- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #42.741
ayy canım ne öruyosun ne güseellle hadi kolay gelsin inş bitirirsin
ben de 4 tane okuycam nazım ole dedi
kızçem ama unutma 2 dene mersahıma 2 dene buryukuma okucannn iki ayrı kişi yaniii
miamoremmmmmmmmmm
Paspas başlamıştım bugün annemde,onu bıraktım yarına bitirmem gereken bişeyi bitirmem gerekiyor bitanemmm oda örgü işi:)))Sağol bitanemm bitirmeden yatmak istemiyorum...
Yarın sabah abdestimi alır almaz bende 4 tane okuyacağım 2 canomm için 2 de mersahım için inşallah
hncekimmm spora devammı
tamam canım anladm listeden bakınca daha iyi analdmlisteyi düzenleme işi noldu :26::26::26::26::26::26::26::26:
sen de yoruluyosun ya bu işler biraz zorr
Ben geldimmmmmm. Merhabaaa herkese:)(
Paspas başlamıştım bugün annemde,onu bıraktım yarına bitirmem gereken bişeyi bitirmem gerekiyor bitanemmm oda örgü işi:)))Sağol bitanemm bitirmeden yatmak istemiyorum...
Yarın sabah abdestimi alır almaz bende 4 tane okuyacağım 2 canomm için 2 de mersahım için inşallah
merhabbaaaa hoşgeldinnBen geldimmmmmm. Merhabaaa herkese:)(
Aaaaah nazım aaah inan spor yapacak takatim kalmıyor yaaa spordan sonra elimi kaldıracak halim kalmıyor duştan sonra evin işleride aksıyor diye bıraktım bi süredir yapamıyorum((
zatenn sen yapmaaa kızçemmmm sproo evi temizlee daha iii
maşşallhh durmonn başlayıncaaa
yok kuşumm ben zevkle yapıorumm seve seve dde yaparımm yeterkiii herkesinnn geçsin sırasıı helaliyleee
mersahımada okusunnsun el atcamm listeye
Dimi benim ev temizlemem her spordan daha hareketli oluyo:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?