Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

seni yaradana kurban olurum bennnn
nazım kuzum
nasılsın bitanem

bende sanaaa karamelimmmmmmmmmm

Rabbşme şükürlerr olsunn sizi görünce çok ii olurummmm

napyonn cankuşummm nasıldı hafta sonunnnn

Allah kabul etsin canım benim, her daim duamdır Rabbim hayırlısıyla nasib etsin inşallahhh.. bende iyiyim çokk şükür, kaç gündür giremiyorum bi bakim dedimm

çokkk yapmışınnn canımmmmm hep gel zatiii böle güzell anne adaylarınaa hepp ihtiyacımız varrr siznden bilgi almaya sizleriiin ii olduğunu bilip mutlu olmaya çokk ihtiyacımız var bunaaa biizm umuttlarımızzz sizsinizzzz

bebişimiz iyi şükür teyzesii, perşembe günü kontrole gidicez bi aksilik olmazsa inş. sonuçları yazarım hemencik

bizde öpüyoruz kooooocaaamannnnn iyi geceler tatlımmm

ohhhh sabırsızlklaa bekliorzzz bitanemm ii haberleriii herşeyden çok sevioruzzzz

sağol canım benimmm, bizimde sizin gibi arkadaşlara ihtiyacımız varrr, birbirimizi anlayabilmek, aynı duyguları paylaşabilmek çok güzel bi duygu. iyi ki tanımışım sizleriiii

nazım işte bu avatar seni anlatıyor melek kalplim benim avatarı görünce sen canlandın gözümde

oyyyy karamelimmm benimm ii kalbiminnn sebebii sizsnizzzz

ben bu iyliği sizdenn alıorummm cankuşummmm

bide avayar arıorum kendimeee hangisidi dedğinn kızçemmmm

çok güzeldi cnm dün piknikteydik eğlendik yürüşüş yaptık
bugünde dışardaydık hava öyle güzeldiki kaçırmayalım dedik

oyy evettt karamelin en sevdğimmm havalarr (( polenlerde olmasaa :18::18::18::18:)) bende hafta sonu hep dışardadızzz kocişin bile gezesi geldii şaşnımm yaniii

sağol canım benimmm, bizimde sizin gibi arkadaşlara ihtiyacımız varrr, birbirimizi anlayabilmek, aynı duyguları paylaşabilmek çok güzel bi duygu. iyi ki tanımışım sizleriiii

oyyy oo mutluluğu ben nasıll hissediorummm bilsenizz sizi nasıl seviorummm

Allahım hep iyliğnizi göstersn inşallahhhh

oyy evettt karamelin en sevdğimmm havalarr (( polenlerde olmasaa :18::18::18::18:)) bende hafta sonu hep dışardadızzz kocişin bile gezesi geldii şaşnımm yaniii

benim oğluş gibi seninde polenlerle aran hoş değil anlaşılan :2::2::2::2::2::2:
oda senin gibi diyor nazım ama dersaneden falan fırsat bulsa polen falan demez dışarı atar kendini
bak nazım buraya
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-amp-messenger-f144/

oyyy oo mutluluğu ben nasıll hissediorummm bilsenizz sizi nasıl seviorummm

Allahım hep iyliğnizi göstersn inşallahhhh

aynennnn canım benimmm, bende paylaştıkça rahatlıyorum mutlu oluyorum. Şimdi de aklımdan şöle qeçti.. Doğum yapsam, bir iki sene sonra dönüp baktığımda bu mesajlarımı okuyup bu günlerimi hatırlasammmm, halen birlikte olsakkkk ayyy neler nelerr yaa Allah'ım o günleride nasib etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…