- 17 Nisan 2012
- 4.364
- 3.140
- 163
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #43.881
değiştir tabiii hancekimmmmm
ben çok bıuldumm şimide de karasız kaldımmm beaaa
Hani bi bankta oturan bi anne kucağındada bebeği varya o avatar tam senlik aslında ama sen bilirsin tabiki yinede..
yaww bende çok beğendimm amaaahepsini sıra sıra koycam artık bi günnn 1 ayı geçer zatiiii
naptın kuşumm bugğnn anlat bakemm burdan yazmak daha kolayyy
slm kızlar nasılsınız bugün çoook yoruldum temizlik camlar perdeler ütü falan bayapı yordum kendimi malum haftasonu herşeyi sıkıştırıyom haftaiçi de çok yoğun oluyom zaman akıp gidiyor yaşlanıyorum sanki ama hala bi bebek olmadı ay kızlar hala kanamam devam ediyor lekeli lekeli anlamadım :26::26::26::26:abdest aldım yine geldi duaları da okuyamıyom sizin de adet böyle olmuşmuydu hiç
Ahh nazım eşimin ikinci seslenişi sen hani yorulmuştun diyo şimdide:));Yarın detaylı yazarım bebeğim unutturma şimdik yatıyorum gözüm kapanıyor zaten güneş çarptı galiba:))Bide sabah duş alıp çıkınca ıslak saçlarla esintide etkiledi galiba:)))Çok yorgun hissediyorum bugün kendimi bahar havası çarptı galiba:))
yaww cankuşummm bu ay var bii şeyy yaa gelmedi kızçlerin yada uuzn sürdü sanırm mevsimselll :26::26::26::26:
vala hormonum yükselmiş ondan herhalde neyse yatıyom ben ii geceler
yasakımmmmmmmmmmmm
üzülerek söylüüoorummm buruncumu tuta tuta gityommm
çokkkkkkkkkkkk özledm diii moreeeeeee çokkkkkkk :26::26::26:
iyi gecelerrr canlarımmm
rabbimmm rahatlık versinnnn
iyi etmisiniz moremmm gezin kiscemmmmyok yasakım bi planım yoktu sn dakka kociş kalk sinemey gidelim ordan yemek yiyelim dedi çıktıkkk anca geldikk bide komşum geldi 2 çay içtik gittii
kızçelerimm bir türlü karşılaşamıoruzzz beaaaa
bu akşam yasakım senii görmeden gitmek istemiorummmm
melekimmmm senideeee
duygudeniye msj attımm özelden ama bana dönmedii olakiii sabaha kadar habersiz kalırsaa yarın ki listemizde yer almayacakkk :26:
nolduki edamdanda haber alamiyoz artikkkeddamındddaaa dünmüşş moreeee
ama şimdi taşşınma telaşına yapamamıştırrr can kuşummm
ses ve canımmm
hayirli haber alacan insalalhhhh moremmyok takmakta değildee merakkk kızçemm bir an öncee bilmek isitorummm
gönüllüler alcak galiibaa dokunulmazlığıı :18::18::18::18::18:
cok sinirlendim cokkgönüllüler aldıı beaa dokunulmalığı ünlüler ekksilcekkkk
şükür kavuşturana kıscem
Hosgeldin yasakhayalimmmmm
Neyse bende gidem bari kimsecikler yooookk:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?