die çok koorkuorumm gece uykumm kaçııooo
canim morem bizde seni cok seviyozzz
biraz sonram evcikimin yolunu tutacam melekimmah evcikim ah nasi ösledim iki gündee
uzak mı evin ablanane kadar aranız ..
iyi oldu hadi 2 gündür yırttınyemek işinden
canım editörlere mesaj at o zaman
yarın en basitinden bi patates kızart gitsin...arabayla 35 dakika metroyla 50 dakika ne var
yaw melekim yarin ne pisirecemmm
canım ya çook iyi niyetlisin allah razı olsun
saoll yasakım bende böle düşüünorumm mersahımdan sonra ii bir temizlik yapcam zaten bütün listeler kayıtlı bende ipemm dışındaa hepsini tek tek word de yaptımmm ayrı ayrı kaydettimmmbakııcamm 1 okumuş 3 okumamışş sorcam önce böle blee sonunda kadar devm etceksennn kal yoğsa böleolmaz dicemm gene sormadan yapamm vicadanım el vermesss :26::26::26::26:
ne olur kşmse alınmasın bunun yerine 2 değill 4 okurzz o kısçeye daha ii hiç olmassa kesin ollanlarla yola devam ederizzz yokk yyere hak geççek die çok koorkuorumm gece uykumm kaçııooo
yarın en basitinden bi patates kızart gitsin...
bak şimdi yazdığına güldümdedim eşime yazdıklarını diyo ki börek yapsın
yarın en basitinden bi patates kızart gitsin...
bak şimdi yazdığına güldümdedim eşime yazdıklarını diyo ki börek yapsın
yaww melekşmmm ben bugğn bir yemişimm kızarmış patetesleriii
görsennn kıtlıktan çıktım sanırısınnnn
evde yasak patetes kızartması bulmuşkannnn bulandırdımm kendimiiiii
benimde hic bu konuda icim rahat degil morem gercekten hani zor degil ki sureyi okumak bahanesi bilem olmaz bunun ilerde okumaya devam edersekte böyle olmazki bizde istiyoruzki herkes gününde okuyup bildirsinyada kedni istedigiyle arkadaslar listeden cikarin desin..mesala emircim ne güzel yoktu kiscem geldi kislar ben okuyamiycam dedi listeden cikarin dedi keske herkes ayni seyi yapsaydi..listede kalipta kendisine sira gelmesini beklemeseydi mesala ben bunu yapmazdim vicdanim kabul etmez di ..tüm kislara okumadan banada okuyun diyemezdim
enisteye süle börek zor beya seninbkini tuttum aama melekim nasida taniyo beni yormak istemiyo canim kiscem benimm arkadas dedigin büyle olur istem
bedne yarin yiycem morem melekim düsürdü aklimaaa
aynen yasakımmmm sizde yarıdm edin benn kızları bellirleyeyimmm beraberr msj atalımmmm okucanmı sonuna kadar yoğsam çıkcan mı dieemallum 10 dakka engelii vaaaa
afiyet olsun canım çekti şimidi yaawyaww melekşmmm ben bugğn bir yemişimm kızarmış patetesleriii
görsennn kıtlıktan çıktım sanırısınnnn
evde yasak patetes kızartması bulmuşkannnn bulandırdımm kendimiiiii
enişten kendi çook sevdiği için böreki napsınenisteye süle börek zor beya seninbkini tuttum aama melekim nasida taniyo beni yormak istemiyo canim kiscem benimm arkadas dedigin büyle olur istem
morem tamam yada topige geldiginde sorariz kimseden gizlimiz yok..mesala ben begendigim kisileri hemen söylüm sen ,melekim ,edam ,hancekim,zuahl kiscesi, daha var ama aklima gelenler bunlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?