- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #42.701
Kızlar kizlar gelemmi yanağınızdan öpemmi
ancak yarın yiyebilrim kıscemyii melekimmm söleee ketçupluu mayoneszliiii
ohhh ağzınn buynunn bulansınnnnben öle yiirinndee daaha ii oluoo tadııı
iyi geceler canımkıslar ben gidiyom yaa g...tüm başım dökülüyo çok öptüm guzularım hadeee görüşürük
iyigeceler yasakımkisciklarim morem melekim bana müsadebirazdan evcikime yol alirimm
morem cankusum beni bekleeme uykusuz kalmayarin görüsürüz yat dinlenn
allaaha emanet olun iyi gecelerrrrrrrr
nasida yagmur yagiyo burdaislanmadan evcikime bi geleydimm
olmadı canım yaaa yöneticilere mesaj attım bakalım onlar hallder hezaaaaaaar
Oda canlanmis beaa ya sonunda ruh gibiydi odacik
ancak yarın yiyebilrim kıscem
iyi geceler canım
iyigeceler yasakım
tamamm meleğimmm Allah rahatlık versinnnn sabaha görüşürzzz kuşummmmnaz ım bende kaçıyom artıkın sanda iyi geceleröptüm bitanem
yettimm gariiiiiiiiiiiiiiiiselammmmm
canım özelden mesajını simdi aldım biliyosun regldim ben ama biraz önce temize cıktımsu an için okumam gereken kimse okurumm ama hencekime okuyamamıştım onu da belirtmiştim zatii..lütfen kızmayın ve beni listeden atmayın :18::18:
Hoooooooopppp ben geldiiimmmm
ahanda gözümün nuruu gelmişşşş
hooş geldinnnn hancekimmmmmm
cok haklisin morem aslinda daaha önceden yapilmasi gerekiyodu bence cok haksizlik oldubazilari kislar bi veya iki defa okuyup listede bulundu herkese okuyan bi kis onada okudu mesala o okumadi:26:bence bunun adi haksizlik -..kiscem arkandayim listeyi azalt sürekli hic sebep ne olursa olsun aksatmayan kislarla yola devam edelimm.böyle herkesin pesinde koasamayizki özelden okudunmu nolur su güne kadar oku diye tamam cok hasta olur bisey dimeyiz ama reglim geldi calisiyom bence bunalr bahane olmamali..sadece iki dua 30 dakika aliyo..yada hafta ici okuyamiyosa hafta sonu iki kiza okusa yine aksatmamis olurr..yada listede bulunmak yerine arkadaslar beni cikarin kimsenin hakkini yemim de diyebilir..sadece listeye isim yazdirmakla is bitmiyoki moremm..insallah kimse küsmez bunlar gercek ..
saoll yasakım bende böle düşüünorumm mersahımdan sonra ii bir temizlik yapcam zaten bütün listeler kayıtlı bende ipemm dışındaa hepsini tek tek word de yaptımmm ayrı ayrı kaydettimmmbakııcamm 1 okumuş 3 okumamışş sorcam önce böle blee sonunda kadar devm etceksennn kal yoğsa böleolmaz dicemm gene sormadan yapamm vicadanım el vermesss :26::26::26::26:
ne olur kşmse alınmasın bunun yerine 2 değill 4 okurzz o kısçeye daha ii hiç olmassa kesin ollanlarla yola devam ederizzz yokk yyere hak geççek die çok koorkuorumm gece uykumm kaçııooo
morem tamam yada topige geldiginde sorariz kimseden gizlimiz yok..mesala ben begendigim kisileri hemen söylüm sen ,melekim ,edam ,hancekim,zuahl kiscesi, daha var ama aklima gelenler bunlarrr
kızçemmm hoşş geldınnn moreeee :13::13::13::13::13::13:
endişe etme sen karamelimm sütlü çöreğimm okuduu sanaa
şimdi mersahıma okuyozzz sendee başlaa hafya sonuı bitcekk buryukuma başlıcass
okumuşkenn 4 dene okuu bidenemmm çıksın aklındannnn ben hep öle yapyomm
buarada gell şöle sarıl baaa özledimmm moree seni haftada bir görüşür oldukkkk
ohhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?